Niye yalnız kalıyor anlamadım. Evlenmemiş bir kızı daha var? O kızı ile yaşar işte.. Eli ayağı tutmuyor çok yaşlı olsa yanında kimsesi olmasa ortada mecburiyet var buna rağmen mutsuz bir evlilik olur mu olmaz mı konuşalım. Ama ortada bir mecburiyet yok ve bu adam buna rağmen bu teklifle geliyor.Değerli hanımlar merhaba. Ben 34 yaşında, daha önce bir evlilik yapmış, çocuğu olmayan, meslek sahibi bir kadınım. 5 yıl geçti boşanmanın üzerinden. İki yıldır görüştüğüm biri var. Hiç evlenmemiş. Küçük yaşta babasını kaybetmiş ve iki kız kardeşi var( biri evli). Babasını erken yaşta kaybettiği için annesi çalışmış etmiş( yeri gelmiş temizliğe gitmiş) okutmuş, yetiştirmiş çocuklarını. Üçü de meslek sahibi. Erkek arkadaşım da annesi ile yaşamak istediğini, onu yalnız bırakamayacağını söyledi. Açıkçası benim içim de el vermiyor kadını yalnız bırakmaya. Annesi ile tanıştım sakin bir insan.Beni çok sevmiş evlenmemizi istiyor. Erkek arkadaşımın akrabaları ile görüşüyorum. Kuzenleri, amcası ( amcası benden iki yaş büyük) vs ile arkadaş ortamında tanışmıştık. Yani genel olarak yaşantıları, kültürleri vs hakkında fikrim var ve açıkçası yakın hissediyorum. Erkek arkadaşım olgun bir insan asla arada kalmak istemiyor. Annem okumamış etmemiş cahil bir insan sen yeri gelir olgun davranmalısın ufak tefek şeyleri problem etmemelisin, ben yaşadığım müddetçe kimse seni üzemez izin vermem( zaten yapmazlar) diyor.
Fakat ben korkuyorum. eylülde isteme vs olacak. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Helal olsun , kendi ayaklarının üzerinde durup çocuklarını okutmuş bir kadının çok ağır hastalığı vs yoksa aynı evde yaşanacak kadar ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum , göz kulak olunur ihtiyaçları giderilir vs ama ev ev üzerine olmaz . Sizinde 2. evliliğiniz rahat edemezsiniz kabul etmeyin derim ben ,Babasını erken yaşta kaybettiği için annesi çalışmış etmiş( yeri gelmiş temizliğe gitmiş) okutmuş, yetiştirmiş çocuklarını. Üçü de meslek sahibi.
Bunlara ek olarak;
Kv. Orada diye gelen gidenin haddi hesabı olmayacak.
Kendi odası olsa bile, aynı evde yaşayalım diyen insanların özele saygısı da olmayacak, yatak odasına da girp çıkacaklar.
Size sormadan misafir çağıracaklar, çalışan sizden o misafire hizmet etmeniz beklenecek.
Ohooo.... öyle uzar gider bu liste. Dertsiz başınızadert aramayın
Aslinda onun devami komik ilerliyordu bi yerde okumustum, konuyu ciddiyetinden uzaklastirmak istemedimDediklerinize katılıyorum fakat şu deyiminizi düzeltmek istedim gemilerde 2. Kaptan diye birşey var
Aşkınızdan ölsenizde olmaz diyorum bende bir ipte iki cambaz oynamaz herkes kendi düzenini kurmalı erkek arkadaşınız annesini yalnız bırakmak istemiyorsa evlenmesin annesiyle yaşasın o zaman, kadını aramayın sormayın yanlız bırakın demiyorum ama kendinize ait bir eviniz ve düzeniniz olmalı.Değerli hanımlar merhaba. Ben 34 yaşında, daha önce bir evlilik yapmış, çocuğu olmayan, meslek sahibi bir kadınım. 5 yıl geçti boşanmanın üzerinden. İki yıldır görüştüğüm biri var. Hiç evlenmemiş. Küçük yaşta babasını kaybetmiş ve iki kız kardeşi var( biri evli). Babasını erken yaşta kaybettiği için annesi çalışmış etmiş( yeri gelmiş temizliğe gitmiş) okutmuş, yetiştirmiş çocuklarını. Üçü de meslek sahibi. Erkek arkadaşım da annesi ile yaşamak istediğini, onu yalnız bırakamayacağını söyledi. Açıkçası benim içim de el vermiyor kadını yalnız bırakmaya. Annesi ile tanıştım sakin bir insan.Beni çok sevmiş evlenmemizi istiyor. Erkek arkadaşımın akrabaları ile görüşüyorum. Kuzenleri, amcası ( amcası benden iki yaş büyük) vs ile arkadaş ortamında tanışmıştık. Yani genel olarak yaşantıları, kültürleri vs hakkında fikrim var ve açıkçası yakın hissediyorum. Erkek arkadaşım olgun bir insan asla arada kalmak istemiyor. Annem okumamış etmemiş cahil bir insan sen yeri gelir olgun davranmalısın ufak tefek şeyleri problem etmemelisin, ben yaşadığım müddetçe kimse seni üzemez izin vermem( zaten yapmazlar) diyor.
