İşte sorun! Sen ne problem yaşarsan yaşa adı hep "ufak tefek problemler" olarak kalacak. İkinci evliliğimi yapacak olsam yoğurdu üfleyerek yerdim ama siz çok cesur davranıyorsunuz. Fazla cesaret de insanı öldürür. Umarım yanılırım.Erkek arkadaşım olgun bir insan asla arada kalmak istemiyor. Annem okumamış etmemiş cahil bir insan sen yeri gelir olgun davranmalısın ufak tefek şeyleri problem etmemelisin
Vallahi kendimden şüphe ediyorum artık. Haklı olabilirsiniz. Belki de çok istiyorum evlenmek. Kabul etmemin sebebi budur.
Benim takıldığım nokta oğlu dahi olsa okumamış cahildir lafını nasıl ediyor ya okumakla cahillik mi geçip gidiyor ..
o kadar okumuş cahil neden var ?
Ve sorduğunuz soruya gelince insanlar ne kadar iyi olursa olsun illa bir şeye takılıp kalırız ayrı yasamanız daha mantıklı bence sevgi saygınız bitmez en azından
Teşekkür ederim fikirleriniz için. Evlenmek zorunda değilim. Ayrılabilirim. Bu nedenle konu açtım fikir sordum. Bu arada öğretmenim. Paramı isteyecek biri değil. Para muhabbetini sevmiyor. Ama işte düşüneceğim detaylı.Evlenirseniz yaşayacağınız zorluklara şimdiden hazır olun. Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama kesinlikle tüm birikiminizi eşinizin eline vermeyin. Evde sözünüz geçsin istiyorsanız mücadele etmeniz gerekecek. Çünkü en ufak bir bardak almanıza bile kayınvalide onay vermek isteyecek. Bunları düşünün. Yorumları okumadım ama buradaki her kadın size haklı olarak evlenmeyin diyecektir. Ama ben sizin evleneceğinizi düşünüyorum. En azından bu zorlu yolda belli stratejileriniz olsun. İkinci bir boşanma durumunda zorda kalmayın.
Haklısınız. Ben de şu an kendime kızıyorum. Keşke o an vazgeçseydim. Offf.Kusura bakmayın da adam baştan size demiş bunu o zaman susup şimdi vazgeçmeniz de adamı oyalamak, zamanını çalmak. Sizi haklı göremedim konuda. Açık açık kartlarını sunmuş sizden daha net ve kararlıymış en azından.
Çok düşünüyorum. Öyle laylaylom ben evleniyorum kafasında değilim. İnanın.Kırıcı olabilir yazdıklarım ama görmenizi istiyorum.. Yaşınız 34 olduğu İçin kendinizi evlenmek zorunda hissediyorsunuz. Adam da bunun farkında. Bu kadın beni mecbur kabul edecek hem ikinci evliliği hem de yaşı olgun benden başka çok bi seceneği yok ne kabul ettirirsem kardır diye düşünüyor. Ben size söyliyim bu işin sonu kesin boşanmak
Sırf illa kocam olsun diyorsanız da bu olmasın lütfen. Bu ilişkinin zorunlu olacağı taa burdan belli oluyor. Ben öğretmen olacam meslek sahibi olacam adam bana gelecek anemle kız kardeşimle yaşayacaksın diyecek. Dediği an bitirirdim o ilişkiyi. Siz bu adamın hayat standartlarını yükseltmeye gidiyor olacaksınız haberiniz olsun . Adamın annesi daha az yorulacak evin işlerini daha genç bir kadın üstlenecek ütü çamaşır temizlik VS bir de o kadın adamın cinsel isteklerini istediği an giderecek. Bütün bunlar üstüne bedava olacak hatta üstüne eve bir maaş daha girecek ve bunun adı evlilik olacak valla süper iş. Peki ya sizin duygularınız yaşam kaliteniz? Siz bütün bunları gerçekten göremiyor musunuz? Bu kadar mi evlilik meraklısısınız?
Bence de olmayın. Kendinizi ateşe atıyorsunuz. Ben olsam asla kabul etmezdimÇok düşünüyorum. Öyle laylaylom ben evleniyorum kafasında değilim. İnanın.
Haklısınız. Ben de şu an kendime kızıyorum. Keşke o an vazgeçseydim. Offf.
Vallahi kendimden şüphe ediyorum artık. Haklı olabilirsiniz. Belki de çok istiyorum evlenmek. Kabul etmemin sebebi budur.
Erkek arkadaşınız iki bayanı yalnız başına bırakmak istemiyordur. Eğer siz de seviyorsanız sırf bu yüzden vazgeçmek yanlış olur gibime geliyor onun yerine tatlı dille orta yolu bulmayı deneyin bence. Aynı apartmanda oturmayı teklif ettiniz mi hiç?Evlenmek zorunda değilim. Endişelerim olduğu için sordum. Vazgeçebilirim sonuçta.
Haklısınız. İlk evliliğimde kayınvalidem 1500 km uzaktaydı ama evde huzur bırakmıyordu. Günde 5 kez oğluyla konuşurdu sayelerinde boşandık. Acaba iyi niyetle mi yaklaşıyorum yapan uzak da olsa yapar diye düşünüyorum hep. Annesi annem gibi olsa evde birbirimize destek olsak, ben çalışıyorum çocuğuma baksa ne bileyim. İyi şeyleri düşünüyorum ama bazen de korkular sarıyor. İki ucu çoklu denklem
Aslında sorun bence kv ile yaşamaktan ziyade beyfendinin kurduğu cümleler. Neymiş annemi mazur gör o cahil idare et. İdare ede ede insan kanser olur be, sürekli sana o iyi niyetli kötü niyetinden yapmıyor denecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?