- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 26
Bence kararini da vermissn burdaki yorumlari okuyup moralini de bozman gereksizdi keske konunu acmasaydin Allah bilir sonunun ne olacagini simdi gorundugu gibi de cikabilir 360 derece donedebilir karbuz degilki kesip bakasin hakkinda hayirlisi0Cok uzun yazmisnn hepsini okumadm oncelikle hemen hemen ayni durumdayiz kac karar kendini Allah hic bi kadinin tabiki basina vermesin tek cocuk yetistirmek tanuki zor Benin de esimin babasi kucukken olmus kaynanam buytmus ama benim esim ve kaynim calismislar yani bi yandan okuyup bi yandan ise giderlermis asiri duskun oluyorlar kaynanalarda geline tat vermiyorlar bununla evlenip ikinci kez bosanmaktansa vazgec gtsn simdiki aklim olsa Ben vazgecrdim bi sure eltimle otrdum altli ustlu tat vermedi oda bana surekli kavga ederdik gicik biriydi simdi eltm tasindi 3 yil tasinali eltimin geri kaynanam geldi komsu iliskilerime bile burnunu sokar cildirtir beni ve iki cocugum var benimle bu kadar ugrasiyor cocugum olmasa bosatirdi bizi esimde annesine fazlaaa duskun anasinin adini agzima aldirmaz evin icin de birbirimizi yeriz yani kaccccc yol yakinken
Yazık ediyor farkında değil.Çünkü nişanlısı onu çok seviyor . Çok sayıyor. Çok güzel anlaşıyorlar. Hayalleri filan hep ortak. Çocukları olsa ismini konu sahibi koyacak, annemin bir ayağı çukurda, üzmeyelim, cahil zaten denmeyecek.
Bütün akrabalarla tanışmış zaten. Kültürlerini de öğrenmiş.
Konuyu okudukça daha da şaşırıyorum.
Kv ile oturmak istiyorum.
Eşimle ileride ne konuşacağım?
Evin sorumluluğunu almak istemiyorum.
E o zaman ben size tekrar soruyorum. Niye evleniyorsunuz o zaman?
Ama anne olmak çocuk bakmak da istiyor.Konuyu okudukça daha da şaşırıyorum.
Kv ile oturmak istiyorum.
Eşimle ileride ne konuşacağım?
Evin sorumluluğunu almak istemiyorum.
E o zaman ben size tekrar soruyorum. Niye evleniyorsunuz o zaman?
Bilenleri de gördük çocuğu sonradan istemeyen, bilinçsizlerdeğilmiş sen anlat da öğrensin evlenip boşanmış kadın
Evlilik başlı başına bir sorumluluk. Hayat insana ne getirir bilinmez. Öyle durumlar oluyor ki adam iş kazası vs geçiriyor çalışamaz duruma geliyor kadınlar maddi manevi güçlü olmak zorunda kalıyor. Hem dışarda çalışıyor hem ev işleriyle ilgileniyor. Bence bu konuda psikolog ile görüşebilirsiniz. Sorumluluk almak istemiyorum ama aynı zamanda evlenmek istiyorum diye. Çocuk da bambaşka bir sorumluluk mesela.Aslında belki bu beni rahatlatıyor. Tek başıma sorumluluk almak istemiyorum. Başkası karar versin evi çekip çevirsin. Evin küçüğüyüm ablalarım vardı çok sorumluluk almadım. İş söylesin yaparım ama evde bir güç olsun istiyprum galiba. Şimdi siz yazdıkça ben kendimi sorguluyorum. Bunlar çıkıyor ortaya
Bu ne sacma bir cümle ya?değilmiş sen anlat da öğrensin evlenip boşanmış kadın
çünkü adam uyanik anasina baktiracak bunu kabul edecek kadin bulmus niye ayri eveciksin masrafsiz.Neden ?
Hadi geliri olmaz vs anlarım da iki öğretmen en azından orta halli Kişiler.çünkü adam uyanik anasina baktiracak bunu kabul edecek kadin bulmus niye ayri eveciksin masrafsiz.
diyorumya 30ustu kadini bulunca erkekler neyaptirsam yaptırırım kafasindaHadi geliri olmaz vs anlarım da iki öğretmen en azından orta halli Kişiler.
Yani bunu kabul ederse yazık eder.
Sanırım çocuk yaparım bi şansım olur diye düşünüyor.
Ama atladıkları bşy var erkekler de 35 i geçince yaslanmaya başlıyor kidiyorumya 30ustu kadini bulunca erkekler neyaptirsam yaptırırım kafasinda
Ah biyolojik zaafimiz....
çocuk olarak maalesef doktorlar bile 30ustu olunca direkt rezervler azalıyor vsvs başlıyorAma atladıkları bşy var erkekler de 35 i geçince yaslanmaya başlıyor ki
Ne diyeyimçocuk olarak maalesef doktorlar bile 30ustu olunca direkt rezervler azalıyor vsvs başlıyor
Çevrede baski basliyor annelik istegi çoksa kadinlar birsekilde yuvaya dahil olmaya bakıyor cunku 35teki erkkr genelde 25lik peşinde.
Ne olursa olsun su şartlar kabul edilemez
O konuda aynı fikirdeyim. Birçok kişi evlenmez büyük ihtimalle.Ne diyeyim
Biz Kadınların çilesi çok
Ama sana bşy söyleyeyim mi
Kadınlar erkeksiz doğurabilse kimse evlenmez.
Bu kadar evlilik odaklı olmaz kadınlar
aynen hatta biz arkadaşlarla konuşurdukNe diyeyim
Biz Kadınların çilesi çok
Ama sana bşy söyleyeyim mi
Kadınlar erkeksiz doğurabilse kimse evlenmez.
Bu kadar evlilik odaklı olmaz kadınlar
İlerde olacakmış diyorlar.O konuda aynı fikirdeyim. Birçok kişi evlenmez büyük ihtimalle.
Çok mantıklı keşke olsaydı 35 yas sonrası stres başlamazdı :))aynen hatta biz arkadaşlarla konuşurduk
Hatta keske amip olsak bolunerek cogalsak bunlara ihtiyaç kalmasa felan derdik
Kültürel yapımız uygun olsa o yol burada da izlenir. Eminin evlilik oranı çok çok çok düşer.İlerde olacakmış diyorlar.
Şimdi de sperm bankası var.
ABD de birçok kadın buna başvuruyormuş.
sperm bankasi inanc geregi kabul edilecek birsey degil.inanc takintisi olmayanlar da toplumda ailesine cevresine ve cocuga bunu aciklamakta zorlanir yine zorİlerde olacakmış diyorlar.
Şimdi de sperm bankası var.
ABD de birçok kadın buna başvuruyormuş.
Bence deKültürel yapımız uygun olsa o yol burada da izlenir. Eminin evlilik oranı çok çok çok düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?