- 10 Şubat 2015
- 98
- 13
-
- Konu Sahibi benimadimmine
Aslında çok güzel bir fikir. Keşke dev bir yatakhane olsa tüm ilçe orada yaşasa tabldottan yense kuşlar böcekler falan...Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.
Onu çok seviyorum,ailem henüz bu konuyu bilmiyor fakat fazlada ısrarcı olmuyacağını düşünüyorum.Yani nişanlımla bu konularda iletişime geçemiyorum ne zaman açsam kaçma taktiğini yapıyor.Kavga etsem babama şikayet etmeyle tehtit ediyor bi türlü olmuyor olmuyor :s Bırakmak istemiyorum Beni anlamasını istiyorum
Peki sadece annesi olsaydı yasarmiydiniz?Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(
çalışan olduğum için yemeği başkasının yapması güzelde aynı ev olmasın :)Çok güzel fikir bence; tek mutfakta yemek pişsin. Sizde yemeğe gidin. çıkarken bulaşıkları makineye dizersiniz. Ama ayrı bir eviniz olsun.
Evet ben de şimdi fark ettim diğer konuda da lezbiyen benzetmesi yapmışsınEee, verilen kararlar böyle hep sonradan değişecekse evlendikten sonra benim de gay çıkma ihtimalim var de, aslında çıkmayacaktım ama sonradan değişebilir kararım de, bugun bu örnek ikinci oldu, hayırlısı.
hayır anneside olmamalı ,he yaşlı muhtaç olursa Sevabına bakarım.Fakat eli ayağı tutarken istememPeki sadece annesi olsaydı yasarmiydiniz?