Evlenmeden görümce belası

Bu hikaye de herkes haksız bencede.yorımum bu kadar da ben şeyi merak ediyorum bu 9 ay karnında taşıyan anneler bebeklerini neden 9 ay karnında taşıyıp göğsünden süt emziriyor onu çok merak ediyorum???sebebi ney yani!!!ilerde bennnn karnımda taşıdım yedirdim içirdim emzirdimmm demek için mi yoksa anneliğin başka bi amacı var mı?!!!

Böyle annelere denecek sözler
Banane benmi istedim senin sorunun
Başıma kakacaksan yapmasaydın

Burada bazı konularda öngösterim yapan kaynanalar okuyoruz. Sizin ki de tam ön gösterim yapan korku gerilim karışık gelin fragmanı olmuş. Daha evlenmeden o oraya gitmesinler şu şöyle olsunlar bunlar atlasın o zıplasınlar. Görümceye gelene kadar sizin hareketleriniz gayet çiğ geldi bana. Ama en çok oğulları geldi diye seni aramamışlar ya orada koptum Fake konudur inşallah

Merve Aksak önünde diz çöküp tövbe ister bacım gerçekten helal olsun.

Sevgilin gibiler için de bir tabirim var ama söylersem kesin banlanırım. İpucu: iki kelimeden oluşan birleşik sözcük.

Böyle annelere denecek sözler
Banane benmi istedim senin sorunun
Başıma kakacaksan yapmasaydın
Dimi??çocuk mu istedi dünyaya gelmeyi.getirdin yapacaksın onları.ve ilerde lütfetmiş büyüğüük fedakarlık yapmış gibi söylemeyeceksin.aklından bile geçirmeyeceksin.anneliğin bence çok başka amaçları olabilir.bunu diliyorum bir gün bütün anneler anne adayları hatta tüm bayanlar öğreniriz

3. Dünya Savaşı sizin düğünde başlayıp, dünyaya yayılacakmış gibi hissettim. Haklı görüyorsun ya kendini, en tehlikelisi bu işte. Allah yardımcıları olsun ne diyelim.

Şöyle bir sonuca vardım
Anneler çocuklarını sahip oldukları bir eşya gibi bir mal gibi görüyorlar ilerde çocuk yetişkin olunca bu tip anneler hazmedemiyor
Yahu sen o çocuğa sadece bakmakla yetiştirmekle yükümlüsün hayatına hükmedemezsin
Koptu senden koptu ayrı bir birey artık bırak yakasını

3. Dünya Savaşı sizin düğünde başlayıp, dünyaya yayılacakmış gibi hissettim. Haklı görüyorsun ya kendini, en tehlikelisi bu işte. Allah yardımcıları olsun ne diyelim.
Düğüm felan olmaz o görümcede bu arkadaşın kumaşından o düğünü yaptırmaz :)

Annelik hazzını yaşamak için dünyaya getiriyorlar kendilerine bağlı değil bağımlı yetiştirip kambur gibi sırtlarından inmiyorlar!kv gelin sorunlarının temeli de bu!(sorunun gelin ayağının da farklı nedenleri var tabi)bence anneliğin tek amacı bu olabilir ve bununla övünülebilir hatta ilerde çoçuğun başına bile kalkılabilir:))iyi ve mutlu bir birey yetiştirmek.bırakın mutlu olsun çocuklar kurduğu ailesiyle.bennn 9 ay karnımda taşıdım yaklaşımı benim midemi bulandırıyor ya

Bu aile düşmanlığı nedir arkadas sanane maldan mülkten bende görümcem le iyi değilim aile ile görüşmüyorum benim yaşadıklarımı yaşasa intihar eder herhalde.ben haklı olmama rağmen üzülüyorum eşimin ailesiyle görüşmemesine benim meselem sen git konuş diyorum da dinletemiyorum. Kısacası böyle fesat olacağına biraz vicdanlı ol.

Maşşallah şeytana pabucunu ters giyderecek kızmışsın görümcene mi üzüleyim sana bilemedim daha nişanlıyken bunları yapıyorsan evlenip cocuk olunca naparsın merak ettim

Aman allahım asıl fena olan sensin sana ne ailesi yazlığa gider gider sen neden karışıyosun ayol kardeşim senin gibi birini bulmasa bari düşündüm de fenalık geçiririm oturduğum yerde.

sana nemimmerin yazligindan yatindan karindan? daha ortada birsey yokken

Diyorlar canım diyorlar onlar da söz dinliyor bizimki (gelin) doğum yaptı da evine gidince bize surat yaptı sanki bir tek o doğum yaptı dünyada surat beş karış bende senin gibi harcliklarimi verdim yeri geldi kendime tek birşey almadım şimdi davet etse bile evine gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…