• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasimin abisine asigim :( 1 yildir kendimi yedim!

üniden arkadaşım senin durumundaydı o kendi abisinin arkadaşına aşıktı yıllarca acı çekti. sonuç evlendiler 2 yaşında çocukları var. imkansız derdi ama imkansız diye bir şey yok. arkadaşına oturmaya falan gitsen

bir tanıdığımızın erkek kardeşi vardı aynı şekilde. peşinden koşan çoktu. acayip parlak biriydi hala da öyle. kendisiyle ilgilenmeyen bir kız vardı. onunla çıkıyordu. çok rağbet gören erkeklerin dikkatini ilgilenmeyenler çekiyor sanırım. tam da bilemiyorum

Nasipse gelir çinden, yemenden. nasip değilse ne gelir elden.. Hz.Mevlana

dert etme yanii yakınsınız diye olmasını bekleme olacağı varsa sen uzaktayken de olur, akışına bırak ;)

Kızların asıldığı, über yakışıklı bir çocuğun 5 senedir sevgilisi yok öyle mi? :KK59:

Evliliğe gidecek ilişkisi yok demek bu sanırım?

kardeş seni abla gibi görmekten yana belli . .
istiyo olsaydı yapardı bişeyler en azından çıtlatırdı sana

demek ki,çocuk da aile de uygun görmüyor:KK66:

1.2 kere aynı ortamda ve 1 kere face de yazıtigin birini nasıl kendine bu kadar yakın hissettin bilemedim.aile yaşantısı ndan yola çıktıysan biraz birseyler yakalamış olsanda sevgili olmadan ggerçekten tanıyamazsin. .

2.belli ki o da senden çok etkilenmemiş yoksa kendini o kadar da agirdan satmazdi ve egosu yuksek biri belli. Ki..tabi seninde daha çok ilgini çekmiş belki hirs bile yapmış olabilirsin..

3.aile belli kı seni kafalarında elemisler. .yoksa şimdiye birseyler yaparlardi. Ya da çocuğa söylediler red etti..

4.bu durumda sen kolları sivayacaksin.az çok Nerede çalışıyor, nerelerde takılıyor bilmen lazım. Tesadüf eseri karşılaşma yaratabilirsiniz belki..yoksa sadece face de konuşmaktan bu iş zor.sonucta kardesinin yakın arkadasisin. .

5.isin zor devam edersen daha çok bağlanıp hirs yapabilirsin..

Ben daha önce hic kimseye karsi bu kadar sempati beslemedim. Kizkardesi ne anlatsam ayni abim gibisin derdi her seye, abim de aynisini paylasti, abim de bugün ayni yorumu yapti abim de ayni, yok sanki bizim aileden cikmis gibisin felan derdi ondan cocugu görmeden tanidim. Cocuk benimle ayni tuhaf kitaplari okumus ayni seylerden hoslaniyor cok ince düsünceli. Ne bileyim etkilendim iste.

Basimdan bir nisanlilik gecti, maalesef ilk ve ayni zamanda eski sevgilimin ailesi beni istemediler ogullarina baska birini yakistirdiklari icin, o da benim arkamda durmadi ondan bitti. Belki de ondan elemistir beni annesi bilemem.

Konuya gelince kizkardesi ve annesi ogullarina adeta tapiyorlar ve kimselere yakistirmiyorlar. Nerede calistigini takildigini biliyorum onu da denedim pek sonuc alamadim sorun su kiz arkadasim da hep yanimda ne yapabilecegimi bilmiyorum.

cok rahatsız etmeden , ara ara yaz , muhabete giris ,zaten yasam statunuz cok ortak diyorsun , konusmanda rahat olur.
ilk etapta görsellik önemli, -ki zaten guzel bir bayanmışsın , ama malesef güzellik yetmiyor tatlım , sen zekanı kullan.
Zekami nasil kullanacagimi bilmiyorum. Cok beceriksizim bu konuda. Zaten cocuga hep kizlar yaziyo ve pek hoslanmiyor diye düsünüyorum yoksa bir sekilde birisini secerdi.

Tadilat bahanesiyle sizi eve neden çağırsın?

Başkalarının o sana bakmaz yorumlarını ciddiye almayın, bakıp bakmayacağını ondan öğrenin. Devam eder veya unutmaya çalışırsınız sonra. Kesin çözüm %100 çalışıyor.

Kizarkadasim evimizde tadilat var dedigi icin onlarin evlerine gelip gitmiyorum demek istedim, yoksa o defalarca evime gelmistir ben onlara hic gitmedim.

Simdi cocuga acilsam sacma olcak nerden esti diye hos hissetmiste olabilir. Arkadasimla aram bozulur mu bilmiyorum biraz gururum kirilir diye korkuyorum.
Arkadasimin anlattigina göre bi bar ortamindayken beni cok düzgün ve masum biri olarak tanimlamis ve yasimi göstermedigim. 25 yasindayim, minyonum ve 20lik gibi duruyorum ikinci üniversitemi okuduygumdan kizkardesiyle arkadas oldum zaten.

sen kendince uygun olduğunuzu düşünmüşsün ama demek ki onların kriterlerine uygun değilsin,ya da böyle bir şey için akıllarına gelmiyorsun,seni sadece arkadaş olarak görüyorlar.

ask bu kadar basit bi duygu mu? sadece 2kez gordum, cok yakisikli, herkes hayran.. ee?

