Evlenmeden görümce belası

Dogru oldugumuz icin onca yanlisin icin yanlismisiz gibi geliyo dimi? Olsun yapacak birsey yok.. bu yasa nasil geldiysem oylede gider galiba
Valla çok garip insanlar ben eşimin cebindeki parayı bilmem millet sevgilisinin evini ödediği faturayı takipte vay ki ne vay

Öeh o neydi be...
O sevgili ailesinin yerinde olsam "Allahım ben ne yaptım da oğlum ailemize böylesini tutup getiriyor" diye ağıt yakardım herhalde. Gerçekten de düşman başınasınız. O ailenin içine girerseniz o aile parçalanır, sevgili kişisi de vur kafasına al ekmeğini bir tip olunca... İnşallah sizden kurtulur o aile, gerçekten dilerim bunu onlar için.

Sorsan bu kizin kenarda 5 kurusu yoktur kesin, sevgilisinin odedigi yemegin bile hesabini yapmis. Vayki ne vay
Bence de yoktur evlenmeden önce alınan mal mülkte eşlerin hukuken de hakkı yoktur zaten emeğin yok o malda söz sahibi olmaya çalışıyosun nasıl kafalar bunlar anlamıyorum

yok kızım ben bu ülkeden evlendirmeyeceğim baksana malın olsa bir dert, olmasa bir dert kendini bir şey sanan piremşeşler için mi canım çıkıyor çalışmaktan.. mis gibi koreli gelin olsun, helal olsun
koreli mi tuuuu vizyonu dar insan
norvec finlandiya danimarka
ac ufkunu cocuklarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…