- 8 Aralık 2014
- 180
- 123
- 36
-
- Konu Sahibi benimadimmine
Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(
Onu çok seviyorum,ailem henüz bu konuyu bilmiyor fakat fazlada ısrarcı olmuyacağını düşünüyorum.Yani nişanlımla bu konularda iletişime geçemiyorum ne zaman açsam kaçma taktiğini yapıyor.Kavga etsem babama şikayet etmeyle tehtit ediyor bi türlü olmuyor olmuyor :s Bırakmak istemiyorum Beni anlamasını istiyorum
Evlenmeyin,şimdi seviyorum dersiniz fakat aynı evin için de yaşamaya başlayınca zorluklarını görürsünüz ve nişanlınıza olan sevginizde biter nefrete dönüşür,eğer şimdi kabul edersen ömür boyuda ayrı eve çıkmaz nişanlın o yüzden yol yakınken ayrılın derim.Onu çok seviyorum,ailem henüz bu konuyu bilmiyor fakat fazlada ısrarcı olmuyacağını düşünüyorum.Yani nişanlımla bu konularda iletişime geçemiyorum ne zaman açsam kaçma taktiğini yapıyor.Kavga etsem babama şikayet etmeyle tehtit ediyor bi türlü olmuyor olmuyor :s Bırakmak istemiyorum Beni anlamasını istiyorum
Uslubun konuşma tarzın çok hoşuma gidiyo yaEee, verilen kararlar böyle hep sonradan değişecekse evlendikten sonra benim de gay çıkma ihtimalim var de, aslında çıkmayacaktım ama sonradan değişebilir kararım de, bugun bu örnek ikinci oldu, hayırlısı.
Uslubun konuşma tarzın çok hoşuma gidiyo yaSabah sabah çok güldümm çok yaşa :))))))
o zaman ayrılMerhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(