Evlenince Aynı evde yaşamak istemiyorum

Kesinlikle kabul etme siz yeni bir hayat kuracaksiniz
Daha simdiden ailesinin lafiyla hareket eder seni dinlemezse cok sorun yasarsiniz
Ayrica babana soylemekle tehdit etmeside ne demek

Şimdiden mutsuzsan evlenme. .

Pişman olacaksın. .

Nişanlına ya ayrı ev tut,yada ayrılalım de ..

Şimdi daha kolay, evlenince daha zor durum..

icine sinmeyen durumlar varsa, dahasi nisanlinla konusup paylasim yapamiyorsan, evliligi aceleye getirme, dusun derim..

açılın ben de "bırakıp gitmek kolay" diyenlerdenim.

öncelikle merak ettiğim bi nokta var, onu sormak istiyorum.
ailenizin nişan atmanıza razı olmadığını falan yazmışsınız, rezil olurlarmış, daha önce neden nişan atmak istediniz ki böyle bi konuşma geçti? yani ben ev sorununun tek sorununuz olduğunu düşünmüyorum şu an.

ev konusunu da asla anlayamadım, anlayamayacağım. konularım vardı, bilenler biliyor, bilmeyenler için kısaca şöyle diyeyim, benim sözlümün ailesi bu tür konularda gelenek göreneğe aşırı bağlı, aşırı eski kafalı insanlar. bi kere kayınpederim "istiyorsanız beraber yaşarız" gibisinden bi şeyler söyleyecek oldu (ciddi ciddi teklif edilmedi, nerde oturacağımız konuşulurken arada lafı geçti sadece), kayınvalidem "saçmalama, yeni gelinin kayınvalideyle aynı evde ne işi var, olur mu öyle şey, isterlerse kahvaltıya yemeğe gelirler de evleri illa ki olacak" dedi. onlar bile istemezken aynı evde oturmak isteyen aile zihniyetini gerçekten anlamıyorum. alt katlarında oturmamızı istediler, "duş sesimi duymanıza ne gerek var" dedim, fazla uzamadı konu kapandı.

evet bırakıp gitmek kolay, zor olan düzeltmeye çalışmak. ama aynı evin içine girdiğinizde hiçbir şeyi düzeltemezsiniz. muhatabınız eşiniz olmaz çünkü o zaman. arkadaşlar yazmışlar çoğu şeyi, ama ben de şunu eklemek istiyorum, geçen görümcemle çok feci tartıştık mesela, yapılacak hiçbir şey yok, haklıyım ve haklı olduğumu da biliyorum. başka biri olsa yüzüne bakmazdım, ama bakmak zorundayım. şu an 1 haftadır görüşmüyorum, biraz daha sakinim. aynı evde böyle bi şansınız yok. hiçbir tartışmadan sonra araya zaman-mesafe koyup sakinleşemeyeceksiniz, dağ gibi büyüyecek. ve artık çözülecek sorun olmaktan çıkıp, baskı-eziyet olacak. ben sadece ve sadece tartışma için örnek verdim, bu örnekler çoğaltılabilir tabi ki.

Sa
Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'([/QUOTE Sakın aynı evde yaşamayın. Ev üstüne ev olmuyor. Bende kayınvalidemle yaşıyorum hiç iyi bişey değil. Benim kendime ait evim yok. O yüzden hala düşündükçe sinirim bozuluyor.

tepkimi ortaya kararlı şekilde ortaya koyucam . kesinlikle hanımlar.Aynı yerde iki aile olmaz gelişmelerden haberdar edeceğim sizi :)

sakın ama sakııınnn kabul etme olmaz yapamassın. senın esyaların senın mutfagın olmucak sana aıt hıcbırseyın olmucak. kendını mutsuz bır evlılıge mahkum edıceksın.. ben yasıyorum kv de hayatımın en buyuk hatası

nişan atarsan beni rezil edersin diyen babam var Ailem çok eski kafalı .Bi şekilde bu ev meselesini kendi isteğim doğrultusunda yapmak istiyorum.Bırakıp gitmek kolay Önemli olan kalıp bişeyleri değiştirebilmek.Bi erkeğin düşüncesi nasıl değişir özellikle odunların?
baban simdi oyle diyebilir ama ya evlendikten ayrildiktan sonra bosanmis deseler daha mi iyi bi kardesim birak Allahini seversen ayni evin icinde insan yasanmiyor ben bu yuzden bosandim

Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(
kendinize ait hayatinizda olmayacak :KK43:
sevmek hayatini feda etmek olmasin sonra :KK43:
ins hayirli bi cözüm bulursunuz

Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(

sakınn evlenme ayrı evlerde olunca bıle ınsanın huzurunu kaçırıyorlar arkana bakamdan kaç yada ayrı ev sorunu çöz öyle evlen çok pişman olursun çokk

Bende aynı evde yasıyorum ama benim durumum farklı aynı evde yasayan biri olarak sana tavsiyem sakın aynı eve cıkma canım birsürü sorun beraberinde geliyo daha sonra

Yasamayi düşünmüyorum zaten hanimlar.Bu üzüntü yüzünde psikolojim bozuldu suan ilac tedavisi görüyorum.

Bu erkeklee hicmi dusunmez esimin kisisel ihtiyaclari olacak banyo gibi ne ihrenc birsey ic ice yasmak cok merakliysa otursun anasiyla bas basa

canm kucuk bır evın olsun gerekırse 1 + 1 ama ayrı olsun sonra ayrı eve cıkarız laflarınada kanma çıkılmıyor. kayınvalıdenle aynı evde olursan hıcbır zaman o evı benımseyemıceksın... onlara ayak uydurmak zorunda kalacak. ne yenceğine bile kayınvalıden karar verecek bu cok zor bır durum mukemmel bır kayınvalıden dahı olsa bir noktada kopmalar tartısmalar olacaktır. inşallah ayrı eve ikna edebılırsın canım şansın açık olsun

Konudan kaçmak.
Babana söylemekle tehdit!
Sen şimdiden ateşe atmışın kendini yanmışın güzelim evlendikten sonra da
tehdit ve şiddet konusunda yazarsın eğer ki internete girecek bir özgürlük bulabilirsen...

Eğer nişanlınız ısrarla sizi dinlemiyorsa orta yol bulmuyorsa yol yakınken vazgeçin bundan. Evet belki acımasızca geliyor bu cümle ama yarın öbür gün daha çok yıpranmanızdan ve boşanmanızdan daha iyidir. Aile şirketi olabilir ama maaş vermemek ne demek ?? Benim çevrem de de aile şirketlerinde çalışan insanlar var. Çok büyük miktarlar olmasada gayette maaş alıyorlar. Nişanlınız şöyle bi düşünmeli. Ben nereye kadar aile şirketiyle ve ailemin bana harçlık vermesiyle geçinebilirim diye. Durumları olmasaydı eğer parasızlıktan falan aynı evde yaşamak istemelerini anlayabilir ve saygı duyabilirdim. Ama bir mutfakta yemek pişşin mantığı nedir. O zaman evde de yaşamasınlar yurda gitsinler yemeği elektriği suyu herşeyi içinde. Böyle mantıksızlık olmaz. Sevgide herşeyi çözmez. Nişanlınızın tehditlerine de pabuç bırakmayın. Babanaşikayet ederim ne demek. Ediyorsa etsin. Siz de ailenizle konuşun bu durumu nişanlınız ya da aileniz konuyu ortaya atmadan önce. Çünkü sizden önce anlatırlarsa farklı bir biçimde anlatabilirler ve siz ailenize hiçbirşey anlatmadığınız için haklıyken haksız duruma düşersiniz.

olay esya mesya gibi olsa neyse..ruh sagligin bozulacagi kesin...nisanlin simdiden boyleyse birde evlenince iyice aslan kesilir....ya kendine ayri ev actir ya da evlenmekten vazgec..yoksa evlendiginle problemlerin baslar ayni gun...benim kendi evimde kv kaldida depresyona sokuyordu beni az kalsin..ayni evde yasamak gercekten cok zor..sakin kabul etmez...

X