- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 36
niye yapılmadı düğününYine iyisin benim düğünüm bile olmadı nikahla oldu bitti yapılacak diye uzatıldı yapılmadı ve şuan bir kızım var :) düğününün tadını çıkarmaya bak derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye yapılmadı düğününYine iyisin benim düğünüm bile olmadı nikahla oldu bitti yapılacak diye uzatıldı yapılmadı ve şuan bir kızım var :) düğününün tadını çıkarmaya bak derim
Merhaba arkadaşlar. Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama aramızda sevgili olupta evlenme teklifi alamayanlar var mı? Bende biraz olaylar karışık oldu ama son dönemler babadan istedikten sonra evlenme teklifi eden erkekler var. Benim düğüne üç ay kaldı hala tık yok. Artık pes ettim de neden evlenme teklifinde bulunmadı anlamış değilim. Sadece dile getirse bile gözümün içine bakarak hoşuma giderdi. Herşey böyle oldu bittiye geldi. Sorun ettiğimden değil de içimde kaldı diyelim
Benimki de nikahtan sonra evlenme teklifi etmişti erkeklerin yaptıklarına ve yapmadıklarına çokta takılmamak lazımMerhaba arkadaşlar. Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama aramızda sevgili olupta evlenme teklifi alamayanlar var mı? Bende biraz olaylar karışık oldu ama son dönemler babadan istedikten sonra evlenme teklifi eden erkekler var. Benim düğüne üç ay kaldı hala tık yok. Artık pes ettim de neden evlenme teklifinde bulunmadı anlamış değilim. Sadece dile getirse bile gözümün içine bakarak hoşuma giderdi. Herşey böyle oldu bittiye geldi. Sorun ettiğimden değil de içimde kaldı diyelim
Ben de evlilik teklifi almadim. Dolaşıyorduk pırlantaları görünce gel alalım dedi. Ben de niye diye sorunca evlenmicez mi begenelim tak öyle gezin çarşıda dedi. Evet absurd bi olaydı
O da iyimis :) hicbisey bilmiyorlar ya. Böyle ev eşyaları olayları vs öğretene kadar çok uğraştım çokEn azindan pirlanta alindigini biliyor sizinki. Benim 6 yillik tospa daha gecen gune kadar teklifte gumus yuzuk takiliyor saniyordu.
Hevesim o kadar gitti ki acayip bir teklif yapsa bile "Kalk hadi kalk surdan iki durum soyle de karnimiz doysun" diye bozasim var.
Oo planlı erkek hazırdır onun herşeyi:) Allah mutluluğunuzu daim etsinBizimde evlencegimiz kac senedir ortada. Ben olsada olur olmasa da kafasindayim.
Ama sozlum maşallah illede yapacak :)
Pek hevesli bu konuda. Bakalim bir kere konu geçti zamani bir gelsin cok guzel olcak diyor. Adam yillardir bunun planini yapiyor :) bende beklemedeyim az kaliyor zaman dolmasina bakalim ne çıkacak :)
ben eşimi evlenme teklifi yapmazsan nikah masasinda hayir derim diye tehtid edip durdum, düğüne 2 ay kala ettiMerhaba arkadaşlar. Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama aramızda sevgili olupta evlenme teklifi alamayanlar var mı? Bende biraz olaylar karışık oldu ama son dönemler babadan istedikten sonra evlenme teklifi eden erkekler var. Benim düğüne üç ay kaldı hala tık yok. Artık pes ettim de neden evlenme teklifinde bulunmadı anlamış değilim. Sadece dile getirse bile gözümün içine bakarak hoşuma giderdi. Herşey böyle oldu bittiye geldi. Sorun ettiğimden değil de içimde kaldı diyelim