Evlenme teklifi etti ama ne hale geldik?

Yüzük müzük geri vermeyin bi durun hele cok hızlı olaylar yaşanmış bi sakin kafa ile durup düsünün.

dicektim ki son sayfada otsal olaylar gördüm. Tutmayın yol verin gidene gidene..

:)) dimi?
Buluştuğumuzda direkt yüzük vermesem de biraz konuşmayı planlıyorum. O aradığı köle kadın ben değilim hiç de olmadım temalı. O noktadan sonra geri adım atmazsa söylediklerinde o zaman biter zaten.

Ot kullanan normal kişileri de yakın olarak biliyorum bağımlıları da.
Gerçekten kendisi de ot formuna geçmişse bağımlıdır yalan söylüyor.
Yok yalan söylemiyor derseniz de ottan bağımsız karakteri öyledir. Ot denklemden çıksa da düzelmez bu kişi.
Başa dönecek olursam bağımlıysa da bağımlı kişilikler düzelmez. Yerine başka bir bağımlılık geçer. Yani iki yol da aslında aynı kapıya çıkıyor

Daha sevgiliyken eve tikilmissin evlenince hiç dışarı çıkarmaz seni ki gezmeyi seven biriyim diyosun evlenince bunun kaç katını yasicsksin

Hepsini okuyamadım ama ya ayrılık ya Boşanma hissediyorum ben. Boşanma yazdım çünkü evlilik olsada siz hiçbir konuda uyumlu değilsiniz

Üzgünüm ama hem diyorsun ki kafeye gittiğimizde önceden de konuşmazdık hem de diyorsun ki başbaşa gidemedik kız kardeşinide çağırdı. Biraz seninle alakalı gibi geldi bana yani oturup hep birlikte kahvaltı yapmışsınız ve sonra kıza sen kal biz bi kahve içmeye çıkalım demek de olmaz yani. Nişanlımda öyle kardeşini çağırıyor bazen baş başa çıktığımızda ama bir kere bile dönüp de demedim neden kız kardeşinide çağırdın diye.

Ama biz kendisiyle hiç çıkmıyoruz ki ayda 1 bilemedin 2 dışarıdayız ve bu benim için zaten bi sorun. Zaten adamı aşırı zor dışarı çıkarıyorum onlarda da bi zahmet kardeşini çağırmasın bence diye düşünüyorum. Yoksa başımın üstüne yeri var ailesinin.

Hepsini okuyamadım ama ya ayrılık ya Boşanma hissediyorum ben. Boşanma yazdım çünkü evlilik olsada siz hiçbir konuda uyumlu değilsiniz

Ahanda bir akrep kadını benim adam da akrep :)
Evet bence de uyumlu değiliz haklısınız. Bunun son 1.5 ayda hortlaması da bi tuhaf.

Ahanda bir akrep kadını benim adam da akrep :)
Evet bence de uyumlu değiliz haklısınız. Bunun son 1.5 ayda hortlaması da bi tuhaf.
Akrep erkeği çok zor ahh ah aynı eve girince bitersin emin ol. Ayrıldınız mı ohh çekimmi

Valla kendisi de ot kıvamında biraz ne yalan söyleyeyim. Onu içince pek hoşsohbettir eğlencelidir sürekli güleriz onu içmeyince pek ketum. Ona kalırsa onu içince stres atıyormuş.

Akrep erkeği çok zor ahh ah aynı eve girince bitersin emin ol. Ayrıldınız mı ohh çekimmi

Bu anlattıklarım özelinde mi genel olarak mı biterim
Yok daha ayrılmadık bu sabah aradı naber napıyorsun falan dedi buluşalım dedi. Buluşunca konuşmayı düşünüyorum, ben aradığın o köle kadın olamam diye.

Valla senin yine iyiymiş ben nişanlımla farklı şehirlerde yaşıyorum normalde senede 1 kere en fazla 1 hafta görebiliyorum ki nişanlanmadan önce 1,5 sene hiç görüşemedik :) Şimdi nişan oldu bu sene daha sık görüştük ama evlilik işleri eşyalar düğün yeri gibi durumlar olmasa yine aynı durumda olacaktım ben ona rağmen bu durumu takmıyorum

Sizin ama mecburiyetten öyle aynı eve girip evden hiç dışarı çıkmazsanız takarsınız herhalde siz de :)

Valla kendisi de ot kıvamında biraz ne yalan söyleyeyim. Onu içince pek hoşsohbettir eğlencelidir sürekli güleriz onu içmeyince pek ketum. Ona kalırsa onu içince stres atıyormuş.
Çok özel olacak ama ot bağımlısı olduğunu sonradan öğrendiğim bir erkek
arkadaşım vardı. Asla boşalamıyordu çok can sıkıcı bir durumdu. Her şeyi bir kenara bırakın sırf bunun için
bile üstü çizilebilir adamın. Tek tük içmiyormuş çünkü.

Böyle bir insanla evlenseniz bile mutlu olacağınızı sanmıyorum. Baskın karakter belli ki ve lafımın üstüne laf söylenmesin isteyecek her zaman. Evli olduğunuz zaman sizde huzurumuz bozulmasın diye alttan alacaksınız ve sürekli kendinizden ödün vereceksiniz. Bile bile lades olur bu.

Ben de boğayım. Gerekirse kalbim paramparça tuzla buz olur ben yine de mantığımı dinlerim. Çok şaşırarak okudum konu sahibini.

Burc konusu degil ama aynı sekilde bende halılarda sürünsem yine de mantık derim. Kimsenin pesinden kosmam kafami hep dik tutarım olmasanda olur tarzinda. Burcum boğa sizin gibi :)

Senede 1 kere yılda yani 12 kere gördüğünüz biriyle evlenme cesareti gösteriyorsunuz. Ve 1.5 sene hic gorusmemissiniz.
Umarım aynı eve girince hayal kırıklığına uğramazsınız :)

Burc konusu degil ama aynı sekilde bende halılarda sürünsem yine de mantık derim. Kimsenin pesinden kosmam kafami hep dik tutarım olmasanda olur tarzinda. Burcum boğa sizin gibi :)
Ben de hanımefendinin nickinden dolayı öyle dedim. Kimileri kötü buluyor bu durumu. Başıma bir dünya dert geldi ama olsun gururum yüzünden geldi. Kimsenin peşinden onun bağımlısıymış gibi koşmadım. Bu sebepten dolayı burada yazılanlara anlam veremiyorum.

Senede 1 kere yılda yani 12 kere gördüğünüz biriyle evlenme cesareti gösteriyorsunuz. Ve 1.5 sene hic gorusmemissiniz.
Umarım aynı eve girince hayal kırıklığına uğramazsınız :)
(kendimi yanlış anlatmışım)
6senelik bir ilişki zaten 3sene aynı şehirde birlikteydik benim okulum bitti onun uzadı ve o uzadığı sürede görüşemedik. Onun okulu biter bitmez nişan yaptık zaten öncesinden aileler de biliyordu ve ailelerimizlede tanışmıştık. Bu konuda anlatamayacağım çok detay var ama yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…