Evlenmeden görümce belası

istememe kınama kız kardeşin gelmesin diyorsun 'abi' olacak zat da tamam diyor yani.
aynı karından doğduğu kardeşine el için 'gelmesin tamam' diyen insan gün gelir senin için başkasına ne diyecek kim bilir?
insanları kötü dahi olsalar akrabalarıyla kendimiz arasında seçime zorlayamayız.
kaldı ki henüz evlenmeden de sevgilimizin hayatına bu kadar müdahil olmamalıyız.

Herkes geline yüklenmiş de oğlan da suçlu bence.Ezik mi bu , her söyleneni yapıyor? Afedersiniz de eşek olursa semer vuran çok olur.Biri benim kardeşime abime "kalitesiz" dicek , yakarım bu gezegeni.

Bir de sevgili olayını herkes küçümsüyor nikah yok diye karışamazsın filan denmiş ama sevgiliyken adamlar efsunlanmış gibi oluyor.Evlenince karısının sözünü dinlemeyen adamlar bile bekarken sevgilisinin sözünü daha iyi dinliyor.Evet resmi bişey yok ama her söyleneni yapıyorlar.Bu yüzden sevgililik müessesini yabana atmayın hanımlar.

Bu 'gelin'in ifadesiyle ezikmiş işte,oturmasını kalkmasını ben öğrettim,adam ettim epey ama yine de istediğim gibi değil,bakıyoruuum bakıyorum,buna aşık olurum diyemiyorum hala demiş.Ee o zaman elde evlerden başka birşey yok.O yüzden evler önemli,çok önemli

Haklisinda tatlim, ama oturup yemegin parasini hesap etmek? Elektrik su parasinin muhasebesini yapmak? Tencere kapak olmuslar diyelim :)

Bu konuda gelin de görünce de
Haklisinda tatlim, ama oturup yemegin parasini hesap etmek? Elektrik su parasinin muhasebesini yapmak? Tencere kapak olmuslar diyelim :)
Al birini vur ötekine valla.Hesabı kardeşi ödedi diye "Nasıl geçirdim." diye şaka yapan kardeş de iğrenç , ezik oğlan da cırlak gelin de.Burda mağdur bizleriz.Bu konuya maruz kaldığımız için.

Hahaha aynen yaa..ya ben varken kardesim hesap odeyemez durumum yerindeyse. Birde piskin piskin nasil gecirdik demek. Salak yerine koymys resmen.. sanki elin oglu.. kardesiyle arasi nasil gorumcenin bilemiyorum tabii

Görümce ve ailesi fena değil sen fenasın. Nasıl karışırsın ki daha nişanlın kocan değilken gayrimenkullere??? Yazlığa sokmamak ne demek?? Sen yapınca görümce dediğin kişi altta kalmamış. Sen bu fenalıkla gidersen çok başın ağrır. Ayrıca senden önce alınmış evler senin karışman çok çok çok yanlış.

Nerde,ne zaman ,nasıl kalacaklarına sen karar veremezsin. 5 kuruş hakkının dahi olmadığı mal üzerinde hak arayamazsın. Siz para gözmüsünüz? Çok çirkinsiniz tavırlarınız ,düşünceleriniz. Daha adı konmayan bir ilişki de bu ne küstahlık.
Unutma gelin ata binmiş ya nasip demiş.

Bunu kayinvalidem de görse okusa ve bana ah gelinim canım gelinim dese keşke

Sizene ayol daha nişanlı bile değilsiniz adamın evine gelen kendi ailesine karisiyorsunuz. Kardeşi ister abicim der ister ismini söyler sizi ilgilendirmez?Size mi düştü tasası ?abi -kardes iletişimine karışmaya hakkınız yok.

Neymiş nişanmi sözmü her neyse gelemezmis kardeşi ve tamam denmiş bu duruma
Sen ayrı bi ayıp etmişsin abisi daha büyük bi ayıp etmiş. Gün gelir bacisina böyle yapan senide yarıda bırakır.

Evlerden ırak ol bu ne böyle yahu Allah düşman başına vermesin ..

Oldu o zaman bilmem kaç yıl bakıp büyüttükleri oğullarının aldığı yazlığa üç yıllık sevgilisi istemiyor diye gidemesinler o nasıl evlatmış.
Oğulları yurtdışından gelsin, gelinleri olacak kız aramasın gözünaydına onlar o kızı arasınmış.
Sonra durduk yere kuruntu edip o insanları engellesin.
Bunlarla yetinmesin kız kardeşini sil kınama bilmem neme gelmesinler desin ve o çocuk hâlâ o kızla birlikte mi ?

Bir erkek kardeşim var ve Allah sizin gibilerden esirgesin yavrucuğumu üzerine titreyerek büyüttük, okusun diye haşlıklarımı paylaştım, kendime almadım ona aldım, sonra kıytırık bi kadın gelsin ablanı sil desin. Hadi yaaa.

Al birini vur ötekine valla.Hesabı kardeşi ödedi diye "Nasıl geçirdim." diye şaka yapan kardeş de iğrenç , ezik oğlan da cırlak gelin de.Burda mağdur bizleriz.Bu konuya maruz kaldığımız için.

Allahımmm nasıl bir düşünce bu yaaa evlerden ırakkk.
Evlatlarımı sizler gibi egoist ne oldum delisi kişilerden korusun.
Beş kuruşluk faydası olmayan biri gelecek oğlumun ki mutlaka bizlerinde katkisı ike edindiği mallar için bize hesap soracak... yok yaaaa valla çok sinirlendimmm
Tabiki evlendikten sonra ne isterseler onu yaparlar ama oğlum veya kızım karar verir sonra dan görmeker değilll

Daha evlenmeden yaptığın hesaplara bak görümcene üzüldüm sevgilinin yerinde olsam seni anında bırakırım o zaman yazlığı görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…