Evlenince oturulacak evi yalnızca kendi zevkine göre dizmek isteyen şahıs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik ile ilgili açık planlar var ise örneğin bir yıl içinde evlenecekseniz tüm eşyalar olmasa da bazı eşyalarda sizin fikrinize önem vermesi gerekirdi (bütçe ile ilgili)
Eşyalara da çok anlam yüklemeyin. Adam ev almış, içine eşyaları dolduracak. Gayet çocuğunuz olur da okul çağına gelene kadar birçok eşyayı kullanabilirsiniz. Değiştirmek istedikleriniz oldukça zaman içinde değiştirirsiniz.
İlla ben o eve girmeden birçok şeyi değiştirmek istiyorum derseniz muhtemelen kredi çekmeden birikmişinle al o zaman gibi bir dönüt alacaksınızdır. Herşeyi de değiştirmeye gerek yok bence. Hala eşimin bekarlıktan kalan çamaşır makinasını kullanıyoruz. Diğer eşyalarımız da kendi bekar evimizdendi yavaş yavaş değiştirdik.

Yani adam için senin ne istediğinin bir önemi yok ki, şehri istemiyorsun umrunda değil, eşyayı istemiyorsun umrunda değil ... evlenip ne yapıcaksın adam seni yine dinlemicek valla kanser olursun böyle
Konu sahibi henüz çalışmıyor, atandıktan sonra evlenmek istiyor, 1-2 Yıl içinde evlilik teklifi gelmeyeceğinden de emin.
Erkek arkadaş ev almış. Beyaz eşyaları iyi alması ya da mutfağı yaptırması gerekiyor bütçesi elverdiği ölçüde doğru, ancak adam yaptırmak istemiyor. Bekar evini kullanırken arkadaşlarını çağırırken kendi tarzını yansıtmak istiyordur belki. Çok büyük bir mesele olduğunu sanmıyorum. Evlenene dek şehirler değişebilir ev satılabilir yani bunlar o yola girince düşünülür bence.

Adamın avukatimisiniz?

Mesele borç harç mi ..kim dedi??

Nerde yazıyor??
Bidaha oku :)
Neden katkısı olsun ..

Her evlenen katkı payıyla mi evleniyor

Parası yok diye fikir veremiyeck mi

Ne saçma şeyler bunlar
Pekte saygılısınız fikirlere madem yapılan yorumlara nasıl sersemlik diyorsnz
Adamın insiyatifi demek istediniz heralde zira ödemeyi o yapıyor . Sadece fikir almış ve fikrini begenmemiştir
Bence kimse kimseyi savunmuyor ..
Ama siz öyle yapmışsınız
Ben kendim fikrimi beyan ediyorum
Demek hemfikir olmuşuz Konu sahibiyle buda beni avukatı yapmaz
İlk alıntımla bu yorumunda cok özdeş :)
5 dakikada kendini yalanladın

Tehlikenin farkında mısınız?
Evlenme niyetiniz karşılıklı olan adam sizin hiç haz etmediğiniz yerden ev alıyor büyük ihtimalle ilerde beraber yasayacağiniz evde dekarosyan konusunda söz hakkınız yok,adam yemeği bile kanepede yeriz diye masa almıyor,o kadar şuursuz,asla size hitap etmeyen şeyler alıyor ama eminim seviyorum bu evde ikimiz yaşayacağız diye hayaller kurduruyor adam evlenmek istiyor ama siz ama başkası kim olduğu, ne hissettiği önemli değil önemli olan kendinin evlenmesi anladınız mı??????

Sen palaspandir okuyup ne diye benim başkalarıyla yazişmlarima karisip alıntı yapıyorsun nerden ciktin tuhaf şey..muhatabım misin

Kendi yorumunla dikkat cek.onu bunu karıştırıp cerbeze yapma.
Ben konu sahibi ile muhatabım
Böyle araya gereksiz muhabbetle girip ortam yapma çabası içine girenlerden haz etmem

Böyle araya gereksiz muhabbetle girip ortam yapma çabası içine girenlerden haz etmem

Sizde dun konu sahibinin bana yazdigi mesaji alintilayip "kafasi sersem" yazmistiniz. Ustelik durup durup 1 mesaja 3 cevap verdiniz. Tutarli olmak lazim

Bir de o ev o adamın. Böyle evliliklerde nasılsa evim var diyerek ev alınmıyor, ya da birikimler o yönde kullanılmıyor. Ama bir ayrılık söz konusu olduğunda kadın dımdızlak ortada kalıyor evden hak iddia edemiyor. Elde birikim de yok ev var nasılsa diye harcanmış yenmiş. Evsiz evlenmem diyen yurdum kızlarına uyarıdır.
Ve bu adam sizin fikirlerinize değer vermiyor. sizin beğendiğiniz eşyayı almadığı için değil. Evi istediği yerden almış, eşyalar hakkında söz sahibi değilsiniz. Belki sizi bu evliliğe motive eden başka şeyler vardır ama bu kısmı bile insanı verem eder. Eşyayı kullanan kadındır kim ne derse desin. Evi konforsuz bir pembik eve çevirmediğiniz müddetçe kadın daha fazla söz sahibi olmalıdır derim ben

Sizde dun konu sahibinin bana yazdigi mesaji alintilayip "kafasi sersem" yazmistiniz. Ustelik durup durup 1 mesaja 3 cevap verdiniz. Tutarli olmak lazim
Ya sizin derdinizi anladim ben zaten kişi savunmuş dertlenmis
Ama tekrar bak ben sana karşılık verip öyle demedim çünkü öyle düşünmedim bile
O mesajım ortayaydi çok alındın canım
Bu kadar hassas olma

Sen palaspandir okuyup ne diye benim başkalarıyla yazişmlarima karisip alıntı yapıyorsun nerden ciktin tuhaf şey..muhatabım misin
değilsem cevap vermezsin.
Ben seni muhatap almısım tıpkı senin baskalarının yazdklarını muhatap alman gbi. Azcık tutarlı mı olsan?
ben burda ortamımı cok önceden yaptm yalnz. Senin haz almanda cok umrumda yaniii 3 ıq unla kendinle celişip duruyosun var bi hıncım sana onu alıyorm işte anlamak zor değil ki

Evlenme o zaman bence, anlaşamayacağın belli olan biriyle neden evleniyorsun? Sana bir şey diyeyim mi canım bak evlenınce kimse düzelmiyor, tam tersi sorunlar daha da büyüyor aynı eve girince.

Millet gece gece kafasi sersem anliyamamislar seni

Adamın avukatimisiniz?

Mesele borç harç mi ..kim dedi??

Nerde yazıyor??

Neden katkısı olsun ..

Her evlenen katkı payıyla mi evleniyor

Parası yok diye fikir veremiyeck mi

Ne saçma şeyler bunlar
Resim at demiş fikir ver demiş beraber evlilik yapacakları için konuşuyorlar ortaca

Beyaz eşyayı bile düşünmüş kızcağız

Kendi kendinw kuruntu yapmamis ya

Arkadaşım öyle diyebilir ..İkna eder açıklayıcı olur
Ama bu kendi karar ve dediğinden çıkmıyor kızın fikrini benimsemiyor

Böyle mi olur haklı dahi olsa bir ilişkide
Sen şakasın galiba sana yurumedim ki sadece konuyu anlamanız adına iki kelam yazmışım
Nerden nereye ..

Dunden beri 183772 kez alintiladiniz, en son cevap vermeyi biraktim. Ben "siz" olarak hitap ederken uslubunuza bakin.
Bi baskasi sizi alintilayinca karisma diyosaniz, sizde bana karismayin madem. Istedigim yorumu yaparim. Saka olan sizsiniz valla. Gozardi ediyorum

Hepsini okumadim ama adam belki evlenmeyi düşünmüyor nisanli değilsiniz sevgilisiniz ayrica size evlilik teklifi etti mi suan onun evinin ustunde nasil soz hakki sahibi olmaya calisiyotsunuz belki sizin dusundugunuz gibi o sizinle bir gelecek düşünmüyor olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…