Evlenince Aynı evde yaşamak istemiyorum

haklısınız aynı evde iki yuva olmaz
Canım onu ailenle yaşamak istemiyorum diyerek ikna edemezsin su an için bunu yanlış anlar,ona cilve filan yap ne bilim seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum evimizde başbaşa kalmak istiyorum sana yemek yapmak istiyorum filan gibisinden şeyler söyle.

Kaçmak kolaysa kaç Allah aşkına
Otur babanla da nişanlınla da KESİN ÇİZGİLERİNİ BELLİ EDEREK konuş. Nişanlınla özel olarak birçok özgürlüğünüzün kısıtlanacağını, ailesiyle bir sorunun olmadığını ancak iki tarafta mükemmel olsa dahi sevişirken, duş alırken, çocuklar doğunca vs. sorunlar çıkacağını anlat. Babanla tehdit ederse de babanla konuşmuş olacağın için ben zaten babama durumu anlattım, beni çocuk gibi babamla tehdit etme dersin. Artık kendi düşünsün bu sefer... Ama birlikte oturmayı sakın sakın kabul etme..

Zorundamısınız ? Hayır yani sorun aynı evde yaşamak değilde bu denli dönmesi. Şimdiden böyleyse bence sonra daha ciddi sıkıntılar yaşarsnız . Yol yakınken vazgeçin bence

Kv sabahtan akşama kadar hizmeytçisı olacaksın kocana asla
lafını geçıremeyeceksın çünkü hep ardında annnesı olacak azıcık sesın çıksa eşıne kulaklar gözler kapında olacak eşınle yalnız kalmak gezmek ısteyeceksın hep saate bakacak ona göre evden cıkmalar gelmeler cünkü hep soracaklar kacta cıktınız - nıye gec kaldınız hep bı hesap vermeler sen tek başına byere gıdemeyeceksın hep peşınde etrafında olacaklar arkadaşın,annenle bıle rahat rahat oturup sohbet edemıyeceksin derdin olsa anlatmayacaksın okadar cokkı daha yazamadıklarım canım bunları yasamak ıstemıyorsan nişanlını ıkna et yoksa b6r ömür onların kuklası olursun .... ayrıca özel hayat fıln unutun bence oda bıter

Son düzenleme:
Yapma sakin.
Ve nisanlininda beni anlamasini istiyorum demissin.
Nisanlina kiyamiyosun yumusak davraniyosun dikkat ol derim.

Ama seni ikna edicek gibi bu nisanlin.
Benden soylemesi.

arkadaslar gerekeni yazmislar zaten ama bende bisey paylasmak istedim;
yine burda okumustum, bi üyenin yaptigi banyo ya kadar kontrol ediliyomus, gerisini sen düsün artik...

Aynı evde yaşamak nedir bu devirde?
Yalılar, köşkler, çiftlikler olur; bir yerde anlarım ama...
Evini geçindiremeyecek, bu yükün altına giremeyecek, maddi manevi anlamda olgunlaşmamış erkeklerle evlenmeyin arkadaşım!
Aile ile yaşanacaksa, neden evleniyorsunuz ki?
Kendi evinizde zaten ailenizle yaşıyorsunuz, en azından daha rahat yaşıyorsunuzdur.
Niye kendi aileniz varken, başkasının ailesiyle yıllarca yaşayasınız?
Yuva üstüne yuva kurulmaz, bile bile ladestir bu.

Son düzenleme:
Benı anlamasıda ne demek oluyorkı A n l a y a c a k okadar! Hem nişanlın hıc özenmıyormu kendı evının erkegı olmayı ana kuzusu olmaktan cıkmayı kendı kapısını kendısı eşının ıle acııp kapatmayı burası bızım evımız burada kımseyı bıze karışamaz dıye hıcmı heves etmıyor yada kendısıne hiçmı güvenı yok sızınle bur hayatı baskaları olmadan paylasmaya ?

aynen yazmak ıstedıklerımi yazmışsınız üzgünüm konu sahıbının nısanlısı cok ezdırır durum onu gösterıyor ayrı bır eve çıkmaya bıle cesaretı yok nasil bundan koca olunnur tahmin edemıyorum

bak canm ben yandim sen yanma yazik gunah sana babana şikayet etmek istyo he ayni benm kocam. bak evlenip bir cocuk olduktan snra aylkmak zor ama senn yerinde olsam ve benm yasadikalrimi yaşasan aninda ayrlirdin o kadar net. bu omur boyu byle gdicek. yiprancaksin belkide boşancaksin. merak etme yine seversin unutursunda . yüzü guzele 1gün huyu guzele bir ömur doyulmazmis. suan ilerde yasycaklarni goreblyrum bn yasadm. o yuzden suan seni sarsmak istedim kndine gel diye

Kesinlikle kabul etmeyin.Ev ev ustune olmuyor malesef.Bir mutfakta pismeyiversin yemeginiz cok mu dert.Kuru ekmek de yeseniz evinizde huzurla yeyin.

Siz neden evleniyorsunuz o zaman? Ben anlamıyorum böyle kadınları yaaaa ortada ap açık bir sıkıntı var, evlendikten sonra neler yaşayacağınız belli, nişanlınıza söylemişsiniz ve hiç bir şey değişmemiş. Siz hala neden bu yola devam ediyorsunuz?

Inan ayzeze bende anlamiOrum ondan sonra vay kocam anne kuzusu yok olmuyor ayni evde eee zaten bastan belliydi kadinlarimizdada akil yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…