Üstelik bunlar daha 2 aylık erkek analarıAnnelik hazzını yaşamak için dünyaya getiriyorlar kendilerine bağlı değil bağımlı yetiştirip kambur gibi sırtlarından inmiyorlar!kv gelin sorunlarının temeli de bu!(sorunun gelin ayağının da farklı nedenleri var tabi)bence anneliğin tek amacı bu olabilir ve bununla övünülebilir hatta ilerde çoçuğun başına bile kalkılabilir:))iyi ve mutlu bir birey yetiştirmek.bırakın mutlu olsun çocuklar kurduğu ailesiyle.bennn 9 ay karnımda taşıdım yaklaşımı benim midemi bulandırıyor ya
Sevgilininz sizinle beraber calisip ortakmi aldi bu evleri. Siz nisanli degilsiniz evli degilsiniz. Sizin soz soyleme hakkiniz yok su an. Kusura bakmayinda sizde potansiyel cadi gelin adayisiniz.Merhabalar benim derdim bir değil beşi bir yerde...
3 yıllık bir ilişkim var sevgilimin ailesiyle tanıştım sevgilimde benim ailemle (babam hariç )
. Aslında geçtiğimiz yaz sonuna düğün planlarımız vardı. Sevgilimin 5 aylığına yurtdışında bir işi çıktı. Gitmeden kendi ailesine aldığı 1 yazlık 1 daire birde müstakil evden yazlık ve daire olanını satmasını söyledi gitti. Çünkü hayalimizdeki evi alıp evlenmek istiyorduk....Ama ailesi ne yaptı satılık ilanı bile asmadı, üstelik birde kız kardeşi beni arayıp (kendisi evli) 2 ay sonra yazlığa tatile gideceklerini söyledi. Daha yetmedi aldı kocasını çocuğunu bütün yaz müstakil olan evde anası babası kaldılar ki o evin elektriğini suyunu dahi benim sevgilim ödüyormuş.
Biz birbirimizi yedik tüm yaz ne kavgalar ne kavgalar... dedim ki yazlığa ailenden 1 kişi giderse benim yüzümü göremezsin noktagidemediler ama evlerde satılmadı hala bekliyoruz
Ben sevgilimin ailesine ev yer hiç birşey demedim. Hiç tartışmadım kızdıysam da sevgilimle oldu geçti.. sonrasında sevgilim geldi bir gözünaydın demediler. Bende ne bayramda aradım ne de başka bir zaman. Bu olaylardan sonra sevgilimin ailesiyle hiç görüşmedim.
Hatta baktım bunun kız kardeşi bizim beraber olduğumuz fotoyu beğenmiyor gidip sevgilimin tek olduğu fotoyu beğeniyor inadına uğraşamam dedim bastım bunlara instagramdan engeli.
sevgilim ailesinin genel tutumu hele kız kardeşiinsan bi abicim der hiçç....ben böyle kardeşlik görmedim... hatta dışarıya yemeğe davet ettiler bizi ilk tanışmalarda hesabı bizimkine ödetip kocasının yanında geçirdim kaç lira girdi filan yapabilecek kadar da basit. Ben çok sıkıldım cidden sevgilime dedim ki bu kız kardeşin resmen huysuz ve kalitesiz. Kendi kocasının ailesiyle bile geçimsiz görümcesinin düğününde kendi kendine Selfi yapan, kaynanasının evinde oturup kadın eve gelmesin diye bin takla atan bir tip. Bana yaptıkları da malum....
Kız kardeşini ailemle tanıştırmak istemiyorum dedim. Kusura bakma ama kız istemeye kınama bilmem neyime gelmesin her yerde huzursuzluk çıkarıyor benim anneme surat yapsa annem çıkın gidin derben tanıştım gördüm mümkünsgelmesin bu dedim o da tamam dedi
Yanlış mı yaptım kızlar kardeş bunlar sonuçtaokuyup yorum yapan herkese teşekkürler
Aynı beddayı ben de eski sevgilimin annesine ettim. İnşallah konu sahibi gibi gelin denk gelir.kimden aldılar bilmiyorum ama birinden sağlam bir beddua yemişler ailecek..
Diyorlar canım diyorlar onlar da söz dinliyor bizimki (gelin) doğum yaptı da evine gidince bize surat yaptı sanki bir tek o doğum yaptı dünyada surat beş karış bende senin gibi harcliklarimi verdim yeri geldi kendime tek birşey almadım şimdi davet etse bile evine gitmem
Merhabalar
Tecrübelerinize güvenerek derdimi paylaşmak istiyorum. Ben 26 sevgilim 32 yaşında. Yaklaşık 1 buçuk yıldır sevgiliyiz. Hiç kavgamız ayrılığımız olmadı...Kendi halinde ailesiyle yaşayan giyimi kuşamı gösterişi sevmeyen bir kişiydi sevgilim.karakter olarak da o kadar dolu terbiyeli ve beni seven biri.