Durduk yere ergen begenmesi hayranligi degil ki. Karakter olarak cok benziyoruz sadece fiziksel olarak kaygilarim var. Yüz olarak yakistiriyorum kendimi ama aramizda cok boy farki var ondan ailesinin ve onun beni eledigini düsünüyorum. Yoksa güzel biriyim, fizigim de yerinde cok sükür kariyerim aklim da var ama boy iste :( O 1.90 ben 1.50 civari düsünün gerisini.
Ben sirf bu yüzden elendigimi düsünüyorum...

kız arkadaşın ısteseydı çoktan olurdu bence bu aile pek sıcak bakmıyor sana uzak dur derım

Kizarkadasim evimizde tadilat var dedigi icin onlarin evlerine gelip gitmiyorum demek istedim, yoksa o defalarca evime gelmistir ben onlara hic gitmedim.

Simdi cocuga acilsam sacma olcak nerden esti diye hos hissetmiste olabilir. Arkadasimla aram bozulur mu bilmiyorum biraz gururum kirilir diye korkuyorum.
Arkadasimin anlattigina göre bi bar ortamindayken beni cok düzgün ve masum biri olarak tanimlamis ve yasimi göstermedigim. 25 yasindayim, minyonum ve 20lik gibi duruyorum ikinci üniversitemi okuduygumdan kizkardesiyle arkadas oldum zaten.

:) hala söylediğimin arkasındayım, insan zamanında sevdiğine zamanında söyleyemediği şeyler yüzünden pişman oluyor, gidip açılmanın o kadar kolay bir şey farkındayım; ne kadar açılacağım, ne diyeceğim, beni acaba yanlış anlar mı soruları falan doluyor kafaya ama dünyadaki tek erkek o değil bir yandan, kötü senaryoda reddederse tek bir tanesi reddetmiş olacak fakat sorunuza kesin cevabı da yalnızca onda bulabilirsiniz, başka birinden duyduğunuz sizin için masum demesinde veya konuyu bir türlü açmamasında değil :KK43: Ben gurursuzluk diye düşünmüyorum bu durumu, kapısının önüne yatıp ben seni seviyorum neden beni sevmiyorsun diye ağlamak kötü mesela onu yapamam ama bir şekilde niyetimi yalnızken belli edip ve efendi olduğuna da eminsem (duyduktan sonra cıvık cıvık ooo senin arkadaşın bana aşıkmış diye laf edemeyecek biri olması efendi olduğunu düşündürür bana) gidip söylerim, benim hakkımdaki fikirlerini öğrenirim, oluyorsa olur, olmuyorsa olmaz. Nerden esti diye düşünebilir de muhabbet esnasında neden hayatında biri yok? diye sorup çünkü şimdiye kadar karşıma öyle bir kız çıkmadı diye kesin bir cevap alırsanız da öğrenirsiniz yani, size karşı birşeyler hissedip hissetmediğini, seviyorsan git konuş derken bu da konuşmak, hiç kendini araya katmamış olduktan sonra kime ne zararı var? Kız kardeşi ne diyebilir en fazla? neden öyle bir şey sordun? merak ettim sordum, sen de onun kardeşi misin, avukatı mısın dostum? ha ha ha, bitti gitti. case closed.

Son düzenleme:
abi demekki seni kardeşi gibi görüyor
yada ilişki düşünmedigi için
gözüne çarpmadın

Boy pos farkının hiçbir önemi yok.
Çok yakışıklı bir kuzenim var.
Kısacık ve gayet de vasat altı tipte bir kızla evlendi. Gözü kimseyi görmüyor ondan başka.
Böyle bakmaktan vazgeç. Yapabileceğini yap sen. Olursa olur olmazsa da bırak.

Durduk yere ergen begenmesi hayranligi degil ki. Karakter olarak cok benziyoruz sadece fiziksel olarak kaygilarim var. Yüz olarak yakistiriyorum kendimi ama aramizda cok boy farki var ondan ailesinin ve onun beni eledigini düsünüyorum. Yoksa güzel biriyim, fizigim de yerinde cok sükür kariyerim aklim da var ama boy iste :( O 1.90 ben 1.50 civari düsünün gerisini.
Ben sirf bu yüzden elendigimi düsünüyorum...
ailesi ve kendisi beni eledi demissin.. sadece fiziksel olarak bakip 'eledilerse' zaten onlarin da bu duygulari derinlerde yasadigi soylenemez..
ama bence ihtimaller arasinda da yoksun, kardesinin arkadasi olman etken bunda oncelikle.. sanirim yas farki da var.. normalde olur da, simdi 'ufaklik' gozuyle goruyo olabilir..
ama hala israrla 1.90-1.50'ye takilmissin.. ergen hayranligi degil
demissin ama bi olgunluk da goremedim ben, uzgunum..
ayrica neden kendini bu kadar eziklestiriyosun, beni elediler filan..
son olarak da, saydiklarin hep maddi seyler (yuzum, fizigim, kariyerim, aklim vs..).. bunlar asik olunmasi icin yeterli mi sence? bu mu yani?

Bence boy önemli ya. 1.90a 1.50den bahsediyoruz hatunlar! Gözüne bakacağım diye boyun fıtığı olursun kıs boş ver sen onu. :) Şaka maka bence de pek olumlu değil. Hem boy farkı, hem de çocuk istese zaten yazışmayı devam ettirirdi...

Back