- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelsin yalnızsın
Çok yakışıklı 5 senedir ilişkisi yok
1.2 kere aynı ortamda ve 1 kere face de yazıtigin birini nasıl kendine bu kadar yakın hissettin bilemedim.aile yaşantısı ndan yola çıktıysan biraz birseyler yakalamış olsanda sevgili olmadan ggerçekten tanıyamazsin. .
2.belli ki o da senden çok etkilenmemiş yoksa kendini o kadar da agirdan satmazdi ve egosu yuksek biri belli. Ki..tabi seninde daha çok ilgini çekmiş belki hirs bile yapmış olabilirsin..
3.aile belli kı seni kafalarında elemisler. .yoksa şimdiye birseyler yaparlardi. Ya da çocuğa söylediler red etti..
4.bu durumda sen kolları sivayacaksin.az çok Nerede çalışıyor, nerelerde takılıyor bilmen lazım. Tesadüf eseri karşılaşma yaratabilirsiniz belki..yoksa sadece face de konuşmaktan bu iş zor.sonucta kardesinin yakın arkadasisin. .
5.isin zor devam edersen daha çok bağlanıp hirs yapabilirsin..
Zekami nasil kullanacagimi bilmiyorum. Cok beceriksizim bu konuda. Zaten cocuga hep kizlar yaziyo ve pek hoslanmiyor diye düsünüyorum yoksa bir sekilde birisini secerdi.cok rahatsız etmeden , ara ara yaz , muhabete giris ,zaten yasam statunuz cok ortak diyorsun , konusmanda rahat olur.
ilk etapta görsellik önemli, -ki zaten guzel bir bayanmışsın , ama malesef güzellik yetmiyor tatlım , sen zekanı kullan.
Tadilat bahanesiyle sizi eve neden çağırsın?
Başkalarının o sana bakmaz yorumlarını ciddiye almayın, bakıp bakmayacağını ondan öğrenin. Devam eder veya unutmaya çalışırsınız sonra. Kesin çözüm %100 çalışıyor.
ask bu kadar basit bi duygu mu? sadece 2kez gordum, cok yakisikli, herkes hayran.. ee?
Kizarkadasim evimizde tadilat var dedigi icin onlarin evlerine gelip gitmiyorum demek istedim, yoksa o defalarca evime gelmistir ben onlara hic gitmedim.
Simdi cocuga acilsam sacma olcak nerden esti diye hos hissetmiste olabilir. Arkadasimla aram bozulur mu bilmiyorum biraz gururum kirilir diye korkuyorum.
Arkadasimin anlattigina göre bi bar ortamindayken beni cok düzgün ve masum biri olarak tanimlamis ve yasimi göstermedigim. 25 yasindayim, minyonum ve 20lik gibi duruyorum ikinci üniversitemi okuduygumdan kizkardesiyle arkadas oldum zaten.
ailesi ve kendisi beni eledi demissin.. sadece fiziksel olarak bakip 'eledilerse' zaten onlarin da bu duygulari derinlerde yasadigi soylenemez..Durduk yere ergen begenmesi hayranligi degil ki. Karakter olarak cok benziyoruz sadece fiziksel olarak kaygilarim var. Yüz olarak yakistiriyorum kendimi ama aramizda cok boy farki var ondan ailesinin ve onun beni eledigini düsünüyorum. Yoksa güzel biriyim, fizigim de yerinde cok sükür kariyerim aklim da var ama boy iste O 1.90 ben 1.50 civari düsünün gerisini.
Ben sirf bu yüzden elendigimi düsünüyorum...