İlk başlarda arkadaştık ve benden ricası üzerine ben ona nasıl yürümesi gerektiğinden giyimine yüz mimiklerine saatine konuşmasına ayakkabısına her konuda yardımcı oldum. İşim gereği çok godoman ortamlarda olduğum için bu konulara bir haylice hakimim. Ve yine işim gereği etrafımda çok yakışıklı bakımlı insanlar olsa da içlerinin boş ve egolu olduklarını biliyorum. Uzun yıllar sevemedim onlardan birini.
Biz arkadaşken bana çok büyük bir iyiliği oldu, hakkını asla ödeyemem. Çok zaman geçmedi bana aşık olduğunu, ben onu sevmesem bile beni hep seveceğini de söyledi. Yalnızdım uzun zamandır sevgilim yoktu deneyelim dedim. Ve tam bir buçuk yıldır beraberiz. Hep üzerime titredi sevdi beni..
Ama kızlar öğreteni olduğumdan mıdır hala bir takım seyleri takıyorum.
1-Mesela boyunu hep uzun sevgililerim olmuştu 190 Lar da filan erkek arkadaşım 175 boylarında topukluyla ondan uzun oluyorum topuksuz benden biraz uzun.
2-Sonra kas yapmasını istiyorum emek veriyor ama sonucu yok.
3-ben girişken biriyim konuşlanım o ise sessiz sakin biri.
4-bir ortamda dans müziği çalarken kalk dinselim dediğimde ben edemem deyip sıkılan zoraki kaldırdım tabi
Çok değişti benim için ama hala dışardan bakınca oww aşık olurum ben bu adama diyemem.
Hala girişken konuşkan biri olamadı.
Mayasında mı yok ben mi yapamadım.
Şimdi benimle çok mutlu bende çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum.ayrılırsam çok üzülür bende kahrolurum. 2 ay sonra aileleri tanıştıralım nişanımız olsun dedi bana...
Bu düşüncelerle siz yorumlayın ne yapmalıyım ben?
alın size eski konusu ben sevgilisine kızıyorum şuna bak kukla etmiş elinde aileni silecek kadar sen ne buluyosun bu kızda
bu o muymuş ya hatırlıyorum bu üyeyiMerhabalar
Tecrübelerinize güvenerek derdimi paylaşmak istiyorum. Ben 26 sevgilim 32 yaşında. Yaklaşık 1 buçuk yıldır sevgiliyiz. Hiç kavgamız ayrılığımız olmadı...Kendi halinde ailesiyle yaşayan giyimi kuşamı gösterişi sevmeyen bir kişiydi sevgilim.karakter olarak da o kadar dolu terbiyeli ve beni seven biri.
İlk başlarda arkadaştık ve benden ricası üzerine ben ona nasıl yürümesi gerektiğinden giyimine yüz mimiklerine saatine konuşmasına ayakkabısına her konuda yardımcı oldum. İşim gereği çok godoman ortamlarda olduğum için bu konulara bir haylice hakimim. Ve yine işim gereği etrafımda çok yakışıklı bakımlı insanlar olsa da içlerinin boş ve egolu olduklarını biliyorum. Uzun yıllar sevemedim onlardan birini.
Biz arkadaşken bana çok büyük bir iyiliği oldu, hakkını asla ödeyemem. Çok zaman geçmedi bana aşık olduğunu, ben onu sevmesem bile beni hep seveceğini de söyledi. Yalnızdım uzun zamandır sevgilim yoktu deneyelim dedim. Ve tam bir buçuk yıldır beraberiz. Hep üzerime titredi sevdi beni..
Ama kızlar öğreteni olduğumdan mıdır hala bir takım seyleri takıyorum.
1-Mesela boyunu hep uzun sevgililerim olmuştu 190 Lar da filan erkek arkadaşım 175 boylarında topukluyla ondan uzun oluyorum topuksuz benden biraz uzun.
2-Sonra kas yapmasını istiyorum emek veriyor ama sonucu yok.
3-ben girişken biriyim konuşlanım o ise sessiz sakin biri.
4-bir ortamda dans müziği çalarken kalk dinselim dediğimde ben edemem deyip sıkılan zoraki kaldırdım tabi
Çok değişti benim için ama hala dışardan bakınca oww aşık olurum ben bu adama diyemem.
Hala girişken konuşkan biri olamadı.
Mayasında mı yok ben mi yapamadım.
Şimdi benimle çok mutlu bende çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum.ayrılırsam çok üzülür bende kahrolurum. 2 ay sonra aileleri tanıştıralım nişanımız olsun dedi bana...
Bu düşüncelerle siz yorumlayın ne yapmalıyım ben?
alın size eski konusu ben sevgilisine kızıyorum şuna bak kukla etmiş elinde aileni silecek kadar sen ne buluyosun bu kızda
Ben hep diyorum hepppp. Yakinda burada kaynanalar gelinlerden dert yanacak diyeÜstelik bunlar daha 2 aylık erkek analarıçok katıldım size