Evlenmeden görümce belası

İkinizde zıt karakterli insanlarsınız anladığım kadarıyla ama bu böyle nereye kadar devam edebilir ki sonuçta kardeşler yani
Politik davranmayı deneyebilirsiniz. Umarım herşey daha iyi olur...

Allah kimsenin oğluna böyle sevgili vermesin. Adamla resmi hiçbir şey yok bütün malını mülkünü sahiplenmişsin. Insan utanir yahu. Sen ciddi haddini aşmışsın da bence bu adamla evlenme. Senin için, senin sozunle kendisini büyüten insanlara o eve girmeyi yasaklayan adam iki gün sonra senin bir üst modelini bulursa anında tekmeyi basar. Bu arada sen kendini nereye koyuyorsun bilmiyorum ama insanların evlatları gelmiş senin onlara gözün aydın demen gerekiyor. Anlattıkların nereden bakarsan bak hadsizlik ve şımarıklık. Evlerden ırak.

+1000 Çok doğru

Hic kimse hak vermedi çok merak ediyorum cezası bitince savunması ne olacak diye

Kişiliği de kullanıcı adına uygun zillikedi

Size ne onların yazlığın dan.sevgilini senmi doğurdun.mal onların mülk onların çalış da sen de yazlık al.gorumce si gitmiş kalmış ay kara bakma ama dagdan gelip bağdaki ni kovamazsın.. .

Ayrıca ben o sevgiliye hiç guvenmezdim
Senin için bir kalemde ailesini kızkardeşini silen adam yarın öbür gün başka kadın sen ve çocuklarını bir günde kapı dışarı eder

Aman yarrabbi erkek kardeşim var, şaştım kaldım..
Ha gerçi benim babamın düzinelerce evi olmadığı için; içim rahatladı biraz. D

Gorumcesi sizli fotograflari begenmeyince bastiniz engeli instagram'da yani. E begenir beğenmez o size kalmamis ki? Benim neyi begendigime kim ne karisir? Bu da yeni moda artik. Instagramdan bas engeli, facebook'tan bas engeli. Zamane iliskileri de böyle bir digital oldu ki Allah Allah. Iyi ki instagram yok, ilerde bana niye begenmedin foto mu hiiii diyecek bir gorumcem olmaz

Bu evler sevgilinizin adina ise verir emlakciya satar bu kadar basit.. Siz coook fazla abartmissiniz ben kocama ailesinin yapmadiklarini soyleyemiyorum bazi konularda ailesi sonucta ben karismasam iyi olur diyip 40 kere dusunup konusuyorum. Siz sadece sevgilim dediginiz adamin ailesiyle ugrasiyorsunuz!
Benim erkek kardesim evlense gelin hanim ablan dugune gelmeyecek dese dünyayi basina yikarim...

Çok kötüsüsün kızz

Vallahi konu sahibi çok eleştirildi ama bence iyi yapıyor. Bizim toplumumuzda, istisnalar hariç, böyle ilişkilerde baskın olan taraf diğer tarafı mutlaka ezip, kontrolü altına almak istiyor. Bu kız da kendisi ezileceğine karşı tarafı ezsin. Gerçi maşallah konu sahibi biraz abartmış ama. :)

Biz saygılı, anlayışlı, kıymet bilir olduk da ne oldu? İstedikleri tek bir şeyi yerine getirmeyince dünyanın en kötü gelini olduk. Kvlere zaten yaranılmıyor, konu sahibi de hakkını veriyor. :)

İnşallah herkesin gönlüne göre oluyordur ve de olur.

Doğru vallahi
Keşke gelinlerine etmedikleri kalmamış kaynanalara Allah böyle bir ikinci gelin verse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…