eh eli de boş gitmeyeceklerdi herhalde piremşeş geline
Direkt konuya odaklanmışım :)Ben değilim :)))
Ben konuyu geri getiren hayırseverlerden biriyim
Kızım sus
İki oğlun var ×2 gelin demek
Eden boş bulunmuş galibakimden aldılar bilmiyorum ama birinden sağlam bir beddua yemişler ailecek..
sıkıyorsa boş gitsinler. dönüşte bunları eve sokma sallana sallana gelmişler der..
Valla çok garip insanlar ben eşimin cebindeki parayı bilmem millet sevgilisinin evini ödediği faturayı takipte vay ki ne vayDogru oldugumuz icin onca yanlisin icin yanlismisiz gibi geliyo dimi? Olsun yapacak birsey yok.. bu yasa nasil geldiysem oylede gider galiba
zaten bu beddua değil artık direkt çarpılmaEden boş bulunmuş galibaböyle beddua düşmana edilmez
Sorsan bu kizin kenarda 5 kurusu yoktur kesin, sevgilisinin odedigi yemegin bile hesabini yapmis. Vayki ne vayValla çok garip insanlar ben eşimin cebindeki parayı bilmem millet sevgilisinin evini ödediği faturayı takipte vay ki ne vay
Valla çok garip insanlar ben eşimin cebindeki parayı bilmem millet sevgilisinin evini ödediği faturayı takipte vay ki ne vay
Ahahahaha dimi yaaaAz bile yapmışsın. Tezzz vurun hepsinin kellesini
Bence de yoktur evlenmeden önce alınan mal mülkte eşlerin hukuken de hakkı yoktur zaten emeğin yok o malda söz sahibi olmaya çalışıyosun nasıl kafalar bunlar anlamıyorumSorsan bu kizin kenarda 5 kurusu yoktur kesin, sevgilisinin odedigi yemegin bile hesabini yapmis. Vayki ne vay
koreli mi tuuuu vizyonu dar insanyok kızım ben bu ülkeden evlendirmeyeceğim baksana malın olsa bir dert, olmasa bir dertkendini bir şey sanan piremşeşler için mi canım çıkıyor çalışmaktan.. mis gibi koreli gelin olsun, helal olsun
Aaa bi de o vardı de Damat kaçak oynuyo zaten evleri satsın gelmese de olurBence kınaya sadece kardeşi değil annesi babası hatta sülalesinden kimse gelmesin,mümkünse damat bile...
Aynen Gelini bir an Chucky yezaten bu beddua değil artık direkt çarpılma