- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlerde evi satıp dubleks alma gibi bir fikir söylemişti eş adayı. Ben pek önemsememiştim sonuçta yine aynı ev vs. Ama öyle bir seçenek bar tabi.Tabi ki ama şu da var
Aynı ev içinde yeri geliyor insan annesine çocuğuna tahammül edemiyor en ufak bir şeyde siz onun kızı değil gelini olacaksınız.
Yine yakın oturup altlı üstlü ya da birbirime yakın semtlerde oturalım hiç olmadı dubleks evde altlı üstlü oturalım diyebilirsiniz.
Çünkü ev üstüne ev olmuyor.
Eski evliliğimde 4 yıl boyunca tatile gitmedim. Ailesine köye gidiyorduk koşa koşa. Bu kadın tatil vs isteyen tarzda biri değil. Biz tatil olarak kamp vs yapıyoruz genelde. Yanlış anlamayın kendimi ifade etmek amacıyla yazıyorum. Amacım size karşı çıkmak durumu savunmak vs değil.Eski geniş ailelerden örnek vermişsiniz, iyi güzel de, o eski hayatlarda tatil var mıydı? Yada fezi? Dünyayı gezmişsiniz ne hoş, evladınız da gezdin deseniz nasıl olacak? Eşiniz ayrı istemeyecek maaile öi gideceksiniz otele?
Önünü ardını düşünmeden romantizm yapmayın.
Eski kadınların gencecik çökmeleri nedendi acaba? Öyle erkenden çökerm diyorsanız da sizin hayatınız
Siz karar vermişsiniz.İlerde evi satıp dubleks alma gibi bir fikir söylemişti eş adayı. Ben pek önemsememiştim sonuçta yine aynı ev vs. Ama öyle bir seçenek bar tabi.
Aslında belki bu beni rahatlatıyor. Tek başıma sorumluluk almak istemiyorum. Başkası karar versin evi çekip çevirsin. Evin küçüğüyüm ablalarım vardı çok sorumluluk almadım. İş söylesin yaparım ama evde bir güç olsun istiyprum galiba. Şimdi siz yazdıkça ben kendimi sorguluyorum. Bunlar çıkıyor ortayaBirde kaynananın evine, düzenine gideceksiniz, siz ona uyacaksınız o size değil
Ayakkabının , terliliğin , bardağın nerde nasıl olması gerektiğini onlar belirleyecek, yemek vaktini , kimlere gezmeye gidileceği hep ön söz kaynanadan olacak , siz yan rolde oynayacaksınız
Teşekkür ederim. Kesin bir şey yok. Evlenmeyebilirim. Düşüneceğim.Siz karar vermişsiniz.
Umarım gönlünüzce olur hersey
Sadece anne olmak için bazı şeylere evet diyorsunuz. Bana hissettirdiğiniz bu.Eski evliliğimde 4 yıl boyunca tatile gitmedim. Ailesine köye gidiyorduk koşa koşa. Bu kadın tatil vs isteyen tarzda biri değil. Biz tatil olarak kamp vs yapıyoruz genelde. Yanlış anlamayın kendimi ifade etmek amacıyla yazıyorum. Amacım size karşı çıkmak durumu savunmak vs değil.
Tuvaleti pis bırakıyolatdı falan hatırladım ya ben deBurda bir kadın vardı @nkys mi öyle bir takma adı vardı. Sizin gibi ikinci evlilik diye her şeyi kabul etmiş kayınvalidesiyle yaşıyordu. Kayınvalide resmen hizmetçi gibi kullanırdı, kocası da baştan kabul ettin derdi. Boşanmaya kalktığında da ailesi millet ikinciye boşasan bize neler der dediler. Kadıncağız öyle bir hayata mahkum yaşıyordu. Bulabilirseniz bir bakın yaşayacağınız hayatı görüm
Hakkında en hayırlısı en güzeli ne ise o olsun. Kimse boşanmak için evlenmez daha önce bir evlilik yaşamışsın inşallah diğer evliliğin gerçek anlamda mutluluğu bulduğun bir evlilik olur.Kimse mutsuz olmak için evlenmez inanın çok düşünüyorum stresten kafamda yaralar çıktı. Eksileri artıları yan yana koymaya çalışıyorum. Belki evlenmeyeceğim. Kesin evleneceğim diye bir surum söz konusu değil. Eğer evlenirsem de mutluda mutsuz da olsam muhakkak sizinle paylaşacağım. Mutlu olursam mutluluğumu paylaşırım, mutsuz olursam ben yandım siz yanmayın derim. Ama dediğim gibi yazdıklarınızı düşünüyorum. Belki evlenmeyeceğim.
