• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenme teklifi alamayanlar

Merhaba arkadaşlar. Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama aramızda sevgili olupta evlenme teklifi alamayanlar var mı? Bende biraz olaylar karışık oldu ama son dönemler babadan istedikten sonra evlenme teklifi eden erkekler var. Benim düğüne üç ay kaldı hala tık yok. Artık pes ettim de neden evlenme teklifinde bulunmadı anlamış değilim. Sadece dile getirse bile gözümün içine bakarak hoşuma giderdi. Herşey böyle oldu bittiye geldi. Sorun ettiğimden değil de içimde kaldı diyelim :KK16:
Yahu ben 1.5 senelik evliyim, evlenme teklifi almadım. Bazen ben de niye etmedi diye üzülüyorum ama sonra geçiyor :) çok da önemli değil aslında sanki

bizim de olmadi teklif falan. E zaten onca yillik bir birliktelik var ve evlilik iki tarafin da aklinda e su tarihte musait mi sizinkiler seklinde gelisti. Gelmisim 30 kusur yasina ki esim benden daha da buyuk. koca adam balonlar konfetilerle mi bogussun? Ben yuzuk bile istemedim. Sade alyansimla cok mutluyum:) ve youtube da yayinlanan bir evlilik teklifim olmadi ama koluma taktigim adama her gecen gun daha da asigim. Cocuklarina anlatsan ne anlatmasan ne. Evlilik teklifi super ama evlilikte bikac yil icinde anne baba birbirine dokunmaz opmez olmus. Bu cocuga o romantik gunu 20 sene anlatsan neee anlatmasan ne. Onemli olan cocugun sizin her gunku minik romantik ve sevgi dolu anlariniza sahit olmasi. :)

:halay: Bende hala alamadım gerçi bir hazırlığımızda yok şuan hala yolun ortasındayız sonuna gelemedik

Bende evlenme teklifi almadım çünkü romantik değiiillll :KK16: Böyle romantik güzel bir ortam olsaydı fena olmazdı ama olmadı napalım:KK60:

Ha ha, eşim nişan yüzüğümü alıp onunla evlenme teklifi etmişti:) bir iki hafta önce büyük bir nişan töreni ile nişanlanmıştık.
Garibim benim ya, ayrıca hediye alacak parası da yoktu

Biz nişandan bir hafta önce buluştuk tek taşımı ve alyansları aldık. Ya gidelim nikah için hangi belgeler gerekiyormuş gidip öğrenelim dedi. Nikah dairesinin merdivenlerinde durdu, sen benim kadar huysuz bir adamla evlenmek istediğine emin misin ki dedi. Gülüp evet dedim. Tek taşımı taktı. Başka evlenme teklifi bekleme dedi.

Budur. Ve gerçekten bazen fazla aksi oluyor...

Ya bencede önemli ama dert etmeyin güzel hoş bir anı oluyor neticede direk söyleyin bana evlenme teklifi etmeni istiyorum diye

bunlar hep romantik dizi filmlerin etkisi :D ben de almadım. adamla 7 senedir beraberdik. çevremden aldığım gazla bana evlenme teklif etmezsen istemeye geldiğin gece bilmiyorum ki ben ciddi bir teklif almadım kendisinden derim diye tehdit ettim de anca cafede uyduruktan teklif etti ve yüzük taktı :D hiç etmese daha iyiydi :D takılmıyorum, takılmak gereksiz.

evlenme teklifini neden tek standart kalıba oturtmaya çalışıyorsunuz ki? içinden geldiği gibi, özgün olması daha iyi değil mi tiyatro sahnesi gibi ezberlenmiş, zorunluluktan yapılan samimiyetsiz kasıntı hareketler silsilesinden?
düğün hazırlığınız yapılıyor, eminim bu aşamaya gelene kadar onunla evlenip evlenmeyeceğinizi bir şekilde sormuştur, fikrinizi almıştır. :KK45:zaten evlenme teklifinin de amacı budur
tek derdiniz bu olsun, şimdiden yuvanız hayırlı uğurlu olsun :KK200:

ha bu ara ben kayınvalidemin başta beni çok sevmesine rağmen sonradan başlayan her şeye musallat olma ve kıskançlıkları sebebiyle kendisiyle sağlam bir şekilde kavga ettim, evime gelecek temizlikçinin ne sıklıkta geleceğine bile kendisi karar vermek istedi. evimin düzenine, dolap içi yerleşimlere o karar verecekmiş. bunları henüz nişanlı falan değilken söyledi.
o zamanlar sevgilim şimdiki eşime "ben annenin bu zırvalamalarıyla uğraşamam haberin olsun, ben saygısızlık etmek istemiyorum ama lütfen haddini bilmesini ona sen söyle, ben kalp kırmayayım" dedim.
o da belimden sarıldı "boşver sen onu bu yaştan sonra değiştiremeyiz, evlenir misin benimle gel gidip gün alalım en kısa zamanda evlenelim, annem her şeyin merkezinde kendisi olmadığını en iyi böyle anlar" dedi.
aynen bu şekilde 2 ay içinde evlendik, her şeyde benim yanımda olacağını, başka hiç bir şeyi umursamadığını gördüm ya, ömrümün en kıymetli anıydı, yemişim pırlantayı kırmızı gülü mum ışığını...

