Evlenmeden görümce belası

Haha okudum tesekkur ederim, ozetinde super olmus :) ama kiz banlanmis

Ben o kadar şey yaşadım bi engel basamadım içimde kalmış :) benim görümcenin yanında senınkı melek geldi bana biraz kusura bakma ama umarım mutlu mesut br evliliğin olır eşin de arada kalmaz

Bunca yaptıklarınıza rağmen nişanlınız abiyim diye ortalıkta geziyor mu hala ??

Kocamın benden önce aldıkları beni bağlamaz aynı şekilde benim aldıklarım da eşimi. Evlendiğimiz zaman eşimin veya ailesinin verdiği evde değil (7 tane evleri vardı) babamın verdiği evde oturduk. Eşim annesinin mutfak alışverişini yaparken, benim ailem bana maddi destek oluyordu. Evlendiğimiz ilk aydan maaş günü borç istemeye başladılar, yaklaşık 6 yıllık evliyim kp kızına araba almak için bizden para istiyor. Kaynıma 3 gün önce 5 bin tl borç verdik ama eşimle bu konuların tartışmasını yapmıyorum. Gün gelir benim ailemin ihtiyacı olursa da benim eşim karışamaz!

Kusura bakma kizim. Sana ne elin malindan tatilinden. Benim esimde ailesine maddi acidan zamaninda cok yardim eden insan. Bana ne yani. Biz ikimiz de calisiyorduk (simdi annelik izinindeyim). Evimizi kurduk ve dügünümüzü de yaptik. Aileside destek verdi sagolsunlar ama kimseye güvenip de evlenmedik. Ailene aliyorsan o bi kere ailenin mali. Senin gibi hazira konma meraklilar yok mu. Birisi benim aileme öyle davransin birak esim olmayi kapidan dahi giremez. Kendinize gelin. Sevgilinizde yarim akilli ki böyle konusmalara izin veriyor

Daha sevgilisiniz bu ne fenalik.ortada bi resmiyet yok sen kimsin ki karisyosunyok yalziga gitmesin yok hesabi odemesin.cok fenasin cok insallah cocugun gozu acilir da birakir seni.ben olsam sana ne oluyo derdim ayrilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…