• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenme teklifi alamayanlar

Merhaba arkadaşlar. Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama aramızda sevgili olupta evlenme teklifi alamayanlar var mı? Bende biraz olaylar karışık oldu ama son dönemler babadan istedikten sonra evlenme teklifi eden erkekler var. Benim düğüne üç ay kaldı hala tık yok. Artık pes ettim de neden evlenme teklifinde bulunmadı anlamış değilim. Sadece dile getirse bile gözümün içine bakarak hoşuma giderdi. Herşey böyle oldu bittiye geldi. Sorun ettiğimden değil de içimde kaldı diyelim :KK16:

şakayla karısık konus o zaman, evlencez sanırım ama fıkrımı almak ıster mısın falan gıbı bır seyler.
veya abartı evlenme teklıflerını cok saçma buluyorum bır yuzuk yeter falan . bırının soylemesı gerek sanırım 3 ay kalmıs.
benım de söze iki gun kala teklıf gelmıstı, gelmeyecek sanıyordum.

Evlenme teklifinden hoşlanmayanları, teklif istemeyenleri saygıyla karşılıyorum tabii ki. Zevkler, renkler tartışılmaz. Ama bazı üyeler var ki, evlenme teklifi etmek çok kötü bir şeymiş gibi lanse etmişler. Amerıkan özentisiymiş, sırf gösterişmiş, boş işlermiş vs vs. İşte böyle konuşanlar bence gerçekten teklif almayıp kıskandıklarından dolayı konuşuyorlar. Teklifi gereksiz bulan ve fikirlerini saygıyla dile getiren diğer üyeleri ayrı tutuyorum.

Merhaba arkadaşlar. Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama aramızda sevgili olupta evlenme teklifi alamayanlar var mı? Bende biraz olaylar karışık oldu ama son dönemler babadan istedikten sonra evlenme teklifi eden erkekler var. Benim düğüne üç ay kaldı hala tık yok. Artık pes ettim de neden evlenme teklifinde bulunmadı anlamış değilim. Sadece dile getirse bile gözümün içine bakarak hoşuma giderdi. Herşey böyle oldu bittiye geldi. Sorun ettiğimden değil de içimde kaldı diyelim :KK16:
Benimki de nikahtan sonra evlenme teklifi etmişti :KK70: erkeklerin yaptıklarına ve yapmadıklarına çokta takılmamak lazım:KK51:

Benimki de etmedi yaa milyon kerede dedim oysa evlilik teklifi yapmazsan olmaz diye off galiba milyon kere dedigim için mi etmedi ki :)) 3 çocuk oldu hala bekliyorum etmesini bakalım nasip:)

Ben de evlilik teklifi almadim. Dolaşıyorduk pırlantaları görünce gel alalım dedi. Ben de niye diye sorunca evlenmicez mi begenelim tak öyle gezin çarşıda dedi. Evet absurd bi olaydı:KK70:

Bizimde evlencegimiz kac senedir ortada. Ben olsada olur olmasa da kafasindayim.
Ama sozlum maşallah illede yapacak :)
Pek hevesli bu konuda. Bakalim bir kere konu geçti zamani bir gelsin cok guzel olcak diyor. Adam yillardir bunun planini yapiyor :) bende beklemedeyim az kaliyor zaman dolmasina bakalim ne çıkacak :)

Ben de evlilik teklifi almadim. Dolaşıyorduk pırlantaları görünce gel alalım dedi. Ben de niye diye sorunca evlenmicez mi begenelim tak öyle gezin çarşıda dedi. Evet absurd bi olaydı:KK70:

En azindan pirlanta alindigini biliyor sizinki. Benim 6 yillik tospa daha gecen gune kadar teklifte gumus yuzuk takiliyor saniyordu.:KK57:
Hevesim o kadar gitti ki acayip bir teklif yapsa bile "Kalk hadi kalk surdan iki durum soyle de karnimiz doysun" diye bozasim var.:KK12:

En azindan pirlanta alindigini biliyor sizinki. Benim 6 yillik tospa daha gecen gune kadar teklifte gumus yuzuk takiliyor saniyordu.:KK57:
Hevesim o kadar gitti ki acayip bir teklif yapsa bile "Kalk hadi kalk surdan iki durum soyle de karnimiz doysun" diye bozasim var.:KK12:
O da iyimis :) hicbisey bilmiyorlar ya. Böyle ev eşyaları olayları vs öğretene kadar çok uğraştım çok :olamaz:

Bizimde evlencegimiz kac senedir ortada. Ben olsada olur olmasa da kafasindayim.
Ama sozlum maşallah illede yapacak :)
Pek hevesli bu konuda. Bakalim bir kere konu geçti zamani bir gelsin cok guzel olcak diyor. Adam yillardir bunun planini yapiyor :) bende beklemedeyim az kaliyor zaman dolmasina bakalim ne çıkacak :)
Oo planlı erkek hazırdır onun herşeyi:) Allah mutluluğunuzu daim etsin

Benimki bana "oyle bi evlilik teklifi edicem ki cok sasiracaksin" demisti. etmedi. cok sasirdim :D

Sonra anlatti maddi bi sıkıntya girmis edememis de aman cok mu onemli. zaten evleniyosunuz. he olsa iyi olurdu hosluk. ama olmamasi da sorun degil inanin.

Hayatimi karartan zevat teklf etmisti de noldu hayatmi kaydirdi 2 ayda.

Kotu koca o kadar kotu bisey ki, bizi evlilikte mutlu etsinler de gerekirse omur boyu bi sap cicek almasinlar evlilik de teklf etmesnler. ama sevgi dolu iyi bi koca olsnlar yeter.

Dizilere cok takilmayn. onlar gercek degil.

Beni istemeye geldiklerinde birşey sormak için eşimi sessizce mutfağa çağırmıştık. O arada yapıştırdım lafı. Sen hala bana evlenme teklif etmedin dedim. Ayaküstü, gülerek çöpün yanında bana evlenme teklif etmişti :deli:

Hep çok yapay ve klişe bulurdum o filmlerdeki sahneleri, doğal olmalı bence derdim. Allah gönlüme göre verdi. Çöplerin ve bulaşıkların önünde evlenme teklifi aldım :KK70::KK70::KK70:

Evlenme teklifi almadan nasıl evlilik yoluna giriliyorki?
Hadi bir şekilde girdin diyelim. Nişan olmuş sonra teklif, düğün olmuş sonra teklif, la çocuk doğduktan sonra edeni duyduk. Bence bu kısmı çok komik. Sırf ortamda anlatılsın diye ediliyor. Benim görüşüm teklif olmazsa aileler dahi tanışamaz. Ama olmayanlar için diyorum ki, nişandan sonra edeceğine hiç etmesin.

ben eşimi evlenme teklifi yapmazsan nikah masasinda hayir derim diye tehtid edip durdum, düğüne 2 ay kala etti :KK48:

Eşimde ben de pek bu tarz seremonilere bağlı değiliz..Aileler tanıştı bizde nişanın olmasına kısa süre kalmıştı,görümcem eşime illa bir yüzük al kıza evlenme teklif et diye uyarıda bulunmuş..O da hazırlığını yapıp yılbaşına denk getirmişti.
Evleneceğimiz belliydi zaten nişana az kalmıştı ama itiraf ediyorum yine de hoşuma gitmişti:oops:

Bende almadım canım ;) adama o kadar da laf çaktm. Hatta bak yarın düğünümüz var hala dusunmuyor musun son gun bak bugün dedim. Döndü benimle evlenir misin dedi koptuk ;) boşver canım. Tabiki etse çok güzel bi ani. Ama etmediyse de takma. İyi bir eş olsun seni uzmesin önemli olan o.

Dügününüze 3 ay varmis ki, konu daha önce acildigina göre su siralarda dügününüz olmali diye düsünüyorum. Bence bunun icin fazlasiyla mutlu olmaniz gerekiyor.
Evlenme teklifi varsin olmasin. Siz yuvanizi kuruyorsunuz.
Ben evlenme teklifi aldim. Bundan 2 sene önce hem de rüya gibiydi.
Sonra ne oldu biliyor musunuz? Sevgilimin ailesinden bir yil icinde 5 kisi pes pese vefat etti. Bu durumda kiz isteme vs yakisik almayacakti ve biz demek ki vakti gelmemis diyerek erteledik. Ben aileme söyleyemedim bile durumu. Sonra da hic beklemedigimiz sacma sapan bir sürü sey yasandi, isimi degistirmek zorunda kaldim, maddi durumumuz o zamankinden daha kötüye gitti ve hala Dogru Zamani bekliyoruz cünkü her seyi ailelerimize yikmak istemiyoruz.
Diyecegim o ki, cok güzel bir evlenme teklifi aldim, 2 yil oldu ve hala bir nisan bile olmadi.
Elinizde olanin tadini cikarin ve sükredin. Su anda sizin durumunuzda olmayi tercih ederdim.
Size de ayrica mutluluklar dilerim.

Back