evlenen ve nişanlananları görünce moraliim bozuluyor ?

Çevrenin geniş olması ile sevgili edinip evlenmek arasında bir bağ yok.
Bunu bir anlasanız zaten.
Çünkü çevresi çok olan, çok güzel ve akıllı arkadaşlarımın sevgilisi yok. Onlar da 26 yaşında. Geçiniz çevre mevzusunu.
Olmayacaksa olmuyor olmuyor. Ben de çok ortama girdim ama hiç çok sevebileceğim biriyle karşılaşmadım bunca vakit. Büyük şehirlerde yaşadım bir de. Ortamları daha kalabalık ve hep daha çok fırsatlar var ama aşkta şans yüzüme gülemedi henüz.
Dış koşulları bırak. Önce kendini sev ve şu toplum baskısını üzerinden at.

Benim yaş 30 hatta 2 ay sonra 31 olacak ve hala bekarım sevgilim de yok kendime gülüyorum artık

hep geniş çevrem olsa olur diyodum ne biliyim. sonuçta yeni birileriyle tanışcaksın ki yeni biri olsun hayatında. hiç çevre arkadaş yokken ihtimal daha düşük. ama nasip kısmetten öteye de yol yok tabi.

Benim etrafimda cok kisi var sosyal cevresi genis olan. Alabildigine uçsuz bucaksiz yani.
Ama olmyinca olmuyor, nasip her sey. Tabi kaderimiz bizim cabamiza da bagli. Ama napabilirsin eline hoparlor alip sokak sokak ben evlenmek istiyorum kismet araniyor diye dolasamayacagina gore Allah'a samimice duani edip bekleyeceksin. Beklemek de zor is ozellikle vesveseler boş anını kollarken. Yine de ille de sabir ille de sabir yani.

Her sey uygun oldugu halde bazi ciftler isi evlilige kadar goturemiyor, bir de onu dusun. Aslinda baksan hic sebep yok olmamasi icin. Ama bazen ic isinmiyor, gonul almiyor. Eh bazilari daha iyisinin pesinde oluyor. Birkac kisi ile ayni anda gorusup bir secim yapamayan issiz adamlar mi dersin, seviyormus gibi gorunup yan cizenler mi dersin. Kapanmayacak yaralarla umutsuz umutsuz evlilik defterini kapatan mi dersin... Her seyin hayirlisina hayirli zamanda kavusmayi beklemek lazim. Ne kadar zor olsa da...

Nasipten öteye yol yok malesef.

Özellikle yaşça küçük olanların evlenmesi/nişanlanması daha enteresan oluyor. Sırf evlendi diye, adeta yaşça fark atmış gibi tepeden bakmaya başlıyorlar. "Eee yok mu sende bir şeyler? Yaşın geçiyor bakkk " laflarından anlayabilirsiniz.

Bütün evliler mutsuz değil bu arada.

Akşam yorgun argın gelince evin derbeder gibi halini görünce, çocuğumun ayaklarıma dolanan, makyajımı bile silmeme fırsat vermeyen halini görünce, bir taraftan yemek hazırlayan,bir taraftan evi toparlayan, sırtında çocukla evin içinde bir o tarafa bi bu tarafa Koşan halimi görünce, Bende böööyle bekar, çocuksuz gezen tozan arkadaşlarımaaaaa... Ahh ahhh
Yanlış anlaşılmasın halimden memnunum sadece bir anlık gaflete düşüyorum
Şaka bir tarafa şu an boşlukta olduğun için böyle düşünüyorsun. Aşkın seni nerde ne zaman bulacağı belli olmaz

ay evet ya çok komik cidden.

Evlenince 32disini gostererek gezmiyorsun. Maddi durumlar,aileler, cinsellik hersey Problem olabilir evlilikte ozamanda Allahim biraz yanliz kalsamda basimi dinlesem dersin. Herseyin hayirlisini iste. Allah hayirli kapilar yazsin.

Bu sadece bir geçiş dönemi unutma! :)
Çok güzel bir asistan olucaksın, güzel hayatına bakıcaksın, sonra kısmet gelir zaten :) Kısmet kısmeti getirir, işini al bi :)
Ben de üniversiteyi yeni bitirdim hep böyle düşünmeye çalışıyorum ama benim de boşluktan kafa gidicek yakında

işim var çalışıyorum aslında iyiyim ama farklı bi şehir isritorum ve yükselmek istiyorum

29 yaşindayim . İşim de var. Olmayınca olmuyor. Ne yapayım kendimi boğaz köprüsünden mi atayım. Neye elimi atsam başlamadan bitiyor. Bende geziyorum aklıma esince. Gülüyorum yeri geliyor kendimle gırgır geçiyorum. Ne yapayım başka. :)

Acele etmeyin.. Zaten hayatınıza girecek kisi sizi zaten bulacaktır.. Doğru zaman ve doğru kişiyle..

Onun dışında sevgilinizden neden ayrıldınız? Yani anlatmak isterseniz.

Canım ınan daha yasın cok genc.. Ben de yuksek lısans doktora bır yandan ıs hayatı derken yas su an 34 ve gecen sene nısanlandım :) Saçma sapan ılıskıler yasamaktansa yalnız olmayı tercıh ettım hep.

Doğru zaman gelınce bak hersey nasıl olup bıtecek sen bıle şaşıracaksın, ve cok dusunmedıgın zaman oluyor böyle seyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…