evlenen ve nişanlananları görünce moraliim bozuluyor ?

sakın ama sakın bu boşluktan ve ayy herkes evleniyor ben evde kalıcam korkusuyla evlenme çevremde var öyle çok örnekleri ya boşandılar ya da evlilik arefesinden döndüler sonuç daha büyük hüsran. severek isteyerek aşık olarak ve mantığına sana uygun biri olmadan evlenme bırak yaşın kaç olursa olsun ki zaten daha geç kalmış değilsin. bende 29 yaşımda evlendim yaşıtlarım çoluk çocuğa karıştı ama nasibimi ancak buldum iyikide beklemişim...

Bu işler aceleye gelmez, gereklilik de değil ayrıca. Geç olsun güç olmasın diyeceğim ama zaten daha çok gençsin, hiç de geç kalmış değilsin. Erkenden evlenip de 2 sene sonra boşanan çok var etrafta. Böyle konulara kafanı takma. Sağlıklıysan, ailen yanındaysa gerisi boş.

İnsan tek başına da mutlu olmayı bilmeli..

Herşey nişan evlilik mi..

Boş mezar olsa atlıyacak gibi..boş erkek olsa yuzugu takacaksınız..
hatta insnaın ilk önce öğrenmesi gereken şey,tak başınalıkkkkkk,bununla mutlu olmayı öğrenmez ise insan,hayatın bır kuuynun dibinden gökyüzne bakmakla geçer,bakar,bakar,bakar,biri gelsede benı çıkarsa dıye

haklısın ama insan kötü hissediyor yalnız olunca da :/
kız nesi kötü,kahvaltıya git,sinemaya gt,alışveriş yap,turlara git,kahve iç manzaralı bır yerde,pazara git,cennet vatanın her köşesi,gez,sabah kalk,domates,peynır,zeytın,sıcak ekmek,çayını iç,kahve yap kendıne,camdan dışarıyı seyret,alsana bır endulus olursun,hayatım evli olsan adam 7/24 senlemı snaıyorsun,sevgılın olsa 7/24 senlemı,evlendın,adamla boşandın,yada öldü,yıne yalnızsın,sence bence yalnızlıkla barış tatlım,

unutmuşum,en önemlisi spor yapp,değişik spor bul kendıne,onunla mesgul ol,kıtap oku,bunlar için yanında bırıne değil,sadece kendıne ihtiyaç var

Allah aşkına kuzum neden bu kadar kafana takıyorsun ki? sen yapman gerekeni yap sınavlarına hazırlan işlerine konsantire ol vakit saat geldiğinde sana eş olacak kişi seni mutlaka bulur dert etme daha yaşın genç... :)

aynı ben

şaka bi yana bende 10 ay önce nişan attım yani o zamandan beri de hayatıma kimseyi sokmadım. çevresi geniş olan biri de değilim ki ben yalnızlığı sessizliği seven bir tipim ondan dolayı.

ama bir akşam sahilde kız kardeşimle gezerken pat diye çıktı karşıma şuanki erkek arkadaşım... o kadar mutluyum ki anlatamam hiç aklımda yokken çıktı çünkü... ya da tam ihtiyacım olduğunda . acele etme yaşını yazmışsın ama daha o yaş için bile erken...

belki işini eline aldıktan sonra isteklerin düşüncelerin değişir. zamana bırak ve tadını çıkar

unutmuşum,en önemlisi spor yapp,değişik spor bul kendıne,onunla mesgul ol,kıtap oku,bunlar için yanında bırıne değil,sadece kendıne ihtiyaç var

zaten yoğun çalışıyorum şu an bi de sınava hazırlanıyorum hiçnişey yapmaya vaktim yok. sınavıma odaklanmam lazım. ama onu da yapamıyorum

teşekkür ederim içimi rahatlattınız en kötüsü de aradığını bulamamak hüsranla biten ilişkiler yıpratıyo insanı sanırım ve umutsuzluğa düşürüyo

yok öyle olsam eski sevgilimden ayrılmazdım. inşallah bende senin gibi olurum

haklısın yanlızlığa alışmak lazım. istemesemde alışmak zorundayımm. gezmeye de vaktim yok yoğun. hem çalışıyorum hem ders çalışıyorum. hayatım sıkıcı o yüzden belki takıyorum kafaya

Herzaman dedigin bisey var, insan önce kendi icinde mutlu Olmalı. Mutluluğu mutluluk çeker paratoner misali. Sen böyle ümitsiz ve depresif olursan karşına biri cıksada mutlu olamazsın tatlım.

Valla canim su bdv deki konulari oku bence bkar olduguna dua edersin..gez toz eglen hayatin tadini cikar..alnimizda ne yaziliysa onu yasiyoruz...dogru insan cevren olsada olmasada bigun seni bulur zaten...boyle seyleri dusunup kasma kendini..hayatta mutlu olmal icin illa evli olmak yda sevgilinin olmasi gerekmiyo

canım sen neden sürekli bu konuda takıntılısın bırak evlenen evlensin nişanlanan nişanlısın bekar olan bekarlıgına baksın neden kendinisi korkutuyosun yalnızlık korkusuyla ki zamanı gelen evlenen gider bu kadar basit

evlende gor yemisim iki fotograf koyuolar sanki maimi de evlenir gibi asil hayat ondan sonra basliyor aman diyim 30 kadar yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…