evlenen ve nişanlananları görünce moraliim bozuluyor ?

Gez,toz ,eglen diyenler biyerde hakli ama nereye kadar ben 16 yasindan sonra cok serbesttim gunu birlik sirf gezme olsun diye sehir dislarına gidip gelirdim veya konaklardim eve 12-1 dede gelirdim nadiren sabahta gelirdim ..aksam ezaninda eve gel diyen bir ailem yoktu şukur hicte ailemin yuzunu kara cikartmadim,hicte basima bisey gelmedi yolumdanda sapmadim oyastada kendimi biliyordum
evlenmek aklimda yoktu 21 yasinda eşimle tanistim cok hizli sekilde evlendik evlilik zor cunku apayri bir kulturun icine giriyorsun bekarlik gibi degil malum illa kavga ,tartisma cikabiliyor ama esimlede evden ise isten eve aksam yemek yap uyu iki laf edeme gibi bir durumumuz yok
Nakit ve vakit oldukca kendimize zaman ayiririz en olmadi disari iki minder atar cay parti takiliriz
Demem o ki bekarken ki halim gibi daha uzun sure takilsam biyerde artik sikardı o iş .. insan yaninda esiyle olunca minderli cay partisinde bile egleniyor gezdigin yerlerin tadida baska oluyor
Burada gez ,ben evlenmezdim simdiki aklimla diyenleri geriye alip bekar hallerine yollasak eminim hicbisey yapamayacaklardi yine bosver sen ama once kendini mutlu et eş extran olsun

Lutfen moralini bozma. Herseyı bir zamanı bır dönüm noktası vardır. Senelerce ben de soyle düşündüm Allah herseyı bır anda vermiyor ): derddim bana akıl ıyı bır ıs vermiş ama benı sevecek bır es belkı de yok kısmetımde. Bır yandan babamı almış ama erkekten erkek bır annem ve anneannem vardı basımda bana hıcbır seyın eksıklıgını hıssettırmeyen. Nısanlım hıc ummadığım anda ve yerde karşıma çıktı, ve üstelik aynı unıversıtede okuyup aynı yerlerde bulunmamıza rağmen seneler sonra ben 33 yaşındayken :)

Senın de oyle olacak ınanıyorum sadece umıtsızlıge kapılma moralını bozma sen de

Bende çok uzuluyorummmm
ama elimden hiçbirşey gelmiyor
Yaş oldu 27. Yasitlarimi geçtim artık benden 4 yaş küçükler bile düğün yapıyor!
Moralim bozuluyor düğünlere gitmiyorum hiç. Dışarı da çıkıp gezemiyorum her yer aşık çiftlerle dolu el ele ne güzel gezip tozuyorlar
Benim de canim çok aciyor.. Odadan dışarı cikmiyorum ne arkadaş ne çevre gezip tozmuyorum da sosyal yaşamım sıfır ailemin yanındayım ailemle bile vakit geciremiyorum öyle bi haldeyim ki
Farkında olmadan depresyona mi girdim acaba ne yapacağım yaa offf

Sevgiliymiş nişanlıymış Düğün muş umrumda degil. Ben en çok boşa geçen zamanıma üzülüyorum. Hayatım boşa geçiyor. Istediklerimi yapamıyorum. Istedigim yerde zamaninda olamıyorum. Zaman ellerimden kayıp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…