- 2 Aralık 2012
- 839
- 1.150
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bırakın o yüzüğü ailesi sizin eve gelip kendi takmak için can atsın33 yaşında ve 2. Evliliği Olacak.....
Bekar olan benim yani
Ne bileyim 2. Evliliği kendisinin bekar olan benim yani.. benim nazlanmam lazımken olaya bakİkisi de normal.
Geleneksel kalıplardan kopabilmiş değiliz, yüzükle gidip de çıkabilecek pürüze zemin hazırlamaya gerek yok.
Ana kuzuluğu veya korkaklık olarak görmüyorum bunu.
Misafir konusunda da haklı.
Hayat zaten koşturmacayla geçiyor, 2 günde bir misafiri ve misafirliği kaldırmak ne kadar mümkün.
Adam baştan söylemiş ne güzel.
Bana da öyle geliyor annesi istemezse ayrılacak mıyız ayrıca ben annesine neden kendimi sevdirmek zorundayım. Bu arada 2. Evliliği benim ise ilk olacakYüzüğü takma ne demek?
Eşimin annesiyle tanışmadan önce gayet yüzüğümü takıp gittim. Üstelik annesi kendi memleketi dışından gelin istemiyormuş:)) Yüzüğü taktım sevgilimin de elinden tuttum gittim.
Bu adam sizin pek arkanızda duramaz gibi benden söylemesi. Bir bulanıklık var gibi.
2 ayda yeni biriyle evlilik düşünmesi o adamla düşünmesinden daha absürt olan tek şey olabilir benceGüzel düşünmek istiyorum belki de o adamdan ayrılmıştır bu yeni birisidir inş. .)
Aynı kişi2 ayda yeni biriyle evlilik düşünmesi o adamla düşünmesinden daha absürt olan tek şey olabilir bence
Aynı kişi