Evlenince Aynı evde yaşamak istemiyorum

yolun daha en başındasın VAZGEÇ dön o yoldan niye düşünüyorsun ilerde asla senin fikrin sorulmayacak farkında mısın kula kul olacaksın

canım sakın ama sakın aynı evde yaşama bütün yükü sana bindircekler gelin mantığı ile ister sitemez yapacaksın böyle bir hataya düşme bunu yaşayıp çok boşanan insan var büyük mutsuzluk yaşarsın sevgin
i bir kenara koy lütfen mantığınla hareket et... kendi evin değil eşyan değil rahat yatamassın edemessin en anlamı kaldı..

sen bir kerede olsa tepkini koy de arkadaşım olum ben ayrı evde oturmak istiyorum işine gelirse gelmesse bitsin uğraşamam de bak ne oluyor anında tutuşucak sen bunu yapmayıp herşeye he dersen o azına ..... biliyorsun gerisini kaçınılmaz son

ben anlamıyorum oğlan ailesi olunca ne oluyor bu insanlara o kadar düşünüyorlarsa sizi yuva kurmanıza yardımcı olsunlar hem maaş verme hem dizimin dibinde ol toptan gerdeğe girin ozaman herşey ortak olacaksa oda olsun sakın kabul etme babanada pes yani nişan atan ne oluyor sanki

sana ufacık bir örnek vereyim.dün akşam iş çıkışı arkadaşlarımızla buluşacaktık.yemek yiyip bişeyler içelim dedik.
eve gittim hemen duş aldım banyoyu toplayamadım.zamanım çok kısıtlıydı.hemen hazırlandım.sabah işe biraz geç kaldığım için yatağımı da toplayamamıştım.o sırada eşim geldi ve hemen çıktık.yatak da toplanmadan kaldı.
gece geç döndük.döndüğümüz gibi hiçbir şeye bakmadan yattım.
ama senin asla böyle bir şansın olmayacak.ki çok düzenli olmama rağmen bazen böyle terslikler olabiliyor.
sen duş aldıysan o banyoyu toplamaya mecbur olacaksın.çünkü senin evin değil.bak ne kadar küçük bir örnek verdim sana.şimdi sen düşün ilerisini.
o ne öyle yaa ördek ailesi gibi.ne meraklılar kabile halinde yaşamaya.kimse boşanmak için evlenmez.ama bu işin sonu iyi olmayacak evlenirsen.çok net..

ayrı ev yok, iş yok, maaş yok bunlar seni evlatlık kendilerine hizmetçi almak istiyolar. nişanlın konuşmaktan kaçıyosa, bende senin hayatından kaçıyorum güle güle dersin

Şimdi o büyük hatayı yapıpta EVET dersen. Bu senin sondur. Artık tövbe birdaha lafın geçmez

Konuları okursanız durum açık olur; insanlar altlı üstlü dayanamıyor; aynı evde olmaz.

Paraları yoksa beklesin herkes babasının evinde.

Bir de çok lüks talepler olmazsa; ne eşya ne ev geçimi çok da pahalı olmaz istisnai şehirler haricinde

Evlenmeyin,şimdi seviyorum dersiniz fakat aynı evin için de yaşamaya başlayınca zorluklarını görürsünüz ve nişanlınıza olan sevginizde biter nefrete dönüşür,eğer şimdi kabul edersen ömür boyuda ayrı eve çıkmaz nişanlın o yüzden yol yakınken ayrılın derim.

Valla benim eşimin ailesi ve işi Ankaraya 1 saatlik uzaklıkta. Ya merkezde otururuz ya evlenmeyiz dedim. Bırak aynı evi aynı ilçede bile yaşamak istemedim.(bu arada benim işim de merkezde)

Allah razı olsun hepsinden hiç ikiletmeden kabul ettiler. Eşim her gün 1 saat gidiyor 1 saat dönüyor işten. Senin yuvan senin istediklerin de göz önüne alınmalı.

Uslubun konuşma tarzın çok hoşuma gidiyo ya Sabah sabah çok güldümm çok yaşa :))))))

Daha şimdiden böyleyse evlenince neler yaşarsınız bir düşünün..
Siz seviyorsunuz ama o sizin kadar sevmiyor demekki..Aynı evde yaşayınca yemek bir pişer iyi güzelde yemek kimin umrundaki?

Burda bir ton konu var okuyun ders çıkarın kendinize..Evleneceğiniz kişiyle ilgili aklınızda en ufak bir acaba olmamalı..

o zaman ayrıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…