Fakat ben korkuyorum. eylülde isteme vs olacak. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Kaynanaya yakın ev tutun aynı ev olmaz ,şimdi iyi gozukurler imzayı atıp evlenince iş degisebilir.Değerli hanımlar merhaba. Ben 34 yaşında, daha önce bir evlilik yapmış, çocuğu olmayan, meslek sahibi bir kadınım. 5 yıl geçti boşanmanın üzerinden. İki yıldır görüştüğüm biri var. Hiç evlenmemiş. Küçük yaşta babasını kaybetmiş ve iki kız kardeşi var( biri evli). Babasını erken yaşta kaybettiği için annesi çalışmış etmiş( yeri gelmiş temizliğe gitmiş) okutmuş, yetiştirmiş çocuklarını. Üçü de meslek sahibi. Erkek arkadaşım da annesi ile yaşamak istediğini, onu yalnız bırakamayacağını söyledi. Açıkçası benim içim de el vermiyor kadını yalnız bırakmaya. Annesi ile tanıştım sakin bir insan.Beni çok sevmiş evlenmemizi istiyor. Erkek arkadaşımın akrabaları ile görüşüyorum. Kuzenleri, amcası ( amcası benden iki yaş büyük) vs ile arkadaş ortamında tanışmıştık. Yani genel olarak yaşantıları, kültürleri vs hakkında fikrim var ve açıkçası yakın hissediyorum. Erkek arkadaşım olgun bir insan asla arada kalmak istemiyor. Annem okumamış etmemiş cahil bir insan sen yeri gelir olgun davranmalısın ufak tefek şeyleri problem etmemelisin, ben yaşadığım müddetçe kimse seni üzemez izin vermem( zaten yapmazlar) diyor.
Altlı üstlü otursanız falan daha iyi olur bence , sonuçta sadece geçim meselesi değilDeğerli hanımlar merhaba. Ben 34 yaşında, daha önce bir evlilik yapmış, çocuğu olmayan, meslek sahibi bir kadınım. 5 yıl geçti boşanmanın üzerinden. İki yıldır görüştüğüm biri var. Hiç evlenmemiş. Küçük yaşta babasını kaybetmiş ve iki kız kardeşi var( biri evli). Babasını erken yaşta kaybettiği için annesi çalışmış etmiş( yeri gelmiş temizliğe gitmiş) okutmuş, yetiştirmiş çocuklarını. Üçü de meslek sahibi. Erkek arkadaşım da annesi ile yaşamak istediğini, onu yalnız bırakamayacağını söyledi. Açıkçası benim içim de el vermiyor kadını yalnız bırakmaya. Annesi ile tanıştım sakin bir insan.Beni çok sevmiş evlenmemizi istiyor. Erkek arkadaşımın akrabaları ile görüşüyorum. Kuzenleri, amcası ( amcası benden iki yaş büyük) vs ile arkadaş ortamında tanışmıştık. Yani genel olarak yaşantıları, kültürleri vs hakkında fikrim var ve açıkçası yakın hissediyorum. Erkek arkadaşım olgun bir insan asla arada kalmak istemiyor. Annem okumamış etmemiş cahil bir insan sen yeri gelir olgun davranmalısın ufak tefek şeyleri problem etmemelisin, ben yaşadığım müddetçe kimse seni üzemez izin vermem( zaten yapmazlar) diyor.
Siz kendinizi avutun nadir iyi örneklerle. İkinci boşanmayı yaşamak ilkinden de zor olur, kimse yaşadıklarınızı bilmez zaten geçimsizdi öyle olmasa ilkinden ayrılmazdı denir, boşanmanın ihalesi size kalır. 2. Kez boşandığınız için üçüncüye cesaretiniz olmaz belki karşınıza doğru kişi çıkar ama cesaret edemezsiniz. Zaten işi gücü olan bir kadınsınız, çok da mecburiyetiniz yok evlenmeye. Şartları size uyan biriyle evlenin, kimsenin şartlarını sorgusuz sualsiz kabul etmeyin bu saatten sonraYakın bir arkadaşım var babaannesi vefat etti diye çok çok üzülmüştü ben de şaşırmıştım. Aynı evde yaşıyorduk bize o baktı annemle çok iyilerdi demişti. Halalarını da aynı şekilde çok seviyor. Kafası karışıyor insanın.
Haklısınız. İlk evliliğimde kayınvalidem 1500 km uzaktaydı ama evde huzur bırakmıyordu. Günde 5 kez oğluyla konuşurdu sayelerinde boşandık. Acaba iyi niyetle mi yaklaşıyorum yapan uzak da olsa yapar diye düşünüyorum hep. Annesi annem gibi olsa evde birbirimize destek olsak, ben çalışıyorum çocuğuma baksa ne bileyim. İyi şeyleri düşünüyorum ama bazen de korkular sarıyor. İki ucu çoklu denklem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?