Aslinda hicte önemli degil evlenme teklifi tabi oldukdan sonra insan seviniyor felan ama olmasada olur aslinda sonucta mutlumusunuz? Mutlusunuz. gerisi pek de önenli degil bana göre. Esim bana sevgiliyken 3 ay sonra evlilik teklifi etdi cokda güzel bir sekilde hic beklemedigim bir anda cok heyecanlanmistim. heyecandan bayilacaktim nerdeyse ama olmasada olurdu yani. Sen dügünün tadini cikar benimde dügünüm olmadi. Ama sonucta mutluyuz hic üzülmüyorum sende kafana takma böyle kücük seyleri

Ah canım ahh.
Benim ki de düğüne 1 ay kaldı beklemekten şiştim ve dedim ki:
-Sen artık bana evlenme teklifi etsen diyorum.
Aldığım cevap;
-Evleneceğimiz ortada teklife ne gerek var.
Ben;
-Allah benim belamı vermiş zaten.:KK51:

bak yine hatırladım banada edilmedi evlendik çocuk oldu arada diyorum bana evlenme teklifi edeceğiniz günü sabırsızlıkla bekliyorum bayım diye tövbee tövbe diyor odun işte :halay:

Evlendikten sonra bile teklif bekleyen varmis
Cok ilginc degil mi yahu
Evlendikten sonra sevgilim olur musun demek gibi bi sey
Adi ustunde teklif yani. Evet dersen olur hayir dersen olmaz. E zaten evlisin?

Evleneceginiz zaten belliyken boyle bir sey beklemek cok mantiksiz.

Biz 6 yıldır sevgiliyiz, hatta 3 ay sonra 7. yılımıza giriyoruz. 3 ay önce konuştuk, babama bizden bahsettim dedi, yakın zamanda annem annenle tanışmak istiyor dedi, 1 ay sonra tanıştılar, gayet iyi geçti ve sonra ben babasıyla tanıştım, o da iyiydi. sonra onun ailesi benim ailemle tanışmaya geldiler, bir hafta sonra bizimkiler onlara gitti misafirliğe. Kadınlar kendi aralarında yüzeysel olarak konuştular durumları. Karşı taraf da biz de niyetimizi olumlu olarak belli ettik. Bu pazar istemeye geliyorlar, yüzükler takılacak ama ben hala evlilik teklifi almadım. Bi iki defa çıtlattım konuyu, eksik olan bazı şeyler var hala dedim, bana güven her şeyin zamanı var dedi ama tık yok. Günlerdir ölü gibiyim, ulan bi evlilik teklifine bile değmiyor muyum bu kadar mı değersizim diye uzun zamandır moral bozukluğuyla geziyorum. Yahu tek istediğim net bir şekilde sorsun şu soruyu, illa öyle yüzüktü sürprizdi falan hiçbirşey istemiyorum. Dün bir anda tartıştık, konu buraya geldi, neymiş ben sürprizi bozmuşum, istemeden bir gün önce yapacakmış normalde, çok hazırlanmış falan. Yahu konu artık belli, onun daha babasıyla konuşmadan teklifi yapmış olması gerekirdi, aileler araya girdikten sonra olacak olan şey belli zaten, en son güne saklamak nedir? Gerçekten çok sinirli, üzgün ve kırgın hissediyorum. Söz gününe arkadaşlarımı çağırdım, hepsi soruyor teklifi nasıl aldın diye, almadım diyorum şaşırıyorlar, bir gram heyecanım kalmadı moralim gerçekten çok bozuk :(

Biz 6 yıldır sevgiliyiz, hatta 3 ay sonra 7. yılımıza giriyoruz. 3 ay önce konuştuk, babama bizden bahsettim dedi, yakın zamanda annem annenle tanışmak istiyor dedi, 1 ay sonra tanıştılar, gayet iyi geçti ve sonra ben babasıyla tanıştım, o da iyiydi. sonra onun ailesi benim ailemle tanışmaya geldiler, bir hafta sonra bizimkiler onlara gitti misafirliğe. Kadınlar kendi aralarında yüzeysel olarak konuştular durumları. Karşı taraf da biz de niyetimizi olumlu olarak belli ettik. Bu pazar istemeye geliyorlar, yüzükler takılacak ama ben hala evlilik teklifi almadım. Bi iki defa çıtlattım konuyu, eksik olan bazı şeyler var hala dedim, bana güven her şeyin zamanı var dedi ama tık yok. Günlerdir ölü gibiyim, ulan bi evlilik teklifine bile değmiyor muyum bu kadar mı değersizim diye uzun zamandır moral bozukluğuyla geziyorum. Yahu tek istediğim net bir şekilde sorsun şu soruyu, illa öyle yüzüktü sürprizdi falan hiçbirşey istemiyorum. Dün bir anda tartıştık, konu buraya geldi, neymiş ben sürprizi bozmuşum, istemeden bir gün önce yapacakmış normalde, çok hazırlanmış falan. Yahu konu artık belli, onun daha babasıyla konuşmadan teklifi yapmış olması gerekirdi, aileler araya girdikten sonra olacak olan şey belli zaten, en son güne saklamak nedir? Gerçekten çok sinirli, üzgün ve kırgın hissediyorum. Söz gününe arkadaşlarımı çağırdım, hepsi soruyor teklifi nasıl aldın diye, almadım diyorum şaşırıyorlar, bir gram heyecanım kalmadı moralim gerçekten çok bozuk :KK43:

Abartma

Back