- 10 Şubat 2015
- 98
- 13
- Konu Sahibi benimadimmine
aslında oda istemiyor ailesiyle yaşamak.Ailesi istiyor birliktelik.Bana maddi güç lazım : bunu iyicene konuşacam yoksa resti çekicem sorunlardan bıktım artık .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında anlayabilirsiniz şöyle; zaten seven erkek de kadın da böyle bir şey istemiyor. Hastalık dışında.
Yani olay değer vermeye bakıyor. Köle isteyen elbette ailesiyle oturtmak ister.
Tam zamanli olmasada ayni evde nerdeyse 9 sene yasadik. Simdi ayrilmaya calisiyoruz. Yakanizi kaptirmayin derim. Oyle evlilik olmuyor cunku. Senin evin senin yatagin senin yasamin kalmiyor. Nisanlin bu durumda destekcin degilse niye ev-leniyor kiMerhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(
Yine de anlamiyorum bir adamin ömür boyu ailesiyle yasamak istemesini, bir kiz bulayim anama babama hizmet etsin, bana da cocuk yapsin diye dusunuyor boyleleri ama onda bile, insan biraz özgürlük istemez mi, salonda istedigi gibi oturmak, birlikte film izlemek, ne bileyim birlikte duş almak falan cok basit ornekler bunlar ama koca adam ailesinin dibinde nasil omur gecirir aklim almiyor.
bizde yeni evlinin evine aylarca birakin yatiya kalmayi aksam oturmasina bile gidilmez rahatsiz olmasinlar diye
haklısınız aynı evde iki yuva olmazYine de anlamiyorum bir adamin ömür boyu ailesiyle yasamak istemesini, bir kiz bulayim anama babama hizmet etsin, bana da cocuk yapsin diye dusunuyor boyleleri ama onda bile, insan biraz özgürlük istemez mi, salonda istedigi gibi oturmak, birlikte film izlemek, ne bileyim birlikte duş almak falan cok basit ornekler bunlar ama koca adam ailesinin dibinde nasil omur gecirir aklim almiyor.
bizde yeni evlinin evine aylarca birakin yatiya kalmayi aksam oturmasina bile gidilmez rahatsiz olmasinlar diye
Bütün günü sevmediğiniz bir insanla geçirmek ister misiniz?
Kalabalık olsun ki arada kaynasın. Bir de evin işlerini yapsın, yeter.
Elbette sizin yaptığınız doğru olan.
haklısınız aynı evde iki yuva olmaz
Onu çok seviyorum,ailem henüz bu konuyu bilmiyor fakat fazlada ısrarcı olmuyacağını düşünüyorum.Yani nişanlımla bu konularda iletişime geçemiyorum ne zaman açsam kaçma taktiğini yapıyor.Kavga etsem babama şikayet etmeyle tehtit ediyor bi türlü olmuyor olmuyor :s Bırakmak istemiyorum Beni anlamasını istiyorum
Yemegi baskasi yapsa bile adiniz gelin olacagindan sizden gelinlik yapmanizi bekleyecekler. Esiniz eslik yapmanizi bekleyecek, sizde ayaklarinizi uzatip dinlenmek isteyeceksiniz.çalışan olduğum için yemeği başkasının yapması güzelde aynı ev olmasın :)