Evlenmeden görümce belası

yanlış yapmıssın
kocan değil birseyin değil
sevgilinin evinde neden ailesi kalmasın , bundan sanane ki
kız kardesın gelmesın en demek ıstemeye
hepimiz evliyiz , sevdiğimiz adam için birilerini idare ediyoruz

çok fevrisin , böyle davranırsan kımseyle huzurlu olamazsın

Şöyle ki bence evi yazlığı gibi konularda evlenmeden karışmanız son derece yanlış o ev alınırken hangi yardımda bulundunuz ? O evler alınırken onun yetiştiği aile yanındaydı tabiki gidecekler. Yine şunu da belirteyim görümce kesinlikle görgüsüz ama sevgilinizib kardeşi onu kenara koymanız bnu beklemeniz sizi zarara sokar. Evlenmeden böyle olursanız siz kaybedersiniz kimse ailesini silmez ve silmemeli 3 yıl için

kız evli bile değilsin sanane elalemin malından çocuğun kardeşi sen ne karışıyorsun görümceni falan bilmem ama valla sen çok fenasın

aa evlenmeden daha neler neler kusura bakmada sen daha bi beter bişeysin belliki
bekar olduğunuz sürece sevgilin ailesinin elektriginide öder suyunuda öder yazlıgındada kaldırır evindede kaldırır bu ne ya sana mı soracak millet ! orda kalıyolar diye kıyamet koparmış Allah Allah..
şaşkınım daha evlenmeden sopa gösteriyorsun maşallah.

yanlış olmuş bence boyle bırşey soylemeye hakkınız yok gelmesın etmesın evet o ınsan yanlış davranışları olan kötü biri olabılır ama neticede kardeşi düğününe kınasına gelecek yani...

senin satıp satmama konularına girmen yanlış daha hiçbir şey ortada yokken sevgilin olmasıyla bu kadar olaylara girmen yanlış ve senin sevgilinin aile olaylarını seni dahil etmesi.de

Dereyi gormeden paçalari sivamak olmus seninkisi kardesliklerini sorguluyorsun ama bence bu cocugu gercekten seviyormusun onu sorgulaman gerekiyo bence. Gelin gidecegin kapaya az daha sakin davranman gerek belki iyi olacaklar gorumcen fena mi bilemem ama sen daha fenasin. Hem bu nasil kardeslik diyorsun hem ablasinin evde kalmasini istemiyorsun... Cok sacma ya kafan karismis yada etrafindaki evliliklerde gelinle kaynana veya gelin gorumce iliskilerin iyi olmadiklarini gorup bana oyle olmasin diyip onyargili davraniyorsun ikiside kotu bu dusunce bence

ayy inşşallah sevgilinin gözü açılırda evlenmez seninle bu ne ya tek kelime sanane evine kim gitmiş kim kalmış benim eşim karışaxcak haa alnını karışlarım

ben yazlık alacağım, daha kocam bile olmayan adam gelecek benim ailemin yazlığımda kalmasına engel olmaya çalışacak. Kaldi ki kocam olduktan sonra da karışamaz. Evlendikten sonra kocamla beraber almadığım sürece benim olan sey zaten onlarin demektir. Bence siz biraz haddinizi bilmelisiniz o konuda. Diğerlerine bisey diyemiycem.

Kızın tek sucu abicim dememesi eee bende demiyorum ne var bunda . Bak sevgilim diyosun daha baban bile tanişmamiş .şimdiden böyle karişiyosan evlenince neler yaparsın . Ay yazik acidim insanciklara. O degilde ne oldugunu bile bile seninle evlenen hangi akıldaysa artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…