Evlenmeden görümce belası

Iyi glmesin diyip yine iyi kabul etmis her erkek edemez gorusmezsin mesafe koyarsn yaptiklarini görür ne zmn evlencksiniz evlenmeden bu tur davrabslara girmeyn basiniz agrir kensinizi yipratrsiniz ilerde dha beler goreceksiniz gorumcenzn size demis oldugu bisey vrmi

Bu ne yahu? İnsanlar kendi aldıkları eve de mı gidemeyecekler? Senin ne katkın varmış ki o evde? Ev sevgilinin ve ailesinin. Senin karışmaya hiç bir şekilde hakkın yok ki!

Eki Görüntüle 2106766 sacmalama lütfen antep fıstığıyiz biz kiymetimizi bilen bilsin

Bilmezler kız öyle mecbur tuzlu olacaksın azıcık hatta azıcık da maydanoz olacaksın öyle her işin içinde olacaksın herşeye bir muhalefet olacaksın yani illa gerekirse kaynanaya tek ayak üstünde dur bile diyeceksin özgüven patlaması derler buna konu sahibi ile bir yakınlık kuralım bence evli biri olarak baya tavsiye almam gerekir

Bunla ilgili cok hos deyimler var insana kötülük eden yaraniyor

İyi geceler hanimlar. Niyetim polemik yaratmak değil ama yazmadan da icim rahat etmedi. Cevap verme hakkı olmayan birini, bu derece dalga konusu yapmak bana çok adaletli gelmiyor.

Bunla ilgili cok hos deyimler var insana kötülük eden yaraniyor

Valla bugüne kadar saçı mı süpürge ettim ama kocama kız kardeşin gelmesin desem sabaha soluğu adliye de alırız büyük bir ihtimalle

Böyle gelinim olsa binerim cadı süpürgeme alırım onu da arkama uzay boşluğuna atar gelirim

Şimdiki gelinlerden korkulur şuna bak ya ben oğlumu buyutuyum okutuyum tek sonunda rahat etsin sıkıntı çekmesin diye elin kızı daha ortada fol yok yumurta yok dereyi görmeden paçaları sıvamış benim sevgilim de de de oldu canım başka
Kusura bakmada senin gibi gelin olacağına oğlum bekar kalsın daha iyi
Allah hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın kizinda oglaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…