- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.652
- 798
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
Bende zaten farklı birşey yapmıyorum arkadaşım ama bu tavrıda anlamiyorum açıkçası. Dünya böyle, insanlar böyle değıştiremeyiz tavrını. Benim kızıma değil başka cocuğa vurulsaydı yine uyarırdım icim rahat etmezdi çünkü, yapı meselesi.Çocuğun biraz daha büyüsün,kendine bir çevre edinsin arkadaşları olsun.Daha iyi anlarsın ne demek istediğimi.Ben dünyayı değiştiremem.Gücüm ve sevgim ancak kendi aileme yeter.Çamura taş atarsam üstüme sıçrar.Uyarırım.Laftan anlamıyorsa bulaşmam.Kaşının üstünde neden gözün var diye sokakta birbirbirine saldıran,zarar veren psikopatlarla dolu ortalık.Evladım varsa,kimseyle ne ağız dalaşına girerim (giriyorsun demedim) ne de kimsenin topluma uygun davranmasını beklerim.Zamanında çok yaptım çok bekledim kendim üzüldüm.Kimse bizim baktığımız yerden bakmaz.hERKESİN EVLAT ANLAYIŞI FARKLIDIR.sEN EVLADINI İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK,HAYATA KAZANDIRMAK İÇİN BÜYÜTÜRSÜN.bİR BAŞKASI ÇOCUK SAHibi olmak için çocuk yapar.Çocuğu var mı var desinler.
Ama ilerde belki daha rahat olurum bilemiyorum ama şaşkınlıktan ne yapacağını bilemeyen kızım gitmiyor gözümün önünden sadece. Üzgünüm.