- 15 Şubat 2015
- 13.326
- 46.982
Bahsettiginiz seyler ucuz seyler degil. Evin dolaplari yaplsin, yemek masasi olsun istiyosaniz sizinde katkida bulunmaniz gerekiyor. Beraber odemeyi teklif ettiyseniz ve kabul etmediyse o zaman haklisinizHatır almayacağız işte sorun orada.
Akıllı sehpa alacakmış, onda yemek yiyecekmişiz. Alacağız dese ya da sen alırsın dese zaten şimdiden neden aldırmaya çalışayım.
Gerçekten beni çok iyi anladınızBen senin yazdığın la bile anladım uyumlu ve sabırlı olduğunu..Senden başkası ile de yürümez ilişkisi zaten
Ama dikkatli ol seni yıpratmasına izin verme
Taviz tavizi getirir ve bu devran çok su götürür
İşin basindasin adımını dikkatli at
Kafasi sersem olan sizsiniz. Adam daha yeni ev almis, borç ödüyor. mutfak dolabi yaptirip, yemek masasi alacak parasi var mi yahut esya icin yeni bir borca girmek istiyor mu acaba? Sanki ucuz seylerden bahsediyosunuz
Neden katkısı olsun ..Bahsettiginiz seyler ucuz seyler degil. Evin dolaplari yaplsin, yemek masasi olsun istiyosaniz sizinde katkida bulunmaniz gerekiyor. Beraber odemeyi teklif ettiyseniz ve kabul etmediyse o zaman haklisiniz
Adamın avukatimisiniz?
Mesele borç harç mi ..kim dedi??
Nerde yazıyor??
Evet durum başlıktaki gibi. Gece gece çok gerildim.
Sevgilim yeni ev aldı, onu dizme düşüncesi peşinde, evlenince o evde oturacağız. (bu arada evi benim istemediğim ama kendinin anlamsız bir biçimde çok istediği şehirden aldı) neyse eşya konusunda fikir ver beğendiklerini at diyor. Atıyorum hiç birini beğenmiyor. Beğendiklerini de pahalı buluyor. Bunu anlarım borç ödüyor ben de ucuza bulmaya çalışıyorum.
Of maddiyata girdiyse konu yazmak zorundayım.Kafasi sersem olan sizsiniz. Adam daha yeni ev almis, borç ödüyor. mutfak dolabi yaptirip, yemek masasi alacak parasi var mi yahut esya icin yeni bir borca girmek istiyor mu acaba? Sanki ucuz seylerden bahsediyosunuz
Bende sevmem hem cimri hem anlayışsızev krediyle mi alındı? yani evlenince kredi ödemeleri sizi de etkileyecek. benim de sevgilim ev aldı yakın zamanda henüz inşaat bitmedi ama borcu bitmeden evlenmiyoruz o arada beyaz eşyaları aldık. 1 maaş demesine de aşırı derecede güldüm valla. fiyatlardan haberi yok herhalde. nefret ederim cimri erkekten
Kredi değil, yakınından borç aldı. Arabasını sattı öyle aldı.ev krediyle mi alındı? yani evlenince kredi ödemeleri sizi de etkileyecek. benim de sevgilim ev aldı yakın zamanda henüz inşaat bitmedi ama borcu bitmeden evlenmiyoruz o arada beyaz eşyaları aldık. 1 maaş demesine de aşırı derecede güldüm valla. fiyatlardan haberi yok herhalde. nefret ederim cimri erkekten
bir de böyle sabit fikirli benim dediğim olur biriyle yaşam da zor. belki sadece ev konusunda böyledir de. beyaz eşya önemli kaliteli olması şart.Bende sevmem hem cimri hem anlayışsız
Kendi begenip ucuza mal edecek kadın o evin neyi ki
Arkadaşımın eşi öyle ..öyle morali bozuluyor ki böyle evlilik mi anlayış mi olur
Beraberce hemfikir olursun ortak noktada buluşup alırsın en ucuzu dan almak zaten safdillik onunu gormemezlik
sorun sabit fikirli olması bence. ben Bosch aldım beyaz eşyalarımı borcu yeni bitti. mutfak dolapları konusunda da haklısınız eve girmeden inşaat bitmesi lazım. sabır diliyorumKredi değil, yakınından borç aldı. Arabasını sattı öyle aldı.
Ben de atanmayı bekliyorum evlilik. İstediğim beyaz eşya markası Samsung, LG falan. 1 maaşla 1 tanesini alırsın demeye getirdi. Çok masrafa girdiği için zaten bunları ben maaşımla alırım. Şimdi istediğini alsın hoş, ben evlenince istediğim beyaz eşyayı alacağım. Bu da net kararlıyım. Tek sorun onun da kendi fikirlerinde net kararlı olması
Amiinnsorun sabit fikirli olması bence. ben Bosch aldım beyaz eşyalarımı borcu yeni bitti. mutfak dolapları konusunda da haklısınız eve girmeden inşaat bitmesi lazım. sabır diliyorum
Of maddiyata girdiyse konu yazmak zorundayım.
Evet sevgilim borç ödüyor ama Kazancı gerçekten Türkiye şartlarına göre çok iyi. 6 ay içinde tüm borcunu kapatabilecek bir işte çalışıyor.
He iyi diye de borç batağına sokmam sevgilimi. Gördüğüm en ucuz şeyleri beğeniyorum, beyaz eşyayı ben alacağım diyorum. Bunlara da karşı çıkıyor mesela. Sorun para harcaması değil, sorun dik kafalı dediğim dedik birisi olması. Derdim de buydu zaten, ben bu konuyu nasıl halledebilirimdi. O eve 2 koltuk koysa ilerde birini iptal edip yemek masası almaz, fikrinde o yok yani. Ben fikir veriyorum beğenmiyor.
Maddiyat değil mesele.
19 aylık evliyiz, yemek masamız var hem de kocaman ama biz hala orta sehpada yemek yiyoruzHatır almayacağız işte sorun orada.
Akıllı sehpa alacakmış, onda yemek yiyecekmişiz. Alacağız dese ya da sen alırsın dese zaten şimdiden neden aldırmaya çalışayım.
Beğendiklerini at demek illada bunları alacağım demek olmuyor.Borç ödüyor kısmı..kızın inisiyatifi
Mesele.. beğendiğini at demis
Kizcagizda atmış ne yapsın kadın kısmı temiz güzel kullanışlı şeyler beğenir bulur
Ama kendi begendigi ve düşündüğünden ötesine bakmıyor .Sabit fikirli
Sizinle aynı düşünmediğimiz için kafası sersemde olduk vay canına be .Hatırlatın da bir daha fikir belirtirken sizden icazet alalım.Millet gece gece kafasi sersem anliyamamislar seni
Yani değil gibi aslında, konudan konuya değişiyor.Peki baska konularda da boyle mi? Boyleyse eger evet adam sabit fikirli ve evlenince her konuda sorun yasayacaksiniz anlamina geliyor. Hayir hep boyle degilse o zaman evi gonlune gore dizayn etmek istiyor. Su an o evde tek yasarken istedigini alabilir. Beraber yasayacaginiz zaman sizin isteklerinizi gozardi ederse bu bi sorun olur
Yemek masanız olmayıp o sehpada yeseydiniz eminim boğanizda dugumlenirdi19 aylık evliyiz, yemek masamız var hem de kocaman ama biz hala orta sehpada yemek yiyoruzçok da keyifli ha..
Yani biz hep masada yeriz. Ben sevmiyorum koltukta yemek yemeyi19 aylık evliyiz, yemek masamız var hem de kocaman ama biz hala orta sehpada yemek yiyoruzçok da keyifli ha..
Ama siz de hanımefendinin avukatı gibi davranıyorsunuz:) üstelik hanımefendinin sizin savunmanıza da hiç ihtiyacı yok, zira kendini çok iyi ifade edebilen, duygularını güzel dile getiren bir kardeşimiz kendisiNeden katkısı olsun ..
Her evlenen katkı payıyla mi evleniyor
Parası yok diye fikir veremiyeck mi
Ne saçma şeyler bunlar