Evlenmeden görümce belası

Konudaki cümleleri "ee bundan sanane, kalırlar sanane, eee nolmuş yani, sanane, püh yazıklar olsun öyle abiye" diyerek okudum

Ayy bu ne böyle içim şişti. Sen şuan dış kapının mandalı oluyorsun.Hiç hakkın yok iki kardeşin arasını bozmaya,ailesinden soğutmaya.Şimdi böyleysen evlenince ne yaparsın acaba merak ettim.

Aferin kiz demeye geldim senin gibileri görseler de bizim gibilere şükretseler . Seni kv nin üzerine salmak istedim 1

Kalite standartlariniz nedir? Bu standartlarin icinde hic bir resmiyeti olmayan aileyi kendi yazliklarina gondermemekte dahil mi?

Simdi dersiniz ki ailesinin degil sevgilimin yazligi. Sevgilinizinse neden ailesinin satmasini bekliyor?

Saka gibisin.sikayet ettigin görūmceden bin kat daha fazlasin

Neden insanlarin saygi anlayisi duruma gore degisiyor anlamiyorum. Sevgilinizin kardesleri abi demeyince cık cık, siz tum sulaleye laf atinca hersey normal.

Bence kendi tavrinizi, dusuncelerinizi biraz degistirin. Ailesi sizi sevmemis olabilir ayni sekilde biz de. Saygi duymak lazim karsilikli. Tek takildigim insanlari kendi yazliklarina gidemedi diye "gidemediler " diye sevinmeniz. Muhtemelen sizin gitmesinler dediginiz icin degil baska planlari oldugugu icin ya da istemedikleri icin gitmemislerdir.

Ölmeyin bu kadar evlenmek icin ya lutfen.

Iyilikten maraz dogar bu dunyada iyilik mi yapilir bole gelinler deger verilir.bizlerde agzimizla kus tutsak yaranamayiz hep daha iyisi hep daha guzeli bilmem neyi istenir. Iyilik gorunyomu sanki tepene cikar Dana iyisini isterler deger bilmezler kiymet bilmezler.biz onlara onlarda bole gelinleri iyi group tepesinde gezdirirler ove ove bitiremezler.gozlerinde iyi gorunur boleleri

Belanın görümce olduğuna emin miyiz?

Siz hangi sıfatla adamın yazlığına dairesine vs vs'sine karışıyorsunuz? İnsan utanır biraz yahu. Evlendikten sonra bile evlilikten sonra kazanılan mallar üzerinde hak iddia edilebilir. Utanma duygunuz yok, bari biraz hukuk bilginiz olsun :S

Sevgilim geldi, gözün aydın demediler?! Ya nasıl bir kafayla yazdınız acaba? Yahu sevgilinizin anasının babasının gözü aydın öncelikle, sanki bu yaşa siz getirdiniz de adamlardan bir de gözün aydın bekliyorsunuz. Sizin lafınızla kardeşini silen damat da bence sizi hak ediyor. Tencere kapak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…