- 27 Nisan 2009
- 2.315
- 3.176
-
- Konu Sahibi benimadimmine
Yarın kaynanan, en güzel günlerini burnundan getirince o sevgi aklının ucunda bile kalmaz. Aile şirketi olup maaş almamak ne ya, bakkal dükkanı mı bu? Babamların da aile şirketi vardı. Herkes kardan pay alırdı. Öyle aile şirketi mi olur? Hatta kavga çıktı kapattılar. Maaşı bile olmayan ezik bir adamı nasıl seversiniz anlayamıyorum kusura bakmayın. Sevgi için çekilecek şey var çekilmeyecek şey var. Anasının babasının önünde ezilip büzülüp size gelince laf söyleyecek adamdan koca olmaz. Bugün seviyorum der, her şeye "he" derseniz, yarın kucağınızda bebe belik, babanızın evine dönersiniz. Aşk karın doyurmuyor, ayrıca sadece aşk da mükemmel bir evlilik için yeterli olmuyor. Eve huzur da lazım. Onca çoklukta da huzur değil başka şey olur. Aşk da nefrete dönüşüverir. Resmen pinti ve fakir ruhlu bu insanlar. Kaç kurtar kendini. İleride çok pişman olur belki geri bile dönemezsin.Benden söylemesi...Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(
Ayrıca bu zihniyette düşünen aileler bi ocakta yemek pişerin değil, kendime nasıl beleş hizmetçi bulurumun derdindeler. Onu da belirteyim. Nişanlın da onlara ses edemeyecek, amele gibi çalıştıracaklar seni. Milletin pisini pasağını temizleyecek, bir nevi gönüllü hizmetçilik yapacaksın...Yarın kaynanan, en güzel günlerini burnundan getirince o sevgi aklının ucunda bile kalmaz. Aile şirketi olup maaş almamak ne ya, bakkal dükkanı mı bu? Babamların da aile şirketi vardı. Herkes kardan pay alırdı. Öyle aile şirketi mi olur? Hatta kavga çıktı kapattılar. Maaşı bile olmayan ezik bir adamı nasıl seversiniz anlayamıyorum kusura bakmayın. Sevgi için çekilecek şey var çekilmeyecek şey var. Anasının babasının önünde ezilip büzülüp size gelince laf söyleyecek adamdan koca olmaz. Bugün seviyorum der, her şeye "he" derseniz, yarın kucağınızda bebe belik, babanızın evine dönersiniz. Aşk karın doyurmuyor, ayrıca sadece aşk da mükemmel bir evlilik için yeterli olmuyor. Eve huzur da lazım. Onca çoklukta da huzur değil başka şey olur. Aşk da nefrete dönüşüverir. Resmen pinti ve fakir ruhlu bu insanlar. Kaç kurtar kendini. İleride çok pişman olur belki geri bile dönemezsin.Benden söylemesi...
Ayni evde yasamak istemiyorsan evlenme. Ayni evde kendine ait bir hayatin olmaz, hep etrafindakilere imrenirsin. Butun gun 24 saat kayinvalide kayinpeder eve geleni gideni bitmez. Kendi evindeki rahatin milyarda birini bulamazsin. Açik açik soyle, ayni evde yasamaktan vazgecmiyorsan atiyorum yuzugu de.Onu çok seviyorum,ailem henüz bu konuyu bilmiyor fakat fazlada ısrarcı olmuyacağını düşünüyorum.Yani nişanlımla bu konularda iletişime geçemiyorum ne zaman açsam kaçma taktiğini yapıyor.Kavga etsem babama şikayet etmeyle tehtit ediyor bi türlü olmuyor olmuyor :s Bırakmak istemiyorum Beni anlamasını istiyorum
yok artık. çocuk gibi babanızamı şikayet edecekmiş sizi. ayşenin babası kızınız topumu aldı gibi.Onu çok seviyorum,ailem henüz bu konuyu bilmiyor fakat fazlada ısrarcı olmuyacağını düşünüyorum.Yani nişanlımla bu konularda iletişime geçemiyorum ne zaman açsam kaçma taktiğini yapıyor.Kavga etsem babama şikayet etmeyle tehtit ediyor bi türlü olmuyor olmuyor :s Bırakmak istemiyorum Beni anlamasını istiyorum
ayrıca bu ne ya.Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(
Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(
Hayatta istemekten daha doğal birşey yok.herkes herşeyi ister bazen hepsine sahip olur bazende hiçbirine sahip olamaz.en dogal hakkıniz tabi ayrı ev istemek ama seçtiğiniz insan bu imkanlara sahip değilse Hangisini daha çok istediğinize karar vereceksiniz. ayri ev mi yoksa nişanlın miMerhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(
Daha evlenmeden seni tehdit eden adam sonra ne yapmaz kiMerhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(