Evlenmeden görümce belası

bende yorumlara katılıyorum valla...
bu nedir böyle daha evlenmeden sanki evlenmiş te o sayılanları kendi almış
borç ödemekten iflağı kesilmiş.babasının malı sonuçta kocasıyla da der kendide gider
keyif yapar sanane ki bundan. sevgiline söyle bence azcık adam olsun.seni bu kadar şımartıp
da ailesini ezdirmesin. Sonra senle başa çıkamaz vah vah derde iş işten geçer........

Sevgilin sana nikahı basana kadar katlanıyor olabilir, sonra aynı bu vitesle bu fenalıkları sürdüremezsin şimdiden söylemesi. Bence kendi gönül ve kafa yapını değiştirmeye bak. Yoksa evlendikten sonra "neden böyle" başlıkları açmaya başlama buralarda.

Bi iyilik düşünün bi güzellik düşünün be yaaaa :)
O fenaalık yapıyorsa siz durun. Sizin iyiliğinizden ders çıkarsın. Ay ayıp ettim desin. Ha demese bile... huzurun daim olur. İyilik huzur verir, b5öyle sorunlar huzursuzluk...

“Evlenmeden gelin belası “ kusura bakma da hatalı olan sensin daha adamın bekarken aldığı yazlığa Ailesinin gidip gitmeyeceğine karışıyorsun . Sana düşmez. Adamı malıyla sahiplenmişsin önce bir evlenin de ondan sonra birlikte aldığınız eve o da senin anneni babanı sokmak istemesin . Empati bu kadar zor mu yahuu ??

Sasirtici olan senin daha evlenmeden mal mulk davasina düsmen satilip satilmamasina ailesinin eve kalip kalmamasina karisman ben dugun alisverisinde bile altin konulari acilmasinda bile konuyu gecistiriyordum o kadar utaniyordum yani... Tepkilerin cok ilginc

Yok 1 yorum var,oda şaka yaptım demiş zaten sonradan.
Şaka sandım cidden ben,gerçek olamaz dedim ama gerçekmiş. Aileye üzüldüm açıkçası. Okut büyüt meslek sahibi et,sonra elin kızı gelsin kardeşin düğünüme gelemez,yazlığa kimse gidemez desin. Şaka gibi.

hayalinizdeki ev için 1 yazlık 1 daire birde müstakil evden yazlık ve daire olanını satacakmış. bacım nasıl bir hayal bu.. şato mu alacaksınız bu kadar evi satıp. Kıskandım mı?
tabi ki evet Bende kocamın düğünde takılan 2 cumhuriyet altınını geri ödesin diye bekleyeyim. O bana 10 liranın lafını yapsın. Ailesine iyi davranayım, ses etmeyeyim. O benim ailemde kalmaya sorun çıkarsın. Biz iyi olduk ta iyi mi oldu sanki.. Dünya işini bilenlerin dünyası.. takipteyim bacım aynen devam

Allahım belki burayı okursun, oğluma böylesi bir gelin nasip etme amin.

Canim seni istemeye nasıl gelsinler. Sen olsan , oğluna senin gibi birini istemeye gidermiydin ?

Hayır yani bu nasıl bir kafadır ki sevgiline düğünümüze kızkardeşin gelmesin diyebiliyorsun..Düğüne sen olduğun için değil zaten kardeşinin olduğu için gelecek.Yok gözün aydın dememişler sen gidip gözün aydın diyeceksin.Ayy bayılazaamm..

Ben ev alcam sevgilim benim evime artı ailemin gelip gelmemesine karışacak işine baksın sanki ortak hesaptan almisik evi benim evim daha evlenmeden karışmak haddini bilecek evlenirken kardeşimi dugunde istemicek bende tamam dicem yol veririm gider

Merhabalar
Tecrübelerinize güvenerek derdimi paylaşmak istiyorum. Ben 26 sevgilim 32 yaşında. Yaklaşık 1 buçuk yıldır sevgiliyiz. Hiç kavgamız ayrılığımız olmadı...Kendi halinde ailesiyle yaşayan giyimi kuşamı gösterişi sevmeyen bir kişiydi sevgilim.karakter olarak da o kadar dolu terbiyeli ve beni seven biri.

İlk başlarda arkadaştık ve benden ricası üzerine ben ona nasıl yürümesi gerektiğinden giyimine yüz mimiklerine saatine konuşmasına ayakkabısına her konuda yardımcı oldum. İşim gereği çok godoman ortamlarda olduğum için bu konulara bir haylice hakimim. Ve yine işim gereği etrafımda çok yakışıklı bakımlı insanlar olsa da içlerinin boş ve egolu olduklarını biliyorum. Uzun yıllar sevemedim onlardan birini.

Biz arkadaşken bana çok büyük bir iyiliği oldu, hakkını asla ödeyemem. Çok zaman geçmedi bana aşık olduğunu, ben onu sevmesem bile beni hep seveceğini de söyledi. Yalnızdım uzun zamandır sevgilim yoktu deneyelim dedim. Ve tam bir buçuk yıldır beraberiz. Hep üzerime titredi sevdi beni..

Ama kızlar öğreteni olduğumdan mıdır hala bir takım seyleri takıyorum.

1-Mesela boyunu hep uzun sevgililerim olmuştu 190 Lar da filan erkek arkadaşım 175 boylarında topukluyla ondan uzun oluyorum topuksuz benden biraz uzun.
2-Sonra kas yapmasını istiyorum emek veriyor ama sonucu yok.
3-ben girişken biriyim konuşlanım o ise sessiz sakin biri.
4-bir ortamda dans müziği çalarken kalk dinselim dediğimde ben edemem deyip sıkılan zoraki kaldırdım tabi

Çok değişti benim için ama hala dışardan bakınca oww aşık olurum ben bu adama diyemem.
Hala girişken konuşkan biri olamadı.
Mayasında mı yok ben mi yapamadım.
Şimdi benimle çok mutlu bende çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum.ayrılırsam çok üzülür bende kahrolurum. 2 ay sonra aileleri tanıştıralım nişanımız olsun dedi bana...

Bu düşüncelerle siz yorumlayın ne yapmalıyım ben?
alın size eski konusu ben sevgilisine kızıyorum şuna bak kukla etmiş elinde aileni silecek kadar sen ne buluyosun bu kızda

Sevgilin sabrediyor gibi sana şimdilik , sabrını taşırmamalısın.Tripsiz kavgasız biri karşısına çıkarsa kalakalırsın öyle.Bi' huzur ver adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…