Evlenmeden görümce belası

Üstelik bunlar daha 2 aylık erkek anaları çok katıldım size

Burda bir bela var , bilin bakalım kim

Sevgilininz sizinle beraber calisip ortakmi aldi bu evleri. Siz nisanli degilsiniz evli degilsiniz. Sizin soz soyleme hakkiniz yok su an. Kusura bakmayinda sizde potansiyel cadi gelin adayisiniz.

Zaten banlanmis konu sahibi ama ilk sayfa haricini okumadim.
Aman Allahim sizin gibisi dusman basina bile olmasin
Sizi ne ilgilendirir bekarken aldigi yazlik mustakil falan?
Nisanlin da gercekten tamam gorusmeyecegim kardesimle diyorsa tencere kapak olmussunuz.
Yazik o aileye sizin gibi birisiyle muhatap olacaklar..

Ben şokkkkk!!!!

Bakın daha sevgilisiniz ve gelir giderlere karışmaniz hic hos değil evler sevgilinizin üstüneyse hani bu yaşta kendi tek başına almış ya hani aile destek olmamış ya (helal paraylami almış onuda araştırın ))
Sorun yok bnce otursunlar bir ev daha alabilir gücü var gibi gözüküyo bnce sizin aklımızda bir ev var onu alamiyacaksin diye dertleniyorsun görumcen bir seyde dememiş ne olmuş sanki sevgilinizde tam bir...... insan kız kardeşine laf soyletirmiya bu ne terbiyesizlik çok kötü kalplisin daha ortada bi şey yok şimdiden şeytanlık pesindesiniz

Diğer konularını da okudum da hanfendinin yok bilmem kaç krat pırlanta istemeler felan. Ne denir herşeyi yaptıracak potansiyel var demek ki bu tip insanlar da

Yazik gercekten milletin cocuguna bunlari cektirmekten ne zevk aliyor acaba. Hic haketmiyorsun sevgilini

Hangi üyeler hatırlamıyorum bazıları da yabancı gelin alıcam diye geyik çevirmişler.Umarım ciddi değillerdir bu düşüncelerinde.Her gelin böyle değil , ayrıca konuda da gördüğümüz gibi gelini sizler almıyorsunuz sevgili erkek anneleri.Oğullarınız birini sever evlenir.Büyük konuşmayın.Yıllar sonra var olursak hep beraber görürüz ki site kaynanatör dolu.

bu o muymuş ya hatırlıyorum bu üyeyi

hala akıllanmamış utanma sıkılma da yok çok yazık gerçekten

Burda bence konu açması gereken sevgilinin ailesi. 'Bu kızla nasıl başederiz' adlı bir konu mesela. Bu Ne arkadaşım ben de yeni evliyim tamam eşimin tarafında anlaşamadığım insanlar var. Ama saygımı asla bozmam. Yeri geldi görümcemle kayınvalidemle anlaşmazlıklarım oldu ama eşime bir gram yansıtmadan kendim çözdüm karşıma aldım böyle böyle dedim kımle sorunum varsa. Sevmıyosan saygı göstermek zorundasın. Sen kalkıp daha evlenmeden ailesini kötülemişsin. Sen bu çocuğun gayrimenkulleriyle evlenmek istiyorsun anlaşıldı. Sevgilin de sen gelme düğüne asıl demeliydi. Kardeş bu kardeş sen kimsin onu abisinin düğününde istemiyorsun. Aile bulunmaz. Ama senin gibileri istediği zaman bulur Sevgilin kişisi. Büyü biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…