Evlenince Aynı evde yaşamak istemiyorum

ev yok eşya yok yemek yok maaş yok bence evlilikte olamıyor doğal olarak ancak bir takım tanımadığınız insanlarla yaşamaya çalışmak diyebiliriz. fazlası değil.

• Beğen
Reactions: anu
Korkunç.yani aynı evde kimseyle olmaz.en sevdiğin ailenle bile.karı kocanın kendine ait evi olması lazım her acıdan.ev ev üstüne olmaz.allahım sana güç versin.o eskidenmiş şimdi altlı üstlüde olsa olur.ama herkesin ayrı bir kapısı olacak.

Bence aile bir.mutfak hesabi yapiyorsa cok.cimriler..
Esin de maas almiyormus.,,
En basitinden ped alacaksin kayinbabandan mi isteyeceksin..
Az mantikli dusun..
Insan aile olmak icin evlenir....
Basklarinn himayesine girmek icin degil...
Cok iyi düşün hayatini karartma...bu aile
, anneni babani mumla.aratir...

aynı ev mi ? Tatlım burda açılan konuları az çok görmüşsündür zaten umarım göre göre yakmazsın kendini.

Onu çok seviyorum,ailem henüz bu konuyu bilmiyor fakat fazlada ısrarcı olmuyacağını düşünüyorum.Yani nişanlımla bu konularda iletişime geçemiyorum ne zaman açsam kaçma taktiğini yapıyor.Kavga etsem babama şikayet etmeyle tehtit ediyor bi türlü olmuyor olmuyor :s Bırakmak istemiyorum Beni anlamasını istiyorum
her gün yemek yapasan ondan ve ailesinden kısa süre sonra nefret edersin..söylemediler deme..kendilerine hizmet edecek taze kan arıyorlar bence:)

Erkenden dön, bi yıllığına girdim aynı eve 4yıl olcak. En iyisi benimkinin ailesi ama insan dayenamıyor. Ne bi yanlız kalırsın ne istedğini giyersin, canının istedğini pişiremezsin, üzülürsn, ezilirsin.. Yol yakınken dön ve kendine değer ver..

ne zaman evlenmeyi planliyorsunuz? belki sadece sizi deniyorlardir...
nikah tarihiniz vs belli olduktan sonra, eger gercekten ayni evde oturalim kafasinda iseler, sizin ailenize de bu karari aciklamalari gerekir. babaniza durumu anlatin, bu konuda nisanlinizin ailesine baski yapabilir. Ben kizimin evi olsun isterim, imkanlarimizi gozden gecirelim, iyi kotu bir yuvalari olsun genclerin der.

nisanliniz da belki korkuyordur birden kendi evinin sorumlulugunu almaya, suan maas almiyorsa belli ki hic kendi parasini yonetmemis,kendi parasi bile olmamis, tam bir yetiskin olamamis. ailesi de bu eksikliginden faydalaniyor olabilir. sonucta bir evin masraflari az buz degil, aile ogluna maas vermektense birlikte yasariz, eve bakmak kolay mi vs diyorlardir. nisanliniza belki babaniz yardim edebilir; aile kurmaya hazir bir hale gelmesine yardim edebilir.

bol sans

Mutlu bir hayatın seni beklemediği kesin. Eşin parasal olarak bağımlıysa sözü geçmez. Birde seni babana söylerim diye tehdit etmesi tuhaf olgunlaşamamış sanırım.evlenmekte acele etme bence

Onu çok seviyorum,ailem henüz bu konuyu bilmiyor fakat fazlada ısrarcı olmuyacağını düşünüyorum.Yani nişanlımla bu konularda iletişime geçemiyorum ne zaman açsam kaçma taktiğini yapıyor.Kavga etsem babama şikayet etmeyle tehtit ediyor bi türlü olmuyor olmuyor :s Bırakmak istemiyorum Beni anlamasını istiyorum
eminim evlendikten sonra hiç sevmiceksiniz.Kayınvalidesiyle yaşayıp mutsuz olan dunka kadar kadın var.Açın okuyun.

Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(
Senin hayatın ve geleceğin üzerinde kararları başkasının almasına izin verme.Kuklamısın,değerin fikrin kişiliğin duruşun ailen yok mu.Kabul etmek zorunda mısın.Senin ne istediğini önemsemeyen,maaş bile almadan çalışan bir erkekle ne diye evleniyorsun.Bi kuru sevgi için mi?

nişan atarsan beni rezil edersin diyen babam var Ailem çok eski kafalı .Bi şekilde bu ev meselesini kendi isteğim doğrultusunda yapmak istiyorum.Bırakıp gitmek kolay Önemli olan kalıp bişeyleri değiştirebilmek.Bi erkeğin düşüncesi nasıl değişir özellikle odunların?
Güzelim boşver bu arabesk düşünceleri.Neyi değiştireceksin ya.Nişanlılık uzlaşma dönemidir zaten.Asıl senin kişiliğine hayatına ters insanları,karşında dik duramayan erkeği,baban söylerim diyebilecek kadar kişiliği gelişmemiş erkeği bırakıp gidersen zoru başarmış olursun.Ailene gelince,onlar eski kafalı olabilir.Sen niye o eski kafalı düşüncelere çanak tutuyorsun.Alnım ak başım dik.Anlaşamadım bitti diyeceksin.Yarın kucağında çocukla boşanmak zorunda kaldığında ne diyecek baban.

Siz bu konuyu nişandan önce konuşmadınız mı hiç? Nişandan önce bu konuyu konuşmadıysanız hata, konuştuysanız o zaman başka şimdi başka konuşuyorsa onunla evlenmek hata..

nasıl babanıza şikayet etmekle tehdit ediyor şikayet ne peki ben anlamadım bu kısmı

nişan atarsan beni rezil edersin diyen babam var Ailem çok eski kafalı .Bi şekilde bu ev meselesini kendi isteğim doğrultusunda yapmak istiyorum.Bırakıp gitmek kolay Önemli olan kalıp bişeyleri değiştirebilmek.Bi erkeğin düşüncesi nasıl değişir özellikle odunların?

odunlar için çok zor canım kararını değiştirmek bak ben 4 yıldır uğraşıyorum değişmiyor hala odun yani artık bir sandalye bir masa haline gelebileceğini zannetmiyorum umudum kalmadı ben keresteye bile razıyım ama o da yok

• Beğen
Reactions: anu
Ya ayrı eve çıkmaya ikna edeceksin , edemedinmi yüzüğü atacaksın, atanmadınmı yarın %10000000 boşanacaksın belkide dahada kötüsü deliler gibii istemene rağmen boşanamayacaksın

nişanlınınıza maaş vermiyorlar mı ben mi yanlış okudum en büyük sorun başta bu.zamanla o evde huzurun kalmayınca kocandanda soğursun.ayrıca yeni gelin olucaksın ve eşyaların olmucak evlenme arkadalşım o içindeki pişmanlık bir ömür geçmez he herşey eşya mı hayır ama bunlara hayatta 1 kere olubilicek şeyler.ve sevgide aşkta zamanla bitiyor.

Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(

arkadaşım tüm yorumları okuyamadım, yazıldıysa kusura bakma
seviyorum diyorsun
ve zaten sevdiğin için evleneceksin
peki nedir evlilik?
sadece cinselliğin yasal olması mı? "evet öyle" ise "duş alacaksın, su sesi falan" demişsin ya, öyle sınırlayabilirsin
fakat
ben kocamla sarılıp oturamadıktan sonra
istediğim zaman sırnaşıp, şap diye öpemedikten sonra
akşam birbirimizi gördüğümüzde sımsıcak bir nasılsın diyemedikten sonra
dilediğim şakaları dilediğim anda yapamadıktan sonra
dilediğim zaman bağıra çağıra kavga edemedikten sonra
evli olmanın, aynı evde yaşamanın ne anlamı var?

sevgiyi kendi özelinde yaşayamadıktan, yaşayıp yansıtamadıktan sonra, sevginin ne anlamı var?

ayrıca
o evde ayaklarını uzatıp yatamayacaksan
evi istediğin zaman toplayıp istediğin zaman dağınık bırakamayacaksın
dilediğin zaman temizleyip, dilediğin zaman "aman bugün de pis kalsın" diyemeyeceksin
tatil günleri dilediğin kadar pijamayla kalamayacaksın
istediğin saatte gidip istediğin saatte gelemeyeceksin eşinle
istediğin her konu hakkında "sesini kısmadan" konuşamayacaksın
belki kirlilerini çamaşır sepetine atamayacak, çekmecende biriktirip, çamaşır yıkanacağı an makineye atmak zorunda kalacaksın
çocuğuna istediğin gibi kızıp istediğin gibi sevemeyeceksin, istediğin eğitimi veremeyeceksin, bugün kazık kadar oğluna karışan, yarın senin çocuğuna karışmaz mı???
vs vs vs
tüm bunları yıllarca yaşamak gerçekten değer mi "ama seviyoruuuuuuum"a?

resti çek!
ya ayrı ev ya da nişan bozulur de
babanın da çık karşısına, baba durum bu, ben böyle yaşayamam, bana destek olun de
nişanlın biliyor ailene söyleyemediğini, bu yüzden umursamıyor
ne olursa olsun, onlar senin ailen, onları arkana al ve resti çek!
yok yanaşmıyorsa da
daha bugünden seni önemsemiyorsa
"ev-len-me"yi bir daha, bir daha, bir daha düşün!!!

X