Evlenince Aynı evde yaşamak istemiyorum

aslında oda istemiyor ailesiyle yaşamak.Ailesi istiyor birliktelik.Bana maddi güç lazım : bunu iyicene konuşacam yoksa resti çekicem sorunlardan bıktım artık .

Aslında anlayabilirsiniz şöyle; zaten seven erkek de kadın da böyle bir şey istemiyor. Hastalık dışında.

Yani olay değer vermeye bakıyor. Köle isteyen elbette ailesiyle oturtmak ister.

Yine de anlamiyorum bir adamin ömür boyu ailesiyle yasamak istemesini, bir kiz bulayim anama babama hizmet etsin, bana da cocuk yapsin diye dusunuyor boyleleri ama onda bile, insan biraz özgürlük istemez mi, salonda istedigi gibi oturmak, birlikte film izlemek, ne bileyim birlikte duş almak falan cok basit ornekler bunlar ama koca adam ailesinin dibinde nasil omur gecirir aklim almiyor.

bizde yeni evlinin evine aylarca birakin yatiya kalmayi aksam oturmasina bile gidilmez rahatsiz olmasinlar diye :KK51:

Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(
Tam zamanli olmasada ayni evde nerdeyse 9 sene yasadik. Simdi ayrilmaya calisiyoruz. Yakanizi kaptirmayin derim. Oyle evlilik olmuyor cunku. Senin evin senin yatagin senin yasamin kalmiyor. Nisanlin bu durumda destekcin degilse niye ev-leniyor ki

Yine de anlamiyorum bir adamin ömür boyu ailesiyle yasamak istemesini, bir kiz bulayim anama babama hizmet etsin, bana da cocuk yapsin diye dusunuyor boyleleri ama onda bile, insan biraz özgürlük istemez mi, salonda istedigi gibi oturmak, birlikte film izlemek, ne bileyim birlikte duş almak falan cok basit ornekler bunlar ama koca adam ailesinin dibinde nasil omur gecirir aklim almiyor.

bizde yeni evlinin evine aylarca birakin yatiya kalmayi aksam oturmasina bile gidilmez rahatsiz olmasinlar diye :KK51:

Bütün günü sevmediğiniz bir insanla geçirmek ister misiniz?

Kalabalık olsun ki arada kaynasın. Bir de evin işlerini yapsın, yeter.

Elbette sizin yaptığınız doğru olan.

haklısınız aynı evde iki yuva olmaz

Bütün günü sevmediğiniz bir insanla geçirmek ister misiniz?

Kalabalık olsun ki arada kaynasın. Bir de evin işlerini yapsın, yeter.

Elbette sizin yaptığınız doğru olan.

Bu arada aileleri de anlamiyorum, ben evde gelin damat falan istemem, ozel hayat kalmaz, kalirsa alay konusu oluyor gorduk burdaki konularda :KK70:
surekli laf sokmalar, isime karismalar falan hic gelemem, demek ki boyleleri direk yatili hizmetci gibi goruyorlar, yoksa kim ister ki evinde 2. Bir kadini :KK14:

Onu çok seviyorum,ailem henüz bu konuyu bilmiyor fakat fazlada ısrarcı olmuyacağını düşünüyorum.Yani nişanlımla bu konularda iletişime geçemiyorum ne zaman açsam kaçma taktiğini yapıyor.Kavga etsem babama şikayet etmeyle tehtit ediyor bi türlü olmuyor olmuyor :s Bırakmak istemiyorum Beni anlamasını istiyorum

EVET yaşadığım büyük bir ikilem ama kendinize ait bir eviniz olmadığı sürece asla aile olamayacaksınız. hep o evin çocuğu durumunda yaşamak ve diken üstünde durmak sizi mutsuzluğa itecektir.

Kararınız hayatınızı etkileyecek iyi düşünmelisiniz

Ayni evde yasarsaniz ve karsinizdaki insan surekli ailesinin lafina giderse huzursuzluklarin ardi arkasi kesilmez ve bosanmayla sonuclanabilir.. kendimden biliyorum hayatimi cehenneme cevirdiler sakin boyle bir hata yapma cok pisman olursun.. ayrica ayri ev acmayi kabul etmiyorsada kac kurtar kendini baksana simdiden mutsuzsun.. olmazzzz

Eşin ailesi ile. Oturmak çok zor hele birde srn istemezsen dahada zor oluyor

Sizi tartıstıgınızda babanızaa söylemekle tehdit ediyorsa siz de gidin babanıza, bunlar aynı evde yasatcaklarmış, cocuga da maaş vermiyorlar deyin, sıyrılın. Büyükler halletsin. Bu işler hiiç nişanlınızın halledebileceği işler gelmedi bana. Kendi kararlarını dinletebilme ihtimali olsaydı, bu konulardan kaçmazdı zaten. Ancak aile büyükleriyle halledilir sizin mesele.

Bu arada aynı evde yasayacaksanız su ihtimali göze almanız gerekecek. Rahat olacak mısınız? Daha önce evlilikte hayal ettiğiniz şeyleri gerceklestirebilecek misiniz?

Benim hep hayalimdi mesela, kendi ellerimle kahvaltı hazırlayıp sabah öperek eşimi uyandırmak, yahut salonun ortasında hoş bir müzikle dans etmek, yemek yemek =)

Evde anne baba olunca sesiniz gitmesin diye tartışamayacaksınız bile.

Dediğim gibi, Nişanlınızdan beklemek yerine direk babanıza anlatın bakıyım sıkıysa ona da desinler. Sizi aşık, herşeyi kabul edebilen saf biri gördüler heralde ailenizi de ikna edersiniz sanıyorlar.

Ailem benim yanımda hic olmadi ki.Konussamda faydasi olur mu bilmem.Denicem.

Nişanlın ailesine laf geçiremiyor emeğinin karşılığında maaş bile alamıyor. Afedersin ama sen neyine güvenip bu adamla evlenmeyi düşünüyorsun? Tut ki ayrı eve çıktınız ben bu adamdan adam gibi koca olacağını sanmıyorum. Hakkını savunamıyor ve bir de üstüne seni tehdit ediyor! O seni senin onu sevdiğin kadar sevseydi aile falan dinlemezdi. Ve tehditte etmezdi. Ne saçma bir sevgi bu.

Babaniz neden nişanı atarsan rezil edersin dedi? Daha once nişan atmayi mi istediniz?

Bence bunlar sizin bahaneniz.. Daha ailenizle konusmamissiniz ve cok üstünde durmazlar aynı evde oturmamiz konusunda demissiniz. Nasıl bu kadar eminsiniz?

Bence siz ne istediginizi bilmiyorsunuz.. Iciniz ayni evde oturmayi kabul etmiyor ama bir taraftan olabilirmi diyor.

Ne istediğinizi bilip kararli olsaydiniz; burada konu acmak yerine ailenize böyle evlilik istemediğinizi soylerdiniz.. Hiç bir anne baba da bu devirde, göz göre göre evladını mutsuz olacağı kv kp evine göndermez.

Ben size olacaklari soyliyim. Seviyorum bunun icin birakamam deyip evleneceksiniz. Cok degil, en iyi ihtimalle 6 ay icinde "ayni evde yasamaktan biktim, kendi hayatim yok, hizmetci gibi oldum, esimi ayri ev icin ikna edemiyorum, kocamdan cok kaynanamin suratini gormekten sinir hastasi oldum" tarzinda konular acip yardim isteyeceksiniz ve size hic bir yardim edemeyecegiz. Bile bile yapilan bir hataya kim hata der ki?

İleride çok büyük sorunlarla karşılaşırsınız.2 insan aynı evde zor geçiniyor birbirinin suyuna alışmaya çalışıyor.Siz birde eşinizin ailesine uyum göstereceksiniz onların suyuna gideceksiniz eşiniz yetmeyecek ailesine hizmet edeceksiniz.Karı koca hayatı yaşamayacaksınız koklaşamayacaksınız.Daha saymakla bitmez evlilikten sonra eşinin ailesinin değişme ihtimali de var.Yani bunlar büyük ihtimalle yaşanacak şeyler bu sitede bir sürü örnekleri var.Bencede iyi düşünün eşin ailesine ne istediğini söyleyemiyor onlara boyun eğiyorsa ileride çok ezileceksin demektir...Geç kalınmış değil iyi düşün.

X