Evlenince oturulacak evi yalnızca kendi zevkine göre dizmek isteyen şahıs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah Nasıl da teşhis koydunuz bravo ama
Evlilik teklifi etmediğini felan da bilmişsiniz
Bu onyargi bence hoş görünmez siz bunu bı düşünün

pek fazla söz hakkım olduğunu düşünmüyorum, yarın öbürgün bir durum olur ayrılırız diye ama b

Sizin neyi hoş goreceginiz hic umurumda değil.
Evlilik teklifi edilmiş olsa yarin obur gun ayriliriz, soz hakkim yok demez. Evlilik yolundayiz der insanlar genelde. Buradan teşhis koydum cok merak ettiyseniz.
Siz evlilik teklif ettigini mi okudunuz, ben yorumlari okumadim da.

Ama evlilik manyağı gibi gözükme mantığında kesinlikle katılıyorum.
Kendini kendine değersiz ve gereksiz hissettirme..

Ama evlilik manyağı gibi gözükme mantığında kesinlikle katılıyorum.
Kendini kendine değersiz ve gereksiz hissettirme..
Evet ya şimdi bunları yazınca hak verdim ben de, o şekilde görünüyor gibiyim ama kendisine diyorum. Dur bir atanayım diye.
Of karışmayacağım kendisine, evlenince karışacağımı bildirip susacağım. Naparsa yapsın valla napayım ya

Ortada bir şey yokken dugun salonu kararlaştiran hatta cocuklarina isim seçen ciftler biliyorum.
Bence bunlari 1-2 yil sonraya birakin derim. Bir yola girerseniz ortak sekilde degisiklikler yapilir. Cok zaman var

Evlenince karisacagim da deme bence ..

Biraz kendini ağırdan al topu ona bırak..

Bakalım gol olackmi vuruşları onlara bak

Evlenince karisacagim da deme bence ..

Biraz kendini ağırdan al topu ona bırak..

Bakalım gol olackmi vuruşları onlara bak
Öyle demezsem ve o gün gelirse diyeceği şey "zamanında böyle bir şey demedin, deseydin ona göre bir şeyler yapardık" "tavrını net koymadığın için ben bana okeysin sandım, şimdi ne değişti" olacak.
1 kere söyleyip susup köşeme çekileceğim. Gerisi kendi bileceği iş artık o düşünsün benden çıksın top

Sen olmuşsun

Sevgili konumundayken bu tür şeyler hakkında çok konuşmamaya çalışırdım şahsen. Yani beğendiğim bir şey varsa, soruyorsa, atardım ama hani niye benim beğendiklerim olmuyor diye de sormazdım. Kızmazdım da. Olur da nişanlanır veya evlenirseniz, zaten söz hakkınız olması gerekecek. Maddi konular, ikili ilişkilerde epey hassas bir konu.

Şimdi karışma ama asla öyle bir eve gitme.

Bu arada ciddi problem bu yazdiklarin
Hevesini alsın diye bekliyorum aslında şu an.
Belki de ilk evi diye kendi zevkine göre dizmek istiyordur. Kafasındakileri uygulasın ama tabi ki bu nişanlılık dönemine kadar değişmezse bence de ciddi problem. Darlandım yani şu an.
Ben diyeceğimi dedim kendisine, istediğin gibi diz anca nişanlanırsak benim de söz hakkım, istedim yapacağım diye. Kim böyle şeyi kabul eder yani, insan ister ki yaşadığı evde kendinden bir parça olsun. Eşyalar bilikte alınsın güzel şeyler alınsın. Bu fikrinden vazgeçer diye umuyorum ve ben önüme bakıyorum.
Bi atanayım da o zaman odak noktamı bu ilişkiye çevireceğim.

Kafasi sersem olan sizsiniz. Adam daha yeni ev almis, borç ödüyor. mutfak dolabi yaptirip, yemek masasi alacak parasi var mi yahut esya icin yeni bir borca girmek istiyor mu acaba? Sanki ucuz seylerden bahsediyosunuz
Hala anlayamıyorsunuz . Adam şuan durumum yok ileride sen gelince bakarız birlikte yapmaya çalışırız dese konu sahibi zaten tamam diyecek. Adam dediğim dedik hayır sehpa da yiyeceğiz, yemek masası almayacağız bıdı bıdı şeyler diyor konu sahibinin fikrine isteklerine bir saygısı yok.

Canım özetlemek gerekirse olay şu
Adam ev almış ayıp olmasın diye de sana söylemiş aslında o evin dizaynında hiçbir söz hakkın yok senin adam bunu söylemeye çalışıyor sana davranışlarıyla
Yani sana diyor ki aslında, bak hayatımda olduğun sevgilim olduğun için sana bilgi veriyorum ev aldım ha ben bu ev benim ve benim istediğim gibi döşenecek senin bir söz hakkın yok sadece ayıp olmasın diye senin de fikrini alıyorum ama önemsemiyorum fikirlerini haberin olsun.
Diyor
Bu adamın senle evlilik düşündüğünden bile şüpheliyim seni tamamen her konuda devre dışı bırakmış seni önemsediğine inanıyor musun gerçekten

Senin zevklerini önemsemeyen birisi ile evlenme.

Erkek arkadaşınızın size de belli ettigi ve sizin kabullenmek istemediginize göre hayatını gayette tek kişilik planliyor :)

Sizi düşünen yok, siz neden gelin guveysiniz ki? Gelecek planında size yer vermeyen, eğer o evi beraber ilerde oturursunuz diye almışken sizin istemediginizi bildiği halde oradan alan bir adamla mutlu falan olamazsınız.

Evlilik öncesi alınan evden size hiçbir fayda da zaten gelmeyecek. Bu da moda olmuş son zamanlarda. Çakal erkekler evlenmeden önce mal mülk alıp sonra ödemelerini eşi ile beraber yapma planında, iyiymiş valla.

Si
Siz çok haklısınız, biraz yorumları da okudum da , ben evlenene kadar böyle oturayım sonra ortak eşya değiştiririz dese problem yok, istediği gibi ucuz ucuz ve kendi zevkine göre eşya alıp iş ciddilesince zaten ben eşya aldım yeni eşyaya gerek yok dicek, sadece kendi parasina değil sizin paranıza da karışıp gerek yok diyor. Özellikle beyaz eşyada kötü markalar problem çıkarıyor sonradan.huylu huyundan değişmez, evlendikten sonra gelecek misafiri bile düşünüyor, hiç sormuyor misafir gelip gitse nasil olur,valla balık baştan kokuyor. Bir de sırf ev aldı diye ben istemediğim bir şehirde oturmak zorunda mıyım, kirada oturayım ortak bir yerden ev seçilim, burda paradan daha önemli problemler de var,sizin seçimlerinizin önemi yok malesef

Anlamak icin sizin soylemenizi beklemistim. Taaa ki su mesaja kadar anlamamistim. Su an anladim. Hey Allahim ne merakliymissiniz evcilik oynamaya

Hele bir nişanlan bari o zaman karışırsın. Maddi anlamda destekte yok ee niye sizin dediğiniz olsun. Siz nasılsa evlenip beraber oturacağız diye maddi destek veriyor musunuz hayır Eee?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…