Evlenme teklifi alamayanlar

Evlenme teklifi olmadan evlilik yoluna nasil giriliyor. Seni istemeye geleyim mi deniyor. Hadi istemeye gelindi ondan sonra olan evlilik teklifinin ne anlami kalir. Ben de bunu anlamiyorum.
Flort ederken evlilik asamasinds buluyorsun kendini. Hayat seni o noktaya goturuyor. Okil bitiyor,is sorunlari cozuluyor dogal olarak para sorunu cozulmus oluyor. Birbirini seven iki cift ise istesende istemesende dogal bi sekilde evlilikle sonuclaniyor.

Benım de evlenme teklıfı olayı olmadı

Nısan oldu. Dugun oldu. Sımdı 1.5 yıllık evlıyım

Hıc sorgulamamıstım ama sımdı sorgulamaya basladım senın sorunla beraber

Harbıden neden ya ?

Evlilik teklifi karşılığında gerçek bir cevap olduğunda anlamlı. Buna takılıp kendini üzme diye diyorum. Şimdi zaten nisanliyken yani evlilik yolunda girmisken adam teklif etse de anlamı yok. Cevabın her turlu evet zaten ki evleniyorsun sadece laf olsun diye ettiği bir teklif zaten ozendigin o teklifleri yaşatamaz.
Yani bana komik geliyor alyanslar parmağa takıldıktan sonra gelen teklifler. Sovmus gibi geliyor.
İcinde kalacak kadar seni etkiliyorsa en başta o yola girmeyecek ben teklif almadim ne nişanı diyecektin o zaman bir teklif hazırlamak mecburiyetindeydi. Ama zaten vlilik yoluna girdikten sonra gelen teklifte çok anlamlı değil hatira olsun diye yada şov olsun diye yapılan bir şey oluyor.
Yani gerçek bir teklif değil açıkçası
Benim çevrede nişandan sonra kendi teklifini organize edip mekan rezervasyonu yapan var tüm cevredekiler güldü eğlendi. Elinde adamın adınin yazdığı alyas var zaten evet demissin neyin teklifi bu diye.
Yani olan olmuş buna üzülüp su süreçte canını sıkma bence çok anlamsız artık. düğününe evine balayına odaklan ki içine sinsin. Asıl gec kalmadiklarini içinden geldiği gibi yap orada içinde kalan olmasın. Gelinliğin düğünün evin balayına hayalindeki gibi olsun. Gecmise takılıp kendini germek yerine hala şansın varken yapabileceklerini tam gönlündeki gibi yap bence

Ben esime evlenme teklif etmezse dugunde ona hayir diyecegimi soylemistim sakayla karisik :) nisanliydik ve dugunumuze 20 gun falan vardi esim bana evlenme teklif ettiginde. Oluyor yani boyle seyler :) bence biraz sikistirin eder mutlaka

Esim evlendikten sonra degisik sekillerde 3-5 kere teklif etti
O kadar muhim değil ya nerdeyse 5 senelik evliyiz cogu onemsedigim sey huzurlu ve mutlu olmanin yaninda teferruat ve gereksizmis.

Evlendikten sonra teklif edilmesi garip değil mi? Hem de 1 değil 5 kere

Ben de evlenme teklifi almadım ama bu benden kaynaklanan bir durum.
Ben ona en başında söyledim bak ben romantizmden pek hoşlanmıyorum sen de abartma asla dedim.
Evlenme teklifi etseydi muhtemelen ağlayarak evet demek yerine hahahaha şeklinde kahkahayı basardım
Ruhum gevşek ben ne yapayım

9 sene flört dönemimiz oldu, yol zaten evlilik yoluydu ille kelimelere dökülmesine gerek yoktu,bigün hadi yüzükleri alalım dedim aldık geldik, 1 hafta sonra aileleri tanıştırdık 2 hafta sonra nişan vs 4 senelik evliyiz

Düğüne 3 ay kaldı diyosun teklif etse hayır diyecek misin, demeyeceksin, yani zaten bir soru cümlesi olmayacak ortada

Evlenme teklifi içten gelerek yapılırsa gayet duygu yüklü oluyor, benim sevgilimin gözleri dolmuştu sorarken. Ama zorla, sırf beklenti var diye yapıyorsa tiyatrodan öteye gitmiyor. Düğün tarihi belirleyecek aşamaya geldiyseniz artık sormanın da bir anlamı yok.

Bana gore evlilik teklifinin evlilik yoluna girmeden once, beklenmedik zamanlarda olmasi gerek. Evlilik yoluna girdikten sonra yapilan teklifin icin benim icin bir anlami yok. Bana gore/benim icin kismi umarim anlasilmistir. Yoksa kimseyi yadirgadigim yok.

Illa bu ikisinden biri olmak zorunda değil. Evlenmeyi düşünüyorsun zaten ama zamanını bilmiyorsun. Ben gerçekten hiç beklemediğim bir zamanda, tamamen sürpriz bir teklif almıştım. Şartlarımız gereği evlenir miyiz, ne zaman evleniriz bilmediğim bir dönemde. Sen 3 sene sonra düşünürsün o 3 ay sonra ister. Bu durumlarda gayet de anlamlı bir soru oluyor. Nasılsa evleneceğiz diye de başlamadık. Belli olmuyor o işler. Evlilik kesinlestikten sonra yapılan teklifler bana da anlamsız geliyor elbette.

gerçekten katılıyorum, dediğin gibi evlilik için koştururken teklif yapılması bana formalite icabı olduğunu düşündürüyor. samimi değil yani. adam kızın vereceği cevabı zaten biliyor, kız desen bu teklif zaten ona sürpriz olmamış, ne anlamı var böyle teklifin? ha biriyle görüşüyorsundur, ama hiç evlilik bahsi geçmemiştir, senle niyeti ne bilmiyorsundur, o da aynı şekilde senin onla evlenmek isteyip istemediğinden emin değildir, ''evet'' diyeceğinden emin değildir, sadece birbirinden hoşlanan ve görüşen iki insansınızdır, o zaman gerçekten sürpriz şekilde teklif edilir, buna lafım yok.

ama tutupta evlilik hayalleri kuran bi çiftte, erkeğin gelipte evlilik teklif etmesi çok saçma. hele ki zaten söz nişan vs olduysa o saatten sonra teklif beklenmesi daha da saçma.

Benim sevgilimde ROMANTIKLIGIN R'SI BILE YOK.. Ben anca ruyamda gorurum evlenme teklifini.. gerci cokta lazim degil.. adam romantik degil, yapacak birsey yok..

Bana komik gelen bir başka durumla da karşılaştım; evli olup hala teklif bekleyenler ve bunun için adamın başının etini yiyenler.

Bana komik gelen bir başka durumla da karşılaştım; evli olup hala teklif bekleyenler ve bunun için adamın başının etini yiyenler.

O artık zaten komedi.
Evlenmişsin zaten neyin teklifi ki? Ay ben evlenmeyeceğim hayır diyip bosanmayacagina göre bunun için baskı kurup komik bir teklifimsi almak da ne? Amacı ne?
Cidden komik duruyor..

Bizde evlilik teklifi yabancılardaki gibi değil. Adamlar görüşürken evlilik düşüncesiyle görüşmüyor evlilik teklifi edincede bu büyük bir şey oluyor tabi romantik romantik ediyorlar.Bizde evlilik yaşı gelmiş iki genç bir seneden fazla flört ediyosa doğmamış çocuğunun bez parasını dert edip torunlarının mürüvvetlerini düşlüyor:)) Dolayısıylaa bizdeki evlilik teklifleri tamameen hikaye :) Güzel bir hikayen olsun istiyorsan sen planla et hayalini anlat oda yapsın. İnan her erkek bunu planlamaya müsait kafa ve ruh halinde olmuyor her şeyi devletten beklememek gerek :))

Bnmde esim etmedi hata istemeye geldiklerinde bile glmedi cunku yurtdisindaydi
etseydi mutlu olurdum.Ama önemli degil bnce ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…