Estağfurullah fikir fikirden üstündür..Beğendiklerini at demek illada bunları alacağım demek olmuyor.
Daha sevgililer adam kendi aldığı evi istediği gibi dizer(evlendikten sonra kadın tabikide kullanacağı şeyi ekler ve değiştirir ona lafım yok)
Adamın sabit fikirli olması rahatsız ediyorsa evlendikten sonrada karıştırmayacağını düşünüyorsa ayrılır.
Sizinle aynı düşünmediğimiz için kafası sersemde olduk vay canına be .Hatırlatın da bir daha fikir belirtirken sizden icazet alalım.
Aynen benim kocam da öyle, o yüzden sehpada yemek yiyoruzYani biz hep masada yeriz. Ben sevmiyorum koltukta yemek yemeyi
Ha ben şey de dedim, yama yer masası alırız o zaman. Onda yeriz ben koltukta yemem. Onunla da dalga geçiyor gibi Bi hali vardı. O koltukta yemek istiyor galiba
Yani değil gibi aslında, konudan konuya değişiyor.
Mesela benim Türkiye yaşamak istemediğim tek şehir vardı evi oradan aldı.
Ama tatile gideceksek bana der istediğin yere gidelim, seçtirir yani o tür şeylerde.
Araba alacak, fikrimi alır. Beğendiklerini atar, benim beğendiklerim olmayacaksa sebebini açıklar, çok benzin harcar, masrafı çok, parçası bulunmaz gibisinden.
Ama mesela 2 kedim var, evlenince alırım yanıma dedim başta istemiyor gibiydi. Dedim ayrılmam asla kendilerimden, kararlı durdum, tamam dedi ama evde asla kedi kılı görmek istemiyorum. Yani zor ikna ettim kedilerime. Bilemedim, dik kafalı olduğu konularda aşırı dik kafalı.
Ne ağlardık o zaman halimizeYemek masanız olmayıp o sehpada yeseydiniz eminim boğanizda dugumlenirdi
Yemek masası zaten misafirler arkadaş toplantilari vs için elzem
Bence kimse kimseyi savunmuyor ..Ama siz de hanımefendinin avukatı gibi davranıyorsunuz:) üstelik hanımefendinin sizin savunmanıza da hiç ihtiyacı yok, zira kendini çok iyi ifade edebilen, duygularını güzel dile getiren bir kardeşimiz kendisi
Yahu ciddi ciddi yazmadım onu, baktım atışma başlıyor odağınızı başka yere çevirmek istedim:))Bence kimse kimseyi savunmuyor ..
Ama siz öyle yapmışsınız
Ben kendim fikrimi beyan ediyorum
Demek hemfikir olmuşuz Konu sahibiyle buda beni avukatı yapmaz
Denizi olan bir yer olması lazımdı. Ev fiyatları en uygun orada dedi, aldı. Taşınmaz oradan, oradan iş bulmaya çalışacak.Erkekler esyalar onem vermiyor. Basta dedigim gibi yemek masasi alan erkek arkadasim olmamisti. Evlerinde basit masa/sandalyeler vardi ve calisan insanlardi bunlar. Ayni evde yasayacaginiz zaman sizin isteklwrinizi gormezden gelirse ve buraya konu acarsaniz emin olun yorumum cok farkli olur. Ancak şu asamada bisey diyemiyorum. Maasi ne olursa olsun borcu ensende hissetmek, ustune tekrar borc yapip esya almak zor iş.
Evi o sehirden almasinin sebebi nedir mesela işinin oldugu sehir mi, memleketi mi? Evlendikten sonra illa orda yasariz diye diretecek mi? Ben istemiyorum dediginiz zaman tasinir mi? Bakin bunlar onemli mesela
Denizi olan bir yer olması lazımdı. Ev fiyatları en uygun orada dedi, aldı. Taşınmaz oradan, oradan iş bulmaya çalışacak.
He şehir kafasındaki gibi çıkmazsa ancak o zaman taşınır. Ben artık en son tamam dedim o şehire.
Yani gelecek hakkında kesin konuşmayı sevmem. Kendim için bile kesin evlenirim demiyorum. Yarının ne olacağı belli değil.Bence bu bi sorun. Evlenince baska yerde yasariz, bu evi kiraya veririz gibi bir opsiyon sunsaydı evi o sehirden almasinin onemi olmazdi. Sevgilinizle evleneceginizden emin misiniz bu arada? Yani onunda kafasinda evlilik fikri var mi?
Neden katkısı olsun ..
Her evlenen katkı payıyla mi evleniyor
Parası yok diye fikir veremiyeck mi
Ne saçma şeyler bunlar
Yani gelecek hakkında kesin konuşmayı sevmem. Kendim için bile kesin evlenirim demiyorum. Yarının ne olacağı belli değil.
Ama konuştuğumuzda atmanı bu şehire aldırırsın, atanamazsan iş kurarız diyor. Ben bu iş kurma meselesine sıcak değilim, bağımsız para kazanmak istiyorum. Evine gittim bu arada ben de, anahtarını bana da verdi. İstediğin zaman gidersin (kendisi evde olmuyor işi nedeniyle) burası ikimizin evi falan dedi. Birlikte birkaç eşya da aldık eve. Böyle bakınca var gibi duruyor ama emin olduğum tek şey erkeklerin duygularından asla emin olmamak
Bu arada nikahı hangi şehirde kıyarız tarzı da konuşuyoruz. Düğün olmayacak, kına nişan olmayacak. Bunlarda hep anlaştık.
Ama yani yarın terk edildim diye konu açmam inşallah shdjjde
Yani yazdım aslında tekrar yazayım, ikinci paragraftaki cümle beni garip hissettirdi çünkü.Benim anladiğim adam kendine bekar evi kuruyor, sizinle değil ha sen de begendiklerini at fikir ver demiş ama bunu arkadaşima bile diyebilirim ben ve gosterdiklerini begenmezsem almam.
Evlenmeniz bir htimal ama kesin evlenecegiz gozuyle bakmiyor size, ortada da bir şey yok zaten. Bu durumda kendi istedigi sehirden ve butcesinе, zevkine gore secmesi normal geldi bana.
Açarsanda terk ettim diye aç ..üzme biziYani gelecek hakkında kesin konuşmayı sevmem. Kendim için bile kesin evlenirim demiyorum. Yarının ne olacağı belli değil.
Ama konuştuğumuzda atmanı bu şehire aldırırsın, atanamazsan iş kurarız diyor. Ben bu iş kurma meselesine sıcak değilim, bağımsız para kazanmak istiyorum. Evine gittim bu arada ben de, anahtarını bana da verdi. İstediğin zaman gidersin (kendisi evde olmuyor işi nedeniyle) burası ikimizin evi falan dedi. Birlikte birkaç eşya da aldık eve. Böyle bakınca var gibi duruyor ama emin olduğum tek şey erkeklerin duygularından asla emin olmamak
Bu arada nikahı hangi şehirde kıyarız tarzı da konuşuyoruz. Düğün olmayacak, kına nişan olmayacak. Bunlarda hep anlaştık.
Ama yani yarın terk edildim diye konu açmam inşallah shdjjde
Teşekkür ederim yorumlarınız için.Ay guldurdunuz beni, hakkinizda hayirlisi olsun
bence gercekten erkekler esya isini anlamiyor. Bosverin simdilik, bozulmayin da. Vakti gelince herseyi tekrar konusursunuz. Annen baban akrabalarin gelince bu sehpaya sigmayiz der masayı alirsiniz. Bszi erkekler düz düşünüyor, detayli aciklarsaniz anlar bence
Hahahaa ben öyle yazayım siz anlayın ama neler olduğunuAçarsanda terk ettim diye aç ..üzme bizi
Yani yazdım aslında tekrar yazayım, ikinci paragraftaki cümle beni garip hissettirdi çünkü.
Ek koltuk almasını isteme sebebi eve gelen misafirleri ağırlamak istemesi, yatılı şekilde.
Ev küçük, yemek masası çok yer kaplar diyor.
Yani mutfak hakkında şey de konuştum, şuraya şunu yaptırırız mutfak dar, kullanışlı olur diye. Tamam dedi onlara mesela.
Bilemedim şu an, kendisine yazdım zaten az önce.
Kararımı verdim, asla ev hakkında hiçbir şeye müdahil olmayacağım, kafana göre diz. Evlenirsek o evde söz hakkım olacak en azından yarı yarıya dedim. Ama bir şüpheye düştüm yani an itibariyle
Evlenecek olursa söz hakki verir. Adam sadece hoşluk olsun diye bir arkadastan da isteyebilecegi gibi tavsiye istemiş alti ustu. Bu kadar evlenince nasil olcak, evlenince nerede yiyecegiz paniğine düşmenize gerek yok gibi gorunuyor. Resmen edilmiş bir evlilik teklifi bile yokken masasiz nasil yemek yiyeceginiz mi kaldi yani?
Adam da evlilige kararli gozle bakmiyorken bu kadar evlenince şöyle böyle derdine fazla düşmeniz hoş gorunmez zaten.
Evlenecek olursa söz hakki verir. Adam sadece hoşluk olsun diye bir arkadastan da isteyebilecegi gibi tavsiye istemiş alti ustu begendigi tavsiyeleri aliyor, istemedigini almiyor normal. Bu kadar evlenince nasil olcak, evlenince nerede yiyecegiz paniğine düşmenize gerek yok gibi gorunuyor. Resmen edilmiş bir evlilik teklifi bile yokken masasiz nasil yemek yiyeceginiz mi kaldi yani?
Adam da evlilige kararli gozle bakmiyorken bu kadar evlenince şöyle böyle derdine fazla düşmeniz hoş gorunmez zaten.
Ay boşluk olarak gönderim yanlışlıkla.Evlenecek olursa söz hakki verir. Adam sadece hoşluk olsun diye bir arkadastan da isteyebilecegi gibi tavsiye istemiş alti ustu begendigi tavsiyeleri aliyor, istemedigini almiyor normal. Bu kadar evlenince nasil olcak, evlenince nerede yiyecegiz paniğine düşmenize gerek yok gibi gorunuyor. Resmen edilmiş bir evlilik teklifi bile yokken masasiz nasil yemek yiyeceginiz mi kaldi yani?