Evlenince oturulacak evi yalnızca kendi zevkine göre dizmek isteyen şahıs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Estağfurullah fikir fikirden üstündür..
Ama meseleyi anlama konusunda insan beyni bazen sersemliyebiliyor kahve molası iyidir

Yanlış anlamayın lütfen..
İyi geceler

Yani biz hep masada yeriz. Ben sevmiyorum koltukta yemek yemeyi
Ha ben şey de dedim, yama yer masası alırız o zaman. Onda yeriz ben koltukta yemem. Onunla da dalga geçiyor gibi Bi hali vardı. O koltukta yemek istiyor galiba
Aynen benim kocam da öyle, o yüzden sehpada yemek yiyoruz adamlar anne evinde yapmadıkları şeyleri "oh artık özgürüm" kafasıyla yapmak istiyor demek ki

Erkekler esyalar onem vermiyor. Basta dedigim gibi yemek masasi alan erkek arkadasim olmamisti. Evlerinde basit masa/sandalyeler vardi ve calisan insanlardi bunlar. Ayni evde yasayacaginiz zaman sizin isteklwrinizi gormezden gelirse ve buraya konu acarsaniz emin olun yorumum cok farkli olur. Ancak şu asamada bisey diyemiyorum. Maasi ne olursa olsun borcu ensende hissetmek, ustune tekrar borc yapip esya almak zor iş.

Evi o sehirden almasinin sebebi nedir mesela işinin oldugu sehir mi, memleketi mi? Evlendikten sonra illa orda yasariz diye diretecek mi? Ben istemiyorum dediginiz zaman tasinir mi? Bakin bunlar onemli mesela

Ama siz de hanımefendinin avukatı gibi davranıyorsunuz:) üstelik hanımefendinin sizin savunmanıza da hiç ihtiyacı yok, zira kendini çok iyi ifade edebilen, duygularını güzel dile getiren bir kardeşimiz kendisi
Bence kimse kimseyi savunmuyor ..
Ama siz öyle yapmışsınız
Ben kendim fikrimi beyan ediyorum
Demek hemfikir olmuşuz Konu sahibiyle buda beni avukatı yapmaz

Bence kimse kimseyi savunmuyor ..
Ama siz öyle yapmışsınız
Ben kendim fikrimi beyan ediyorum
Demek hemfikir olmuşuz Konu sahibiyle buda beni avukatı yapmaz
Yahu ciddi ciddi yazmadım onu, baktım atışma başlıyor odağınızı başka yere çevirmek istedim:))

Denizi olan bir yer olması lazımdı. Ev fiyatları en uygun orada dedi, aldı. Taşınmaz oradan, oradan iş bulmaya çalışacak.
He şehir kafasındaki gibi çıkmazsa ancak o zaman taşınır. Ben artık en son tamam dedim o şehire.

Benim anladiğim adam kendine bekar evi kuruyor, sizinle değil ha sen de begendiklerini at fikir ver demiş ama bunu arkadaşima bile diyebilirim ben ve gosterdiklerini begenmezsem almam.
Evlenmeniz bir htimal ama kesin evlenecegiz gozuyle bakmiyor size, ortada da bir şey yok zaten. Bu durumda kendi istedigi sehirden ve butcesinе, zevkine gore secmesi normal geldi bana.

Bence bu bi sorun. Evlenince baska yerde yasariz, bu evi kiraya veririz gibi bir opsiyon sunsaydı evi o sehirden almasinin onemi olmazdi. Sevgilinizle evleneceginizden emin misiniz bu arada? Yani onunda kafasinda evlilik fikri var mi?

Bence bu bi sorun. Evlenince baska yerde yasariz, bu evi kiraya veririz gibi bir opsiyon sunsaydı evi o sehirden almasinin onemi olmazdi. Sevgilinizle evleneceginizden emin misiniz bu arada? Yani onunda kafasinda evlilik fikri var mi?
Yani gelecek hakkında kesin konuşmayı sevmem. Kendim için bile kesin evlenirim demiyorum. Yarının ne olacağı belli değil.

Ama konuştuğumuzda atmanı bu şehire aldırırsın, atanamazsan iş kurarız diyor. Ben bu iş kurma meselesine sıcak değilim, bağımsız para kazanmak istiyorum. Evine gittim bu arada ben de, anahtarını bana da verdi. İstediğin zaman gidersin (kendisi evde olmuyor işi nedeniyle) burası ikimizin evi falan dedi. Birlikte birkaç eşya da aldık eve. Böyle bakınca var gibi duruyor ama emin olduğum tek şey erkeklerin duygularından asla emin olmamak
Bu arada nikahı hangi şehirde kıyarız tarzı da konuşuyoruz. Düğün olmayacak, kına nişan olmayacak. Bunlarda hep anlaştık.

Ama yani yarın terk edildim diye konu açmam inşallah shdjjde

Neden katkısı olsun ..

Her evlenen katkı payıyla mi evleniyor

Parası yok diye fikir veremiyeck mi

Ne saçma şeyler bunlar

Ama fikir vermek ayri, uygulamak ayri bisey. Bahsedilen seyler icin hep harcama yapmak gerekiyor.evin borcu devam ederken mutfak dolabi tekrar masraf yapmak istemeyebilir.

Ay guldurdunuz beni, hakkinizda hayirlisi olsun

bence gercekten erkekler esya isini anlamiyor. Bosverin simdilik, bozulmayin da. Vakti gelince herseyi tekrar konusursunuz. Annen baban akrabalarin gelince bu sehpaya sigmayiz der masayı alirsiniz. Bszi erkekler düz düşünüyor, detayli aciklarsaniz anlar bence

Yani yazdım aslında tekrar yazayım, ikinci paragraftaki cümle beni garip hissettirdi çünkü.
Ek koltuk almasını isteme sebebi eve gelen misafirleri ağırlamak istemesi, yatılı şekilde.
Ev küçük, yemek masası çok yer kaplar diyor.
Yani mutfak hakkında şey de konuştum, şuraya şunu yaptırırız mutfak dar, kullanışlı olur diye. Tamam dedi onlara mesela.
Bilemedim şu an, kendisine yazdım zaten az önce.
Kararımı verdim, asla ev hakkında hiçbir şeye müdahil olmayacağım, kafana göre diz. Evlenirsek o evde söz hakkım olacak en azından yarı yarıya dedim. Ama bir şüpheye düştüm yani an itibariyle

Açarsanda terk ettim diye aç ..üzme bizi

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bakalım, karışmama kararı aldım ya zaten. Ne kadar karış dese de fikirlerime önem verilmiyor.
Ne zaman evlenirsek o zaman karışacağımı da bildirdim kendinsine. Ciddiye alsın almasın önemi yok. Yoruldum ben de farklı şeyleri düşünüp o tür şeylere ihtimal vermekten. Hayırlısı olsun dediğiniz gibi inşallah.

Evlenecek olursa söz hakki verir. Adam sadece hoşluk olsun diye bir arkadastan da isteyebilecegi gibi tavsiye istemiş alti ustu begendigi tavsiyeleri aliyor, istemedigini almiyor normal. Bu kadar evlenince nasil olcak, evlenince nerede yiyecegiz paniğine düşmenize gerek yok gibi gorunuyor. Resmen edilmiş bir evlilik teklifi bile yokken masasiz nasil yemek yiyeceginiz mi kaldi yani?

Adam da evlilige kararli gozle bakmiyorken bu kadar evlenince şöyle böyle derdine fazla düşmeniz hoş gorunmez zaten.

Maşallah Nasıl da teşhis koydunuz bravo ama
Evlilik teklifi etmediğini felan da bilmişsiniz

Bu onyargi bence hoş görünmez siz bunu bı düşünün

Ay boşluk olarak gönderim yanlışlıkla.
Hoşluk olsun diye deseydi bunu belli ederdi gibime geliyor. Açıkçası evlilik teklifi 1 2 sene daha gelmeyecek ama zaten ikimizde hayatı düzene sokunca evleniriz diye düşünüyoruz. Konuşmalarımız bu yönde.
Teklif yok ama biz her şeyi belirdik, dini nikah, resmi nikah nerede olacak falan diye ahhshshs
Sanırım ikimizde dereyi görmeden paçaları sıvadığımız için iyi anlaşıyoruz
Bi yandan gözleminize hak verdim diğer yandan durum böyle olsaydı, evlenince ben istediğim beyaz eşyaları alacağım dediğimde hayır demezdi diye düşünüyorum. Niye hayır desin ki, tersine senin paranla birikim yaparız diyor. Ona bile müdahil kendisi i
Yani o evi evlenince kullanmak için diziyor. Zaten 1 2 sene yaşamayacak o evde.

Bi sorucam yarın, hoşluk olsun diye mi dedin diye yine de. Bir tartışma yaşanacak yarın sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…