Merhaba kk hanımları;
Erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik yaz sonu gibi corona biterse nişan düşünüyoruz fakat bugün birkaç olay oldu danışmak istedim.
Öncelikle kendisi evlenme teklifi etti yani parmağımda yüzük var fakat henüz annesiyle tanışmadım beni biliyor sadece.. tanışmaya gelsin demiş.
Erkek arkadaşım tanışmaya giderken yüzüğü takmamamı söyledi. Garipsedim ben. Annemle önce tanışın birbirinizi sevin ama direk yüzükle gidersen emrivaki gibi olur ayıp olur diyor.
Sizce mantıklı mı?
(bizim aile ve onun aile arasında bi husumet var maalesef. İkimizin dışında yani bazı yakın akrabalar arasında. Zaten bunu göze alarak söyledi. Bana dediği senin bu olaylarda bi suçun yok ama önce tanışın sevin birbirinizi nolur önyargınız kırılsın.. )
Diğer konu misafir konusu..
Çok resmî bi ailede büyümüş onlarda pek gelip gitme yok. Ben de tam tersi. Bana dedi ki 2 günde bir birisinin gelmesini sevmem. Gündüz görüş tabi ama ben işten gelip dinlenmek isterim sürekli misafir istemem. Arada olur dedi.
Zaten habire biri gelecek değil ama şimdiden bunu söylemesi düşündürücü geldi.
Siz ne diyorsunuz? Kendi açısından haklı mı yoksa garip mi?
Ya gerçekten bu konuda haklı olabilir ama,Akşamada zaten misafir olmasın dogru söylemiş.. aksam birlikte vakit geçirme , dinlenme vaktidir.. hadi kırk yılda bir olur diyelim onada birsey demez herhalde..
İyi de zaten evlilik öncesi bu konular konuşulmadığı için evlilikte böyle konulardan tartışma geçiyor. İnsan evlilik öncesinde bazı şeyleri konuşmalı ki ona göre yolunu çizsin.Ya gerçekten bu konuda haklı olabilir ama,
Hangimiz sevgilimizle daha evlenmeden bunu konuştuk ki?
hayır kime bu mesafe.
altında başka bişey var mutlaka.
e husumet bişeyler olmuş.
bu lafın altı boş değil ve böylesine zamanlar da konuşmak için aklıma gelecek en son şey.
az ağırdan satın kızlar iyiliğiniz için söylüyorum
buradaki abartılı yorumları gülerek okudum. Adam annesi ile kavga etmemek için hemen sormadan yapmamış gibi olsun istemiş sadece. Sanki annesi yok bunu geri götür deyince tüm emeklerini çöpe atacakmış gibi bir de yazmışlar.
Bu iş yaş benden söylemesi...
Işte aradığım cevapBu iş yaş benden söylemesi...
Adam daha önce evlilik mi yapmış. Ben o kısmı nasıl kaçırdım ya?Ne yazık ki katılıyorum
Adamın başından evlilik geçmiş hala anakuzusu komedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?