Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Kucağına almana az kalmışken artık nasıl olduğunu düşünmene bile gerek yok dediğin gibi kısa süre sonra sana tamamen anneliği tattıracak :2: :KK19::KK19::KK19:
o zaman nasıl geldiğini hiç düşünmezsin bile yurt dışında sezeryan daha az yapılıyor zaten dr en doğru olanını seçmiştir. inşallah kısa süre de hemen toparlanırsın. :KK54::KK54:
Sonuçta mükemmel bir izin veriyorlar ama canım bizdeki gibi 4 ay değil :KK14: düşününce yine keyfim kaçıyor ya :KK30: son 3 haftaya kadar çalışıyorsun 4 ay içinden bu 3 hafta da gidiyor bebeğinle 3,5 ay falan evde kalıyorsun işte.. :2::2::2:
Allah yardım etsin böyle bırakmak zorunda kalanları.. sanırım bu nedenle sanırım maddi durumumuz iyi olana kadar çocuk yapma planını erteliyoruz :KK34: aklım kalacağına beklemek en güzeli.

24 Kasımda ziraat bankası sınavına girecek , bundan pek umudu yok ama bilmiyorum canım akşamları çalışıyor olursa olacak artık bide 2013 nisan ayın da da kendi bankasının sınavı var.. bide ona girecek işte. ikisi de olmaz ise başka iş bakacak.
11 haziran da 3. yılı doluyor ilk 3 yıl geçmeden çıkarsa tazminat ödüyor. bu ödemeden de kurtulmuş olacak... hayırlısı diyorum artık ne olacağını hiç bilmiyorum :KK34:

Ece 29 eylülde nişanlandı çok yoğun onun için kk giremiyor. :123:

Öyle tabi canım artık sadece ikimizin sağlığını istiyorum Allahtan, nasıl olursa olsun.
Ya evet sezeryan çok nadir yapılıyor burda, hatta dün doktor bide istersen ameliyatla bebeği dönderebiliriz dedi yani hala normal olsun diye diretiyor ama tehlikeside var diyor bu yüzden sezeryana karar verdik.
Off doğum izni çok az gerçekten , düşünsene tam bebeğin alışıyor sana yine ayrılmak zorunda kalıyorsun, Allah yardımcıları olsun o annelerin :KK50:
Sende haklısın tabi canım bu durumda bende istemezdim herhalde bebeği maddi zorluklar aşılmadan, hayırlısı olsun artık.
Eşin içinde dua edicem kuzum inşallah en doğru en hayırlısı olur hakkında hakkınızda. Onun içinde zordur şimdi hem sabahtan akşama kadar çalış hemde akşama gel sınava çalış, Allah yardımcınız olsun :nazar:

Ece'ye çoook sevindim inşallah çok çook mutlu olurlar konuşursan eğer tebrik et yerime olurmu :KK16:

canım geç yazıyorum ama eşim aradı geliyormuş bi yandan hazırlık bi yandan burası gecikiyorum :KK1:

Öyle tabi canım artık sadece ikimizin sağlığını istiyorum Allahtan, nasıl olursa olsun.
Ya evet sezeryan çok nadir yapılıyor burda, hatta dün doktor bide istersen ameliyatla bebeği dönderebiliriz dedi yani hala normal olsun diye diretiyor ama tehlikeside var diyor bu yüzden sezeryana karar verdik.
Off doğum izni çok az gerçekten , düşünsene tam bebeğin alışıyor sana yine ayrılmak zorunda kalıyorsun, Allah yardımcıları olsun o annelerin :KK50:
Sende haklısın tabi canım bu durumda bende istemezdim herhalde bebeği maddi zorluklar aşılmadan, hayırlısı olsun artık.
Eşin içinde dua edicem kuzum inşallah en doğru en hayırlısı olur hakkında hakkınızda. Onun içinde zordur şimdi hem sabahtan akşama kadar çalış hemde akşama gel sınava çalış, Allah yardımcınız olsun :nazar:

Ece'ye çoook sevindim inşallah çok çook mutlu olurlar konuşursan eğer tebrik et yerime olurmu :KK16:

canım geç yazıyorum ama eşim aradı geliyormuş bi yandan hazırlık bi yandan burası gecikiyorum :KK1:

o daha tehlikeli ya bebeği ameliyat ile döndür Allah korusun bi terslik olur bişey olur illa normal olacak diye bişey yok :KK34: inşallah sizin için de en güzeli olur inşallah :KK54:
Daha minicik bebekken eve bırakıp işe başlıyorsun. cidden çok zor bunu düşünce tüm keyfim kaçıyor vallahi :KK17: hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
hamilelerin duaları kabul olur derler , inşallah bizim için de öyle olur ilk sınavı kazanır rahat ederiz :KK34::KK34:
zor oluyor ama fazla acımıyorum, bişeyler yapması şart canım çünkü bu şekilde ilerisini göremiyorum :KK20::KK20: hayırlısı ne ise o olsun hayırsız ise de gönlümüze razı olsun inşallah

İletirim tabi canım mutlaka,

bebeğin odası tamam mı resimleri falan yok mu=

bizim odamızda yatıcak canım , ayrı çocuk odamız yok malesef ama yatak odamız büyük kendi mobilyalarıda sığdı :KK16:
kısmetse bi sene sonra taşınmayı düşünüyoruz
yatağı, dolabı bide alt değiştirme dolabi var beyaz ikeadan aldık evdeki halini çekemedim henüz ama koyarım yakında , bunları aldık

dtyw6.jpg

dtywv.jpg

dtyxu.jpg

bebek şekerlerini trden ısmarladık kaynanam yolladı onları bekliyoruz hala gelsede onun streside bitse artık :KK1:

ben kaçtım canım eşimin gelmesine az kