- 17 Ocak 2009
- 6.633
- 8
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.961
Kucağına almana az kalmışken artık nasıl olduğunu düşünmene bile gerek yok dediğin gibi kısa süre sonra sana tamamen anneliği tattıracak :2:
o zaman nasıl geldiğini hiç düşünmezsin bile yurt dışında sezeryan daha az yapılıyor zaten dr en doğru olanını seçmiştir. inşallah kısa süre de hemen toparlanırsın.
Sonuçta mükemmel bir izin veriyorlar ama canım bizdeki gibi 4 ay değil düşününce yine keyfim kaçıyor ya son 3 haftaya kadar çalışıyorsun 4 ay içinden bu 3 hafta da gidiyor bebeğinle 3,5 ay falan evde kalıyorsun işte.. :2::2::2:
Allah yardım etsin böyle bırakmak zorunda kalanları.. sanırım bu nedenle sanırım maddi durumumuz iyi olana kadar çocuk yapma planını erteliyoruz aklım kalacağına beklemek en güzeli.
24 Kasımda ziraat bankası sınavına girecek , bundan pek umudu yok ama bilmiyorum canım akşamları çalışıyor olursa olacak artık bide 2013 nisan ayın da da kendi bankasının sınavı var.. bide ona girecek işte. ikisi de olmaz ise başka iş bakacak.
11 haziran da 3. yılı doluyor ilk 3 yıl geçmeden çıkarsa tazminat ödüyor. bu ödemeden de kurtulmuş olacak... hayırlısı diyorum artık ne olacağını hiç bilmiyorum
Ece 29 eylülde nişanlandı çok yoğun onun için kk giremiyor. :123:
Öyle tabi canım artık sadece ikimizin sağlığını istiyorum Allahtan, nasıl olursa olsun.
Ya evet sezeryan çok nadir yapılıyor burda, hatta dün doktor bide istersen ameliyatla bebeği dönderebiliriz dedi yani hala normal olsun diye diretiyor ama tehlikeside var diyor bu yüzden sezeryana karar verdik.
Off doğum izni çok az gerçekten , düşünsene tam bebeğin alışıyor sana yine ayrılmak zorunda kalıyorsun, Allah yardımcıları olsun o annelerin
Sende haklısın tabi canım bu durumda bende istemezdim herhalde bebeği maddi zorluklar aşılmadan, hayırlısı olsun artık.
Eşin içinde dua edicem kuzum inşallah en doğru en hayırlısı olur hakkında hakkınızda. Onun içinde zordur şimdi hem sabahtan akşama kadar çalış hemde akşama gel sınava çalış, Allah yardımcınız olsun
Ece'ye çoook sevindim inşallah çok çook mutlu olurlar konuşursan eğer tebrik et yerime olurmu
canım geç yazıyorum ama eşim aradı geliyormuş bi yandan hazırlık bi yandan burası gecikiyorum