- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
Yalan mı bacım? Altin mi gümüş mü bi kısmı mi altın ne olay ne
nedense çok güldümErkekler giremez ama yılanlar girebilir olmus siteye
Yillaaaan korktun muuuu :))) nihahaha
Yilan bu orumcek filan var daha :)Yılan bu muymuş ya ben korktumoglum olacak nasipse ya boyle gelin gelse. Yazlık da yok bizi dilendirir
nedense çok güldüm
Bence yazlığın satılacağından ailenin haberi yoktuKız evlenmek için yazlık satılacak diye beklerken telefon açıp tatile o yazlığa gidicem demiş. Tanışma yemeğine davet edip oh iyi geçirdik demiş kocasının yanında ben böle anladım
Konu sahibi komple altın dan heralde
Altın gümüş değil bence şu ara bitcoin revaçtaYalan mı bacım? Altin mi gümüş mü bi kısmı mi altın ne olay ne
Çok kötüsüsün kızzSizin gibi gelin düşman başına. Elektriği ödeyen sizin sevgilinizse, onların da evladı ve kardeşi.
Allah bana sizin gibi bir elti nasip etsin inşallah.
Allahım ,bu konuda beni güldürünüz yahu çok yaşayınSendeki fesatlık 3-4 kişilik bacım.
Sanane ki daha sözlü bile değilsiniz, evmiş yazlıkmış sevgilinle ailesi arasında o.
Ne demek ailenden biri yazlığa giderse yüzümü göremezsin.
E görmesin.
Ailesine bu kadar laf söyleten birine çok güvenme derim bugün onlara yarın sana.
Ayrıca abisine abicim der veya demez ne var bunda? Sen baya takmışsın iyi bari gece neden gözlerini kapatıp uyuyorlar demiyorsun.
Altın gümüş değil bence şu ara bitcoin revaçta
Bence dış kapının dış mandalı dememek gerek kız sahiplenmiş bu evin yerlisi gibiBence yazlığın satılacağından ailenin haberi yoktu
Satılık ilanı bile asılmamış
Ayrıca erkek tarafına ait bi mülke kimin gelip gelmeyeceğine dış kapının dış mandalı (konu sahibi) karar veremez.
Abesle iştigal
Erkekler niye böyle oluyor ben yavas yavas öğreniyorum artik. Yakışıklı ve zenginler iyileri başta eliyor. Once antep fıstığı yiyeyim vay efendim leblebi şeker yiyeyim kajuları yiyeyim. Sona tuzlu leblebi kalıyor
Bende sizin gibi düşündümlakin genel yorumlar hep aileden yana bende mi kötü gelin adayı olcam acep
Bence dış kapının dış mandalı dememek gerek kız sahiplenmiş bu evin yerlisi gibi