Evlenmeden görümce belası

koreli mi tuuuu vizyonu dar insan
norvec finlandiya danimarka
ac ufkunu cocuklarin

kızım ufak tefek, minnoş, çıtı pıtı kızlar işte napacan sarı saçlarını savurarak gezen milleti gerçi düşününce aile komple kraliyet ailesine döner sarı saç mavi göz bak aklıma yattı beğendim cümlenin başı ile sonu arasındaki hızlı dönüş

Allah dusmanimin basina versin sizin gibi gelini. Cok fenasiniz cok fesatsiniz. Bekar olmasaydiniz benim gorumcem bu kesin derdim.

Ayrica siz kim oluyosunuz da her seye burnunuzu bu kadar sokabiliyosunuz?

Hem neden sizi gozunaydin diye ariycaklarmis gelinleri falan degilsiniz. Arayip gozunaydin diycek biri varsa o da sizsiniz.

Bastan sona hatalisiniz. Bu cocuga da Allah akil fikir versin. Bu kadar kor olunmaz yani..

ahhaa deli
soyle boylu poslu sarisin hatun yakisir oglanlara sekerim
benimki zaten sarisin seviyo
gecen hafta sacimi kahverengiye boyadim , annemsin boyle de olsan seviyorum seni dedi cirkin olmussun demenin kibarcasi sanirim bu

G
orumce adayin icin kocasinin ailesi ile gecinemiyor diyorsun ama sen daha evlenmeden koca namzetinin yularini eline almissin..daha kocan degil nijahlin degil malına ne karisiyorsun ister satar ister atar..gorumce adayi bu simdiden senin satma fikrine kiziyor..

Öyle gıcık gorumceye iyi yaptın. Bana giciklina arıcak yoktatile gidicez defol git kocan alsın ev ona git iyi yapmışsın kız afferim ciddiyim çok iyi yapmışsın baştan belli et çizgini hadsiz gelmiş en başta gıcık gidiyo

Çok değişti benim için ama hala dışardan bakınca oww aşık olurum ben bu adama diyemem.
Hala girişken konuşkan biri olamadı.
Mayasında mı yok ben mi yapamadım.
Şimdi benimle çok mutlu bende çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum.ayrılırsam çok üzülür bende kahrolurum. 2 ay sonra aileleri tanıştıralım nişanımız olsundedi bana...

Bu düşüncelerle siz yorumlayın ne yapmalıyım ben?

Son düzenleme: 3 Mayıs 2017

adamı degistirmis ama pekte begenmemiş duşunun adam nasil biri

Vallahi ben şok! Evlenmeden malın mülkün derdine mi düştünüz?? 6 yıldır evliyim eşimin ailesiyle görüşmediğim halde annenin ihitiyaçlarını gider kardeşinin eksiği varsa al derim.. ben de görümceyim gelinimizle çook şükür hiç böyle şeyler yaşamadık.. babamızdan kalma ortak şirket var abim ve kardeşim sürdürüyo işleri işe gitmediğim bi emeğim olmadığı halde en büyük hisse bana yatar çünkü canım babam kız olduğum için ve kocamın eline bakmak zorunda kalmıyım diye zamanında öyle paylaştırmış.. bizim gelin ne dese haklı kocasının canı çıkıyo paralar bana yatıyo.. siz bence fazla kötü niyetlisiniz kusura bakmayın.. yazlığa gitmesinler, kardeşin gelmesin falan gerçekten çok çirkin.. siz dikkat edinde sevgiliniz köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyo olmasın.. evlendikten sonra bi de dönüşü var bunların..

Herkes böyle gelin düşman başına demiş...

Bence böyle evlat düşman başına...

Düşünebiliyormusunuz kardeşin gelemez,

Faturalarını ödeyemezsin,göz aydın etmediler diyen bir sevgili.....

Buna gıkını çıkarmayan salla baş gibi bir evlat...

Allahım sen evlatlarımıza dogruyu yanlışı görücek kalp göZü ver yarabbim..

Bunlari hangi vasifla soyleyecektiniz acep recep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…