- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
-
- Konu Sahibi benimadimmine
Canım onu ailenle yaşamak istemiyorum diyerek ikna edemezsin su an için bunu yanlış anlar,ona cilve filan yap ne bilim seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum evimizde başbaşa kalmak istiyorum sana yemek yapmak istiyorum filan gibisinden şeyler söyle.haklısınız aynı evde iki yuva olmaz
aynen yazmak ıstedıklerımi yazmışsınız üzgünüm konu sahıbının nısanlısı cok ezdırır durum onu gösterıyor ayrı bır eve çıkmaya bıle cesaretı yok nasil bundan koca olunnur tahmin edemıyorumAynı evde yaşamak nedir bu devirde?
Yalılar, köşkler, çiftlikler olur; bir yerde anlarım ama...
Evini geçindiremeyecek, bu yükün altına giremeyecek, maddi manevi anlamda olgunlaşmamış erkeklerle evlenmeyin arkadaşım!
Aile ile yaşanacaksa, neden evleniyorsunuz ki?
Kendi evinizde zaten ailenizle yaşıyorsunuz, en azından daha rahat yaşıyorsunuzdur.
Nine kendi aileniz varkeb, başkasının ailesiyle yıllarca yaşayasınız?
Yuva üstüne yuva kurulmaz, bile bile ladestir bu.
bak canm ben yandim sen yanma yazik gunah sana babana şikayet etmek istyo he ayni benm kocam. bak evlenip bir cocuk olduktan snra aylkmak zor ama senn yerinde olsam ve benm yasadikalrimi yaşasan aninda ayrlirdin o kadar net. bu omur boyu byle gdicek. yiprancaksin belkide boşancaksin. merak etme yine seversin unutursunda . yüzü guzele 1gün huyu guzele bir ömur doyulmazmis. suan ilerde yasycaklarni goreblyrum bn yasadm. o yuzden suan seni sarsmak istedim kndine gel diyeOnu çok seviyorum,ailem henüz bu konuyu bilmiyor fakat fazlada ısrarcı olmuyacağını düşünüyorum.Yani nişanlımla bu konularda iletişime geçemiyorum ne zaman açsam kaçma taktiğini yapıyor.Kavga etsem babama şikayet etmeyle tehtit ediyor bi türlü olmuyor olmuyor :s Bırakmak istemiyorum Beni anlamasını istiyorum
Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(