Evlenme teklifi etti ama ne hale geldik?

Uyumsuz çift olmaya adaysınız kızım evlen sonra boşan, deneyim iyidir yalnız altınlarını oğlana kaptır ma kaynanaya hiç kaptırma, az kayıp oranla sıyrılmaya bak

Konularınıza bakınca aynı anda minimum 4-5 adamı idare ettiğiniz izlenimine kapıldım =))
Bir demişsiniz ki 3,5 yıllık bir ilişkim var, yok 7 aydır bir ilişkim, yok yeni tanıştığım biri, yok şu yok bu..
Bu da 10 aylık başka bi ilişki.

Hayır, eleştirdiğim ya da kınadığım için yazmıyorum bunları. Sizi böyle bir konuda kınayacak en son kişi bile olamam çünkü gençliğimde ben de çook hızlıydım =))

Yalnız, evlilik başka bi şey.
Ben de 20'li yaşlarda çapkındım.. Bağlanmazdım.. Özellikle 25-30 arası baya hızlı geçti..
Ama siz evlilik diyorsunuz arkadaşım.. Bir durun. Bir durulun. Bir ne istediğinizden emin olun. Böyle acele kararlar alırsanız boşanmayla sonuçlanması kaçınılmaz olur. Bence evlilik işine şimdilik bulaşmayın.

Evet işte ben konuşmamamıza o an taktım diye beni suçladı. Demiştim ki ona güzelce “aşkım, konuşacak hiç bir şeyi kalmamış insanlar gibi oturuyoruz böyle ne alaka, gülelim eğlenelim” o da ne demekMiş konuşacak bi şey kalmamış ben neden sürekli sorun arıyormuşum diye taktı ve beni ağlattı. :KK43:
yahu neden konuşmuyoruz hadi konuşalım diye giriş yapılır mı konuya? İnsan bişey konuşacağı varsa da sinir olur konuşmaz yani. bunu diyeceğinize biryerden sohbet açaydınız daha verimli olmaz mıydı? Boğa kadınları nettir aslında bu kadar gel-gitli değildir ama sizi böyle yapan kendisi belki de orasını bilemiyorum.. Siz de biraz tripli biri gibi gözüküyorsunuz açıkçası ben olsam (boğanın dibiyim) kardeşiyle birlikte çıktığımız kahvede güler eğlenirdim, dönüşte de haftaya da başbaşa bi kahveye gidelim hayatım der konuyu kapatırdım o mesajı alırdı zaten uzatmanın bence de lüzumu yok, yani iyi mi oldu şimdi dışarda olduğunuz vakti surat asarak geçirmeniz? Ne kattı size,ilişkinize bu tripcanlık? Bir de "ara vermek" nedir yaa? Sevgilim bana ara verelim dese "tüm aralar sonsuza dek senin olsun" derim ve arkama bile dönüp bakmam açıkçası çok yanlış hamleler bunlar.. Ha hiç size göre biri değilse de zaten bu kadar zorlamanın hiç anlamı yok o teklifi keşke kabul etmeseydiniz, ama hiç de geç değil, yüzük iadesi her zaman baki biliyosunki :KK66:

Evlilik teklifinin çok hızlı olduğunu düşünüyorsanız, kesinlikle bekleyin. Kendinizi sırf hatır gönülden dolayı, evliliğin içine yuvarlanmış bulmayın. Buradan öyle olacakmış gibi duruyor.

sevgilinizin ot olayı affedilemez bir durum bence. Ben olsam koşarak kaçardım. Bağımlılık daha ötesine götürür ama şimdi bırakamayan insanın evlendikten sonra bırakacağını hiç sanmam. Çünkü o zaman sizi kaybetme korkusu da kalmayacak.

ama sevgiliniz daha tutarlı siz göre. Siz hem ayrılıp hem mesaj atıyorsunuz. hem evlilik teklifini kabul edip, hem biraz ara verelim diyorsunuz. Siz bir kere tutarlı olun. Kararlarınızın arkasında durun.

ben kabul etmezdim böyle birini. Dışarıdan uyumlu bir çift gibi durmuyorsunuz. Evlenince daha kötü olur. Şu anda ayrılmasanız bile, kesinlikle evlenmeyi erteleyin ve ikide bir ayrılıp barışmayın.

Valla bakarsanız yapın evlenmeyin,avukatlara para verip mahkemelerin zamanını almayın...siz mümkün değil anlaşamıyorsunuz,suç çift taraflı...

Nr var yani kardeşi de kahveye gelse. Kız gitmiş sizin için alışveriş yapmış, kahvaltı hazırlamış biraz kıymet bilin. Bu sefer gelir bir dahaki ne gelmez. Anlayışlı olmak gerekir. Dünya sadece bizim etrafımızda dönmüyor.

Ben şunu kesinlikle anladım şu hayatta. Aslında evlilikte yaşanacak muhtemelen sorunların çoğu nişanlı veya sevgili iken sinyal veriyor da biz bazen ya gözden kaçırıyoruz, ya da görmezlikten geliyoruz. Genelleme yapmayayım yine de. Ama ben öyle olduğunu düşünüyorum. Benim şu an evliliğinde yaşadığım her sorun o zamanlarda çıktı, ama ciddi gelmemişti bana. Sanki tek seferlik sorunlardi. Ama öyle olmadı. Hala devam eden şeyler o zaman da vardı. Ki benim eşim çok kibar ve düşünceli idi. Hala kibar. Ama işte sorunlar var yine de.

Bence görmüş geçirmiş, sağ duygusuna güvendiğiniz aile büyükleri veya arkadaşlara danışın. Sizi tanıyanlar böyle ciddi konularda daha da yardımcı olur

Sen hanı o " iki erkeğin arasında kaldım diyen bayan degilmisin şimdi hangi ara sensiz bir gün yapamıyorum diyorsun. Enteresan.

X