Ay bu ne ya. Niye sen taviz veriyorsun sürekli? Sen bunu mu istiyorsun yani? Bu mu 2. Evlilikten beklentin. Senin hiç bi önerine acık değil adam ya. Resmen işine gelirse diyo.Hayır. Kabul etmeyeceğini biliyorum çünkü.
Ablacım sen neyin kafasını yasıyorsun ya? Gözüne perde mi indi? Akıl tutulması mı yasıyorsun? Sen kaptırmış gidiyorsun zaten eyvah eyvah!Ailem karşı değil kayınvalide ile yaşamaya. Tüm yorumları tabiki ciddiye alıyorum. Beni ikna eden şu oldu. Ben her zaman öncelikle çiftlerin uyum içinde olması gerektiğini düşündüm. Eş kişisi hanımına değer vermezse arada kilometreler de olsa sorun çıkıyor. Adama büyük iş düşüyor. Dengeyi sağlayabilmeli. Ben aslında başka biriyle aynı evde yaşamayı sorun etmedim. İstediğimi giyerim yer içerim vs bu tarz kaygılarım yok. Bilemiyorum açıkçası.
Aslında belki bu beni rahatlatıyor. Tek başıma sorumluluk almak istemiyorum. Başkası karar versin evi çekip çevirsin. Evin küçüğüyüm ablalarım vardı çok sorumluluk almadım. İş söylesin yaparım ama evde bir güç olsun istiyprum galiba. Şimdi siz yazdıkça ben kendimi sorguluyorum. Bunlar çıkıyor ortaya
Ama bu düşünce çok çocukça değil mi? 34 yaşında ve okul öncesi öğretmenisiniz sanırım. O küçük çocukların sorumluluğunu alabiliyorsanız evinizinkini de alabilirsiniz. Siz emir almak istiyorsunuz resmen. Hem evi çekip çevirmenin ne gibi ağır bir sorumluluğu olabilir ki? Her halükarda yemeği temizliği vs siz yapacaksınız belli ki. Bir de üstüne ben karar vermeyeyim kv söylesin ben bilemem mi diyorsunuz?Aslında belki bu beni rahatlatıyor. Tek başıma sorumluluk almak istemiyorum. Başkası karar versin evi çekip çevirsin. Evin küçüğüyüm ablalarım vardı çok sorumluluk almadım. İş söylesin yaparım ama evde bir güç olsun istiyprum galiba. Şimdi siz yazdıkça ben kendimi sorguluyorum. Bunlar çıkıyor ortaya
Eski evliliğimde 4 yıl boyunca tatile gitmedim. Ailesine köye gidiyorduk koşa koşa. Bu kadın tatil vs isteyen tarzda biri değil. Biz tatil olarak kamp vs yapıyoruz genelde. Yanlış anlamayın kendimi ifade etmek amacıyla yazıyorum. Amacım size karşı çıkmak durumu savunmak vs değil.
Ay bu ne ya. Niye sen taviz veriyorsun sürekli? Sen bunu mu istiyorsun yani? Bu mu 2. Evlilikten beklentin. Senin hiç bi önerine acık değil adam ya. Resmen işine gelirse diyo.
Çevren nasıl sıcak bakmış ben ona da şaşırdım. Niye aynı ev ya niye yani. Bu ne sacmalık ya evlatlık gibi gitceksin onların evine düzenine yerlesceksin. İki gün sonra o sessiz kadın aynı evin içerisin de odasının kapısını çarpsa kocan sana sarar.
Adamın lüksüne bak ya. Sun secenekleri orta da buluşun. Görürsün hem arkan da duruyo mu duruyo mu?