Evlenince Aynı evde yaşamak istemiyorum

benimadimmine

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
98
13
Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(

Onu çok seviyorum,ailem henüz bu konuyu bilmiyor fakat fazlada ısrarcı olmuyacağını düşünüyorum.Yani nişanlımla bu konularda iletişime geçemiyorum ne zaman açsam kaçma taktiğini yapıyor.Kavga etsem babama şikayet etmeyle tehtit ediyor bi türlü olmuyor olmuyor :s Bırakmak istemiyorum Beni anlamasını istiyorum

Babanıza şikayet mi? Yaşlarınız kaç?

Çok güzel fikir bence; tek mutfakta yemek pişsin. Sizde yemeğe gidin. çıkarken bulaşıkları makineye dizersiniz. Ama ayrı bir eviniz olsun.

nişan atarsan beni rezil edersin diyen babam var Ailem çok eski kafalı .Bi şekilde bu ev meselesini kendi isteğim doğrultusunda yapmak istiyorum.Bırakıp gitmek kolay Önemli olan kalıp bişeyleri değiştirebilmek.Bi erkeğin düşüncesi nasıl değişir özellikle odunların?

Seviyorum dediğinize ve bu kadar pasif kaldığınıza göre siz evlenirsiniz bu adamla sonra da eyvah yandım diye konu açarsınız. Allah aşkına istemiyorsanız tepkinizi net ifadelerle anlatın. Kaçamak cevap verse bile kesin bir cevap beklediğinizi belirtin. Aşk acısı insanı öldürmez en fazla bir müddet yas tutarsınız o kadar ama evlenirseniz her gününüz cehenneme döner. Evleneceğiniz adama eş mi olacaksınız ailesine hizmetçi mi?
Şu aileleri de anlamıyorum, çocuklarını birey gibi yetiştiremedikleri gibi, hala küçük çocukmuş gibi güven de duymuyorlar. Adam evlenecek olgunluğa eriştiğine göre, kendi evini kendi düzebilir, yuvasını kurabilir. Nedir bu bağımlılık? Ya maaş alsın ya da gitsin biraz çile çeksin ama kendi ayakları üzerinde durabileceği bir iş bulsun!

Peki sadece annesi olsaydı yasarmiydiniz?

Çok güzel fikir bence; tek mutfakta yemek pişsin. Sizde yemeğe gidin. çıkarken bulaşıkları makineye dizersiniz. Ama ayrı bir eviniz olsun.
çalışan olduğum için yemeği başkasının yapması güzelde aynı ev olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…