Gözlemlerime dayanarak söylüyorum ilkinde kv'den çektiyseniz bunda da olası çünkü annesi tek başına büyütmüş nelere katlanmış falan sırf bu yüzden bile anormal düşkünlüğü vardır bizden başka kimsesi yok diye ve alttan alman lazım demesi bile işkilli.. Bana bu evlilik hangi şartlarda olursa olsun yürümez gibi geliyor.Haklısınız. İlk evliliğimde kayınvalidem 1500 km uzaktaydı ama evde huzur bırakmıyordu. Günde 5 kez oğluyla konuşurdu sayelerinde boşandık. Acaba iyi niyetle mi yaklaşıyorum yapan uzak da olsa yapar diye düşünüyorum hep. Annesi annem gibi olsa evde birbirimize destek olsak, ben çalışıyorum çocuğuma baksa ne bileyim. İyi şeyleri düşünüyorum ama bazen de korkular sarıyor. İki ucu çoklu denklem
Değerli hanımlar merhaba. Ben 34 yaşında, daha önce bir evlilik yapmış, çocuğu olmayan, meslek sahibi bir kadınım. 5 yıl geçti boşanmanın üzerinden. İki yıldır görüştüğüm biri var. Hiç evlenmemiş. Küçük yaşta babasını kaybetmiş ve iki kız kardeşi var( biri evli). Babasını erken yaşta kaybettiği için annesi çalışmış etmiş( yeri gelmiş temizliğe gitmiş) okutmuş, yetiştirmiş çocuklarını. Üçü de meslek sahibi. Erkek arkadaşım da annesi ile yaşamak istediğini, onu yalnız bırakamayacağını söyledi. Açıkçası benim içim de el vermiyor kadını yalnız bırakmaya. Annesi ile tanıştım sakin bir insan.Beni çok sevmiş evlenmemizi istiyor. Erkek arkadaşımın akrabaları ile görüşüyorum. Kuzenleri, amcası ( amcası benden iki yaş büyük) vs ile arkadaş ortamında tanışmıştık. Yani genel olarak yaşantıları, kültürleri vs hakkında fikrim var ve açıkçası yakın hissediyorum. Erkek arkadaşım olgun bir insan asla arada kalmak istemiyor. Annem okumamış etmemiş cahil bir insan sen yeri gelir olgun davranmalısın ufak tefek şeyleri problem etmemelisin, ben yaşadığım müddetçe kimse seni üzemez izin vermem( zaten yapmazlar) diyor.
Fakat ben korkuyorum. eylülde isteme vs olacak. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Dışardan görmek istedim. Farklı fikirlere ihtiyaç duydum. Çevremdeki herkes sıcak baktı çünkü. Kimse olmaz yapma demedi. Ben de ikinci kez mutsuz olmak istemiyorumYa siz besbelli evleneceksiniz bence, buraya destekçi bulmak için konu açmışsınız ama bu konu o kadar net ve açık ki iki kişi dışında yeşil ışık yakan olmamış. Kendinizi bu kadar mı sevmiyorsunuz? Evlilik şartı annemle yaşayacaksin, olan bir erkek sizi gerçekten korkutmuyor mu? Neyse zaten onlarca kişi yazmış bir de ben yazmayacağım. Demem o ki gazaniz mübarek olsun.
EvetBekar görümceye ne olacak? O da siz evlenince evlenecek mi? Hep beraber mi yaşayacaksınız?
Evlenirseniz yaşayacağınız zorluklara şimdiden hazır olun. Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama kesinlikle tüm birikiminizi eşinizin eline vermeyin. Evde sözünüz geçsin istiyorsanız mücadele etmeniz gerekecek. Çünkü en ufak bir bardak almanıza bile kayınvalide onay vermek isteyecek. Bunları düşünün. Yorumları okumadım ama buradaki her kadın size haklı olarak evlenmeyin diyecektir. Ama ben sizin evleneceğinizi düşünüyorum. En azından bu zorlu yolda belli stratejileriniz olsun. İkinci bir boşanma durumunda zorda kalmayın.Değerli hanımlar merhaba. Ben 34 yaşında, daha önce bir evlilik yapmış, çocuğu olmayan, meslek sahibi bir kadınım. 5 yıl geçti boşanmanın üzerinden. İki yıldır görüştüğüm biri var. Hiç evlenmemiş. Küçük yaşta babasını kaybetmiş ve iki kız kardeşi var( biri evli). Babasını erken yaşta kaybettiği için annesi çalışmış etmiş( yeri gelmiş temizliğe gitmiş) okutmuş, yetiştirmiş çocuklarını. Üçü de meslek sahibi. Erkek arkadaşım da annesi ile yaşamak istediğini, onu yalnız bırakamayacağını söyledi. Açıkçası benim içim de el vermiyor kadını yalnız bırakmaya. Annesi ile tanıştım sakin bir insan.Beni çok sevmiş evlenmemizi istiyor. Erkek arkadaşımın akrabaları ile görüşüyorum. Kuzenleri, amcası ( amcası benden iki yaş büyük) vs ile arkadaş ortamında tanışmıştık. Yani genel olarak yaşantıları, kültürleri vs hakkında fikrim var ve açıkçası yakın hissediyorum. Erkek arkadaşım olgun bir insan asla arada kalmak istemiyor. Annem okumamış etmemiş cahil bir insan sen yeri gelir olgun davranmalısın ufak tefek şeyleri problem etmemelisin, ben yaşadığım müddetçe kimse seni üzemez izin vermem( zaten yapmazlar) diyor.
Fakat ben korkuyorum. eylülde isteme vs olacak. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Bu kısmı anlamadım.
Bu evlilik de sizin için iyi bir seçenek değil kesinlikleİkimiz öğretmeniz fakat ayrı ev bir seçenek dahi değil.
Vallahi kendimden şüphe ediyorum artık. Haklı olabilirsiniz. Belki de çok istiyorum evlenmek. Kabul etmemin sebebi budur.bence bosuna bu yorumlar, evlenecek konu sahibi.
bunlar hep aman kocam olsunda ne olursa olsun düsüncesi. yeter ki evlenim kafasi. yoksa hangi akli selim bir insan hele ki ilk evliligi kv yüzünden bitmis bir insan böyle bi hayati düsünebilir ki.
adam daha fikrini aciklamasina izin vermiyor. sen idare edeceksin annemi diyor. daha ne desin ki, ana ogul hayati sana dar edicez, bana eglence anama hizmetci olacan diye bir tek acik acik dememis.....
Görüşmeye başladığımızda söylemiştim. Olmaz demişti. Aslında o zaman yolumu ayırabilirdim. Ben kabul edip devam ettim.
Evlenmek zorunda değilim. Endişelerim olduğu için sordum. Vazgeçebilirim sonuçta.Ne bileyim bir yanlışa alkış mı tutalım zaten karar vermişsiniz neyi soruyorsunuz ki
Yaşa gör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?