Evlenme teklifi etti ama ne hale geldik?

Düzeltmek istediğiniz, düzelmese dahi evet deyiverdiğiniz şey uyuşturucu maddeymiş hanımefendi. KENDİNİZE GELİN. Hiç mi öngörmüyorsunuz olanları.

Düzelmese dahi evet demedim düzelmeden hazırlıklara başlamayız dedim düzelmesi için de şans vermek istedim

merhaba sabırla ve meraktan okudum acıkcası şöyle dusunuyorum bu ınsanla sen hayatını bırlestırmek ıstıyorsun sımdı boyle problemler yasıyorsan evlendıgınde ayrılman cok zaman allmaz bu ınsan senı sevıyor ama sanırım bu kısı hıc sevdıgını kaybetmemıs kaybetme korkusu yasamamıs ve yasamıyo kıymet bılmıyor sen bellıkı cok onemsıyor ve sevıyorsun ve buyuzden hayatını bırlestırmek ıstıyorsun haklı olarak sevıyorsun cunku ama hersey sevmek degıl saygı deger tutku guven ve bazen bır bakışla bıle anlaşabılecegın bırı olmalı bu benım sana tek tavsıyem evlılık konusunda acele etme sen kendını gerı cektıgınde bu kısı sana donmuyorsa zaten o senın kısmetın degıldır sen bu dunyaya mutsuz olmak ıcın gelmedın ıllakı bır aılen vardır senle beraber onlarında uzulecegını goze alarak kararlarını ver . evlılık kolay ama bozmak okadarda kolay olmuyor. suan okadar sanslısınkı evlı degılsın ve karar verıceksın bu karar da senın o son attıgın mesajı senın degıl onun atması ve kaybetme korkusunun olması gerek ama o okadar emınkı ssenden boyle bır hamlede bıle bulunmuyor .hakkında hayırlısını dılıyorum umarım senı gercekten seven bırını bulursun. sevgılerle...

Kabul ettim ama şartlı bir evet olduğunu da söyledim. O konu hallolmadan aileleri tanıştırmayacağız diye anlaşmıştık.

Teklifi kabul ettim diye pişmanlık falan da yaşamadım sadece strese girdim o konunun hallolup hallolmayacağı ile ilgili.

Arayı ona sadece teklif ettim, tahammülsüz davranan oydu ve istemiyorum diyince tamam ben de istemiyorum demiştim. Sonradan kendi istemeye başladı. Benim de ertesi gün içime sinmedi ondan özledim dedim, işte meğersem o da istemiyormuş yüzük varken böyle bir şey teklif ettim diye bana ceza olsun diye kabul etmiş.

Düzelmese dahi evet demedim düzelmeden hazırlıklara başlamayız dedim düzelmesi için de şans vermek istedim
Düzelmesi için şans vermek öyle yüzüğe hopidik atlamayla olmaz. Üzerinden zaman geçer. Adam temiz olduğunu iddia eder. Kan tahlil raporu istersiniz. Rapor temiz çıkarsa. Güvenmeye başlarsınız. Bakınız başlarsınız diyorum. Hala tam anlamıyla güvenden bahsetmiyorum. Rica ediyorum bu ciddi meseleler öyle ponçik üzgün emojilerle geçiştirilecek meseleler değil. Kendinize gelin. Mutfaktaki sarı bez kadar dahi mi kıymetiniz yok şu hayatta?

Yaşadım biliyorum 1 sene nasıl dayandım diye düşünüyorum aralıkta sonlandırdık işte şu an geriye dönüp baktıgımda keske diyorum, keskelerle de yasanmıyor.

Lütfen kişiliğinizden, karakterinizden taviz vermeyin yıllarınıza, aylarınıza heba edersiniz. Oturun elinize kahve alın uzun uzun soluklu düşünün eksileri, artıları saygılı bi’ şekilde sonlandırın devam ederseniz daha çok yıpranıp sağlıksız olacak açınızdan. Zor olacak birazda alışmak fakat zamanın insana öğretemeyeceği bir şey yok.

Uyuşturucu bağımlısı bi adamla evlenilir mi? Nadiren kullan ne demek ya. Bu oyle bisey değil. Bu adamdan koca da olmaz baba da. Evlenmeyin derim.

Ya aslında bağımlı değil. 6ay-1yıl içmediği de olmuş. Ramazanlarda hiç içmez (gördüm). Namaza başlar o dönemlerde hiç içmez. Ama bazen de çok içer. Ben şu uzun süre bıraktığı dönemleri görmediğim için göstermesini istemiştim bana.
Alkol gibi nadiren eğlenmek için kullanımı bana sorun değildi. Kimyasal değil sonuçta diye düşünüyorum belki yanlışımdır.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah bulurum :)
O beni cezalandırmak istemiş yüzük varken ara verelim dedim diye ve evet ben yazmasam asla yazmayacakmış dediğine göre.

Ben alkol kullanıyorum sadece :) başka bir şeye bulaşmam çok şükür.
Neden kendimden soğutarak?

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah bulurum :)
O beni cezalandırmak istemiş yüzük varken ara verelim dedim diye ve evet ben yazmasam asla yazmayacakmış dediğine göre.
sen bu ılıskıyı tekrar gozden gecır . kıyamama. uzulme .ozleme gıbı seylerı hıssetmeden karar ver emın ol bı baskasınada bunları hıssedersın

Teşekkür ederim yorumunuz için

Canım sen evlenince cocugun olunca da bu adam o alemleri yaptığı arkadaşlarıyla aynı alemi yapacak. Sen evde cocuk bakarken o Ot çekip eve gelecek. Evlenince birakicam der bunlar, hep yalandir bak sakın inanma. Simdi neyse evlenince de öyle olacak. Bu sekilde kabul ediyorsan o baska. Ama hayatını mahvedersin.

kesınlıkle katılıyorum...

bırde soyle sımdı hepımız olumsuz yaklasıyoruz bu durum sende pozıtıfe donmesın yanı onu ben tanıyorum aslında o ıyı bırı ama bazen bunlar olabılyo dıyede dusunebılırsın ınan bu ufak seyler aslında senın yararına ılerde neler yasayacagının kanıtı ..

Ya hopidik atlamadım. O akşam teklif etmemesini her şeyden çok isterdim. Daha o sabah konuşmuştuk bu konuyu, ben yine “akışına bırakalım bu konuyu halledelim sonra ciddileşelim zaten bi acelemiz yok” dedim diye ağlatmıştı beni. Ben niye değişmişim cart curt. Biraz beni sindirdi ben de şartlı evet dedim gibi oldu.

Ben alkol kullanıyorum sadece :) başka bir şeye bulaşmam çok şükür.
Neden kendimden soğutarak?
Benim için birinizin sigara kullanması bile tersken fazla yorum yapmayım konudan çıkayım. Jenerasyonumuz da ruhlarımız da yaşam tarzımız da sizden çom farklı. Allah her türlü bağımlılıktan kurtulmayı nasip etsin. Temiz yuvalar kurun inşallah.

Bence de öyle şeyler olacak ben de inanmıyorum ona aslında. O yüzden bana göstermesi konusunda aşırı ısrarcıydım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…