Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yahu neden konuşmuyoruz hadi konuşalım diye giriş yapılır mı konuya? İnsan bişey konuşacağı varsa da sinir olur konuşmaz yani. bunu diyeceğinize biryerden sohbet açaydınız daha verimli olmaz mıydı? Boğa kadınları nettir aslında bu kadar gel-gitli değildir ama sizi böyle yapan kendisi belki de orasını bilemiyorum.. Siz de biraz tripli biri gibi gözüküyorsunuz açıkçası ben olsam (boğanın dibiyim) kardeşiyle birlikte çıktığımız kahvede güler eğlenirdim, dönüşte de haftaya da başbaşa bi kahveye gidelim hayatım der konuyu kapatırdım o mesajı alırdı zaten uzatmanın bence de lüzumu yok, yani iyi mi oldu şimdi dışarda olduğunuz vakti surat asarak geçirmeniz? Ne kattı size,ilişkinize bu tripcanlık? Bir de "ara vermek" nedir yaa? Sevgilim bana ara verelim dese "tüm aralar sonsuza dek senin olsun" derim ve arkama bile dönüp bakmam açıkçası çok yanlış hamleler bunlar.. Ha hiç size göre biri değilse de zaten bu kadar zorlamanın hiç anlamı yok o teklifi keşke kabul etmeseydiniz, ama hiç de geç değil, yüzük iadesi her zaman baki biliyosunkiEvet işte ben konuşmamamıza o an taktım diye beni suçladı. Demiştim ki ona güzelce “aşkım, konuşacak hiç bir şeyi kalmamış insanlar gibi oturuyoruz böyle ne alaka, gülelim eğlenelim” o da ne demekMiş konuşacak bi şey kalmamış ben neden sürekli sorun arıyormuşum diye taktı ve beni ağlattı.