- 23 Şubat 2018
- 615
- 3.496
- 33
Burada hiç tutulmayan bi sevgilim vardı bilenler bilirAyrılmıştık. Sonra ben tekrar barıştım dayanamadım, salaklık saflık ne derseniz diyin
2 hafta kavga dövüş derken konular hiç bir yere bağlanmadan evlenme teklifi etti. Kabul ettim...
Ertesi gün çok özledim ve mesaj attım sensiz 1 gün bile geçmiyor dedim.
Sevgiliniz kendine kukla arıyor sanırım. Böyle bir adamla mutlu olabilecek misiniz? Şuan bile birçok şeyi sizi üzüyorken evlenince katlanarak artacağını düşünüyorum. Bence daha ciddi bir yola girmeden iyice düşünün. Ben çok olumlu göremiyorum.
Müstehak. Güzel kelime.
Kaç yıldır berabersiniz? İki tarafta yılmış birbirinden maalesef
Ikinizde o kadar farklı karakterlersiniz ki sevgili olarak anlaşamayan iletişimi olmayan iki insanın evlenmesi felaket oluyor. Bir ömür geçirebileceginize inanıyor musunuz ?
Bence asla evlenmeyin hatta bana göre ortada ilişki denecek bir şey bile yok.
Seviyorum onu ne bileyim. Evde vakit geçirirken çok güzel her şey. Tabiki sırf kavga gürültü değil ama 1.5 aydır böyle bir hale dönüştü.
İnsana ne ederse kendi eder. Şu anki halinizden mutluysanız koşa koşa evlenin. Evlenince de kkya konu açın.Neden öyle diyorsunuz ya demeyin
Iki dengesiz, tutarsiz kisilik... normal olarak da dengesiz bir iliski...
surekli moralim cok bozuk kelimesi kullanilmis ve tabiki de surat asmalar... tripler...
Ergen misiniz anlamadim ki. Yaşlar kac?
Olmayacagi belli bu iliskinin... biz ayril desek de ayrilacak misin? Cunku ara verelim deyip ozleyen taraf sensin. Ayrilabilecek guc yok ki sende.
Ara verelim de ne onu anlamadim? Evlilikte de olmayinca ara mi vereceksiniz? Cocuk oyunu mu sandiniz onu da anlamadim.
Bir erkek nasıl cildirtilir onu okudum resmen acıdım allah aşkına ayrilinda rahat etsin çocuk yazık ya
Allah “bazı” erkeklere ekstra sabır versin, amin
Anlattıklarınıza bakınca sevecek bir şey yok ki ortada.
"Mesela bir cafede otururken hiç birbirimizle konuşmadık (daha önce de konuşmazdık pek) buna içerlendim baya üzüldüm. Çünkü ben sevdiğim insanla bıcır bıcır olmak isterim saçmalayalım gülelim konuşacak konu bitmesin isterim. Önceden onun o ketum yapısı rahatsız etmezdi beni ama işte ekstra hassas yapımdan dolayı içerledim. "
Bunu yazmışsınız mesela. Asıl sorun konuşmuyor, konuşamıyor olmanız olmalıydı. Ama siz başka şeylere içerlediğiniz için bunu dert etmişsiniz gibi anlatmışsınız. Konuşmamakta bir sorun görmüyorsunuz normalde. Görseniz bile kabulleniyorsunuz.
Ama adam sizin beklentilerinizi, isteklerinizi anlamıyor, dile getirdiğinizde de bağırıp çağırıyor.
Bu kişiyle evlenirseniz evliliğiniz çoğunlukla konuşulmayan, konuşulduğunda kavga edilen, eşlerin sürekli ayrı ayrı plan yapıp beraber hiç vakit geçirmediği evliliklerden biri olacak gibi görünüyor.
Yazık edersiniz kendinize.
Olmazsınız biliyorsunuz değil mi? yürümez çok sağlıksız.
Canım çok kaprislisin bu evlilikde cok zor sadece siz evlenmiyosunuz ailelerde evleniyo anlasmami yapacaksin ayda 2 size 2 bize gidilecek diye ayda 3 kere disari diye anlasmissiniz bazen 3 olur bazen 5 bazen hicNeden? Görmediğim şeyi görmeme yardımcı olur musunuz?