Evlenince Aynı evde yaşamak istemiyorum

Yarın kaynanan, en güzel günlerini burnundan getirince o sevgi aklının ucunda bile kalmaz. Aile şirketi olup maaş almamak ne ya, bakkal dükkanı mı bu? Babamların da aile şirketi vardı. Herkes kardan pay alırdı. Öyle aile şirketi mi olur? Hatta kavga çıktı kapattılar. Maaşı bile olmayan ezik bir adamı nasıl seversiniz anlayamıyorum kusura bakmayın. Sevgi için çekilecek şey var çekilmeyecek şey var. Anasının babasının önünde ezilip büzülüp size gelince laf söyleyecek adamdan koca olmaz. Bugün seviyorum der, her şeye "he" derseniz, yarın kucağınızda bebe belik, babanızın evine dönersiniz. Aşk karın doyurmuyor, ayrıca sadece aşk da mükemmel bir evlilik için yeterli olmuyor. Eve huzur da lazım. Onca çoklukta da huzur değil başka şey olur. Aşk da nefrete dönüşüverir. Resmen pinti ve fakir ruhlu bu insanlar. Kaç kurtar kendini. İleride çok pişman olur belki geri bile dönemezsin.Benden söylemesi...

Ayrıca bu zihniyette düşünen aileler bi ocakta yemek pişerin değil, kendime nasıl beleş hizmetçi bulurumun derdindeler. Onu da belirteyim. Nişanlın da onlara ses edemeyecek, amele gibi çalıştıracaklar seni. Milletin pisini pasağını temizleyecek, bir nevi gönüllü hizmetçilik yapacaksın...

ah be güzelim,yol yakınken dönmelisin...hizmetçi olmaya mı gidiyorsun,şimdiki mutsuzluğun evlendiğinde kat be kat artacak...öyle kolay mı sanıyorsunuz?banyosu dert,yemeği dert,oturman/kalkman dert...başkasının eşyalarını temizleyeceksin...aşk karın doyurmuyor gerçekçi olmak gerek...

Ayni evde yasamak istemiyorsan evlenme. Ayni evde kendine ait bir hayatin olmaz, hep etrafindakilere imrenirsin. Butun gun 24 saat kayinvalide kayinpeder eve geleni gideni bitmez. Kendi evindeki rahatin milyarda birini bulamazsin. Açik açik soyle, ayni evde yasamaktan vazgecmiyorsan atiyorum yuzugu de.
Seviyorsun tamam ama evlenince o kadar mutsuz olursun ki sevgin de biter, bunu unutma. Omur boyu mutsuzluga mahkum edeceksin kendini hem de bile bile. Neden? Sirf seviyorsun diye. Nisanlin da seni onemseseydi fikrine deger verirdi ki aileyle yasamak basit bir iş degil ciddi bir iş.
Lutfen iyi dusun. Suan ailesinin sozunden cikmayan erkek ilerde seni hep ezdirir.
Babana sikayet etmek de neymis buarada? Asil sen de ki seni babama sikayet edecegim bana boyle baski yaptigin icin. Belli ki babanin senin arkanda olup senin hakkini savunmayacagi imajini almis damat efendi, babandan cesaret aliyor. Cok iyi dusun, nisan atmak dunyanin sonu degil. Kv ile ayni evde yasamak zorunda degilsin. Ozel hayatiniz, gezmeniz bile olmaz o evde, en basiti kocana aşkim bile diyemezsin anasi babasi var odada diye...

yok artık. çocuk gibi babanızamı şikayet edecekmiş sizi. ayşenin babası kızınız topumu aldı gibi.
nişanlınız büyümemiş ayrıca

Biliyor musunuz hiç kolay değil bırakıp gitmek. Kalmak gitmekten daha kolay.
Bazı kadınların işine gelmiyor gitmek.

Şimdiden kararlarını değiştirip sizin fikrinizi önemsemiyorsa ilerisini düşünemiyorum.

Şartlarınız olmalı, nazınız olmalı, kabul etmiyorsa yolunuzun ayrılacağını bilmeli.
Ailenizi bile arkanıza alacağını biliyor çünkü aileniz arkanızda değil sanıyor.
Oysa onlarla konuşsanız sizi anlayacaklardır.

Madem istemiyorsunuz bile bile lades demenin anladı ne ?

Değiştirmek için uğraşıp durun, sonunda onun dediği olacak.

Onun istemediği birşeyden vazgeçip kendi istediğiniz gibi olacak diye direnin; bakalım sizi ikna etmek için mi uğraşacak rest çekip gidecek mi ? Elbette gidecek.

ayrıca bu ne ya.
maaşı yok resmenn.
böyle evlilik olmaz

evlenmeme pahasına da olsa kabul etme deli misin hayatını mahvedeceksin. şimdi seviyosun ama 1 yıl sonra çıldırma noktasına geldiğinde sevgi yerini nefret alacak bide o zaman evli oldugun için boşanma da çok dhaa zor olacak şimdi nişanı attın bitti iş.

mutsuz olursun net. daha onceden kabul ettiyse simdi cayma hakki yok. sozunde duramayan bir adamla evliik bilemiyorum cok zor olur.

hem daha annesinin eteğinden ayrılamıyor maaşını bile alamıyor isteyemiyor birde kalkmış seni tehdit ediyor ana kuzusuna da bak senn bu adam seni çok üzer emin ol burada ki yorumları dikkate almanı tavsiye ederim , evlendikten sonra çok üzüleceğin ortada

Hayatta istemekten daha doğal birşey yok.herkes herşeyi ister bazen hepsine sahip olur bazende hiçbirine sahip olamaz.en dogal hakkıniz tabi ayrı ev istemek ama seçtiğiniz insan bu imkanlara sahip değilse Hangisini daha çok istediğinize karar vereceksiniz. ayri ev mi yoksa nişanlın mi

Daha evlenmeden seni tehdit eden adam sonra ne yapmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…