- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
-
- Konu Sahibi lovelystudent
hatta insnaın ilk önce öğrenmesi gereken şey,tak başınalıkkkkkk,bununla mutlu olmayı öğrenmez ise insan,hayatın bır kuuynun dibinden gökyüzne bakmakla geçer,bakar,bakar,bakar,biri gelsede benı çıkarsa dıyeİnsan tek başına da mutlu olmayı bilmeli..
Herşey nişan evlilik mi..
Boş mezar olsa atlıyacak gibi..boş erkek olsa yuzugu takacaksınız..
kocaman öpüldün,diyorumda yanıma bu lafımı onaylayacak arkadaş bulamıyorum,ohh sefam olsun,sanada geçmişler olsun :)şimdiki aklım olsa evlenmezdim, bekarlık sultanlık unutma
kız nesi kötü,kahvaltıya git,sinemaya gt,alışveriş yap,turlara git,kahve iç manzaralı bır yerde,pazara git,cennet vatanın her köşesi,gez,sabah kalk,domates,peynır,zeytın,sıcak ekmek,çayını iç,kahve yap kendıne,camdan dışarıyı seyret,alsana bır endulus olursun,hayatım evli olsan adam 7/24 senlemı snaıyorsun,sevgılın olsa 7/24 senlemı,evlendın,adamla boşandın,yada öldü,yıne yalnızsın,sence bence yalnızlıkla barış tatlım,haklısın ama insan kötü hissediyor yalnız olunca da :/
arkadaşlar 26 yaşımdayım sevgilimden yeni ayrıldım. sınava hazırlanıyorum. asistan olucam inşallah. geniş çevrem yok hatta şu an hiç çevrem yokyeni biriyle tanışma durumum yok. arkadaşlarım mezun oldu gitti. sınavıma 1,5 ay kaldı. eğer kazanırsam ancak o zaman yeni çevre yapabilirim.
yoksa hiç arkadaşım yok :/ nişanlanan evlenen de o kadar çok ki hiç sevgilisi olmayanlar ne ara tanıştı nişanlandı anlamıyorum :/
bu psikolojiden nasıl kurtulmalıyım?
arkadaşlar 26 yaşımdayım sevgilimden yeni ayrıldım. sınava hazırlanıyorum. asistan olucam inşallah. geniş çevrem yok hatta şu an hiç çevrem yokyeni biriyle tanışma durumum yok. arkadaşlarım mezun oldu gitti. sınavıma 1,5 ay kaldı. eğer kazanırsam ancak o zaman yeni çevre yapabilirim.
yoksa hiç arkadaşım yok :/ nişanlanan evlenen de o kadar çok ki hiç sevgilisi olmayanlar ne ara tanıştı nişanlandı anlamıyorum :/
bu psikolojiden nasıl kurtulmalıyım?
unutmuşum,en önemlisi spor yapp,değişik spor bul kendıne,onunla mesgul ol,kıtap oku,bunlar için yanında bırıne değil,sadece kendıne ihtiyaç var
Allah aşkına kuzum neden bu kadar kafana takıyorsun ki? sen yapman gerekeni yap sınavlarına hazırlan işlerine konsantire ol vakit saat geldiğinde sana eş olacak kişi seni mutlaka bulur dert etme daha yaşın genç... :)
sakın ama sakın bu boşluktan ve ayy herkes evleniyor ben evde kalıcam korkusuyla evlenme çevremde var öyle çok örnekleri ya boşandılar ya da evlilik arefesinden döndüler sonuç daha büyük hüsran. severek isteyerek aşık olarak ve mantığına sana uygun biri olmadan evlenme bırak yaşın kaç olursa olsun ki zaten daha geç kalmış değilsin. bende 29 yaşımda evlendim yaşıtlarım çoluk çocuğa karıştı ama nasibimi ancak buldum iyikide beklemişim...
kız nesi kötü,kahvaltıya git,sinemaya gt,alışveriş yap,turlara git,kahve iç manzaralı bır yerde,pazara git,cennet vatanın her köşesi,gez,sabah kalk,domates,peynır,zeytın,sıcak ekmek,çayını iç,kahve yap kendıne,camdan dışarıyı seyret,alsana bır endulus olursun,hayatım evli olsan adam 7/24 senlemı snaıyorsun,sevgılın olsa 7/24 senlemı,evlendın,adamla boşandın,yada öldü,yıne yalnızsın,sence bence yalnızlıkla barış tatlım,
insan oglu iste her zaman olmayanı isteriz yapımız bole napcan kardeşHerkes farklı şeyler istiyor. .
Evli olan boşanmak. .
Bekar on evlenmek. .
Hamile olan aldırmak..
Olmayan olsun diye ağlamak..
Dünya garip azizim..
evlende gor yemisim iki fotograf koyuolar sanki maimi de evlenir gibi asil hayat ondan sonra basliyor aman diyim 30 kadar yolu var