- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 26
B
Bence kararini da vermissn burdaki yorumlari okuyup moralini de bozman gereksizdi keske konunu acmasaydin Allah bilir sonunun ne olacagini simdi gorundugu gibi de cikabilir 360 derece donedebilir karbuz degilki kesip bakasin hakkinda hayirlisi0Cok uzun yazmisnn hepsini okumadm oncelikle hemen hemen ayni durumdayiz kac karar kendini Allah hic bi kadinin tabiki basina vermesin tek cocuk yetistirmek tanuki zor Benin de esimin babasi kucukken olmus kaynanam buytmus ama benim esim ve kaynim calismislar yani bi yandan okuyup bi yandan ise giderlermis asiri duskun oluyorlar kaynanalarda geline tat vermiyorlar bununla evlenip ikinci kez bosanmaktansa vazgec gtsn simdiki aklim olsa Ben vazgecrdim bi sure eltimle otrdum altli ustlu tat vermedi oda bana surekli kavga ederdik gicik biriydi simdi eltm tasindi 3 yil tasinali eltimin geri kaynanam geldi komsu iliskilerime bile burnunu sokar cildirtir beni ve iki cocugum var benimle bu kadar ugrasiyor cocugum olmasa bosatirdi bizi esimde annesine fazlaaa duskun anasinin adini agzima aldirmaz evin icin de birbirimizi yeriz yani kaccccc yol yakinken