Evlenmeden görümce belası

Kız evlenmek için yazlık satılacak diye beklerken telefon açıp tatile o yazlığa gidicem demiş. Tanışma yemeğine davet edip oh iyi geçirdik demiş kocasının yanında ben böle anladım
Bence yazlığın satılacağından ailenin haberi yoktu
Satılık ilanı bile asılmamış
Ayrıca erkek tarafına ait bi mülke kimin gelip gelmeyeceğine dış kapının dış mandalı (konu sahibi) karar veremez.
Abesle iştigal

Konu sahibi komple altın dan heralde

Erkekler niye böyle oluyor ben yavas yavas öğreniyorum artik. Yakışıklı ve zenginler iyileri başta eliyor. Once antep fıstığı yiyeyim vay efendim leblebi şeker yiyeyim kajuları yiyeyim. Sona tuzlu leblebi kalıyor

YAvaş gel yavrum bu ne ateş? DAHA yüzük takmamışsın, evli çoluk çocuklu olsan belki yaşanmışlıkların vardır diyicem ama sahan şimdiden adamların aile içi ilişkilerine karışmak çok büyük terbiyesizlik,gelin ata binmiş ya nasip demiş ..
Umarım aile sizin gerçek yüzünüzü görür

Allahım ,bu konuda beni güldürünüz yahu çok yaşayın

Bence dış kapının dış mandalı dememek gerek kız sahiplenmiş bu evin yerlisi gibi

Demek bütün sorun bir tuzlu leblebi olamamak da bu devir de şeytan olacaksın merhamet vicdan pek umursanmaz erkekler tarafından canım örnek de gösterildiği gibi zillikedi olacaksın

Bizdeki kv görümcenin etmediği haksızlık kalmadı ama yinede evime gelince ne yapacağımı şaşırırım. Ha ben veya diğer kadınlarda bayılmayız kalitesiz insanları çevremizde görmeye ama eşimizin hatırına neyse diyip geçebiliyoruz. Ev falan konusundada şahsen hiç karışmazdım, eşimin benden önce yaptığı yatırımdan banane? Katkım olmayan hiçbirşeye muhalefet olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…