Evlenmeden görümce belası

ahhaa deli
soyle boylu poslu sarisin hatun yakisir oglanlara sekerim
benimki zaten sarisin seviyo
gecen hafta sacimi kahverengiye boyadim , annemsin boyle de olsan seviyorum seni dedi cirkin olmussun demenin kibarcasi sanirim bu

ahahahaha o zaman hemen avrupa mavrupa açılalım hazır sarışında karar vermişken yoksa hem ev-araba elden gidecek hem de piremşeş kaprisi çekeceğiz evlerden ırak
Koreliler minnak diye masrafı da minnak olur diye düşünüyor zaar

kızım her aşamada cebini düşüneceksin işte hahhaah süpersin ya

Sen daha evlenmeden adamın da evlerin de tapusunu almissin masallah

Ben seni cok haksiz bulmadim da bence cok acele etmissin.bi istemeye gelselerdi once.bi soz takilsaydi buyukler bi konussaydi..

Adamı da sevdiği söylenemez, aileye de şimdiden yapmadığını bırakmamış .Ama bütün suç o adamda, insan bu kadar omurgasız ve duruşsuz olur.

Müstakbel gelinde hızlı davranmış baksana daha sevjiliyken evleri sattırıyor.
Aileyi alabora ettiriyor vay anam vay...

Iste her zaman erkek tarafi kötü diye bir kural yok ya. Bazilari iste böyle hazira konmaya cok merakli. Biz mi salakız acaba. Ben evlendigimde esimin aylik maasi ne kadardi bilmiyordum bile. Bu bayan yazligin faturasina kadar inmis hesaplara

görumcen için kv nin evinde oturup kv yi istemiyor diyorsun ama sen daha sevgiliyken insanları kendi ogullarının evine sokmuyorsun, kınana vs istemiyorsun.evlensen neler yaparsın tahmin sınırlarım zorlanıyorum.ben böyle çirkefinide görmedim sen neymişsin böyle.sevgilinde kuzunun önde gideni.vah yazık çocuğa.

zengin.

Yorumlar süper tüm söylemek istediklerimi döktürmüşsünüz Allah razı olsun şekerler.
Ayy biran oğlumu hayal ettim daha iki yaşında yavrum ama gözüme getirdimde herşeye tamam derse vallahi acımam parçalarım gece gündüz çalışıyoruz onlar için eşim daha sabah söyledi üst katı yaptırıp kiraya verelim kira parasını bankada biriktirelim oğlumuz bizim gibi harap olmasın o parayla okusun yâda ev alsın diye.
E benim eşim akşama kadar nobetlerde bide üstüne ek iş yapıyor elin kızıda gelecek o emeğe saygısızlık yapacak vallahi yollarim. .
Ayy ben kötü kaynanamı olcam ne
Ama böyle gelinede fırsat verilmez.. Ayy aman Alah korusun düşman başına.

3 ev var onun hesabı dururken kuru kuru aşk mı olur kız haklı :)

Çocuk nasıl bir yokluk yaşamışsa bunu bulmuş kendine
Yazık nasıl bir belaya bulaştığından haberi yok hesapçı kitapçı..
Ama umarım tez vakitte bir aydınlanma yaşarda kendini ve ailesini bundan kurtarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…