- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.352
-
- Konu Sahibi benimadimmine
her gün yemek yapasan ondan ve ailesinden kısa süre sonra nefret edersin..söylemediler deme..kendilerine hizmet edecek taze kan arıyorlar bence:)Onu çok seviyorum,ailem henüz bu konuyu bilmiyor fakat fazlada ısrarcı olmuyacağını düşünüyorum.Yani nişanlımla bu konularda iletişime geçemiyorum ne zaman açsam kaçma taktiğini yapıyor.Kavga etsem babama şikayet etmeyle tehtit ediyor bi türlü olmuyor olmuyor :s Bırakmak istemiyorum Beni anlamasını istiyorum
eminim evlendikten sonra hiç sevmiceksiniz.Kayınvalidesiyle yaşayıp mutsuz olan dunka kadar kadın var.Açın okuyun.Onu çok seviyorum,ailem henüz bu konuyu bilmiyor fakat fazlada ısrarcı olmuyacağını düşünüyorum.Yani nişanlımla bu konularda iletişime geçemiyorum ne zaman açsam kaçma taktiğini yapıyor.Kavga etsem babama şikayet etmeyle tehtit ediyor bi türlü olmuyor olmuyor :s Bırakmak istemiyorum Beni anlamasını istiyorum
Senin hayatın ve geleceğin üzerinde kararları başkasının almasına izin verme.Kuklamısın,değerin fikrin kişiliğin duruşun ailen yok mu.Kabul etmek zorunda mısın.Senin ne istediğini önemsemeyen,maaş bile almadan çalışan bir erkekle ne diye evleniyorsun.Bi kuru sevgi için mi?Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(
Güzelim boşver bu arabesk düşünceleri.Neyi değiştireceksin ya.Nişanlılık uzlaşma dönemidir zaten.Asıl senin kişiliğine hayatına ters insanları,karşında dik duramayan erkeği,baban söylerim diyebilecek kadar kişiliği gelişmemiş erkeği bırakıp gidersen zoru başarmış olursun.Ailene gelince,onlar eski kafalı olabilir.Sen niye o eski kafalı düşüncelere çanak tutuyorsun.Alnım ak başım dik.Anlaşamadım bitti diyeceksin.Yarın kucağında çocukla boşanmak zorunda kaldığında ne diyecek baban.nişan atarsan beni rezil edersin diyen babam var Ailem çok eski kafalı .Bi şekilde bu ev meselesini kendi isteğim doğrultusunda yapmak istiyorum.Bırakıp gitmek kolay Önemli olan kalıp bişeyleri değiştirebilmek.Bi erkeğin düşüncesi nasıl değişir özellikle odunların?
Onu çok seviyorum,ailem henüz bu konuyu bilmiyor fakat fazlada ısrarcı olmuyacağını düşünüyorum.Yani nişanlımla bu konularda iletişime geçemiyorum ne zaman açsam kaçma taktiğini yapıyor.Kavga etsem babama şikayet etmeyle tehtit ediyor bi türlü olmuyor olmuyor :s Bırakmak istemiyorum Beni anlamasını istiyorum
nişan atarsan beni rezil edersin diyen babam var Ailem çok eski kafalı .Bi şekilde bu ev meselesini kendi isteğim doğrultusunda yapmak istiyorum.Bırakıp gitmek kolay Önemli olan kalıp bişeyleri değiştirebilmek.Bi erkeğin düşüncesi nasıl değişir özellikle odunların?
Aslında çok güzel bir fikir. Keşke dev bir yatakhane olsa tüm ilçe orada yaşasa tabldottan yense kuşlar böcekler falan...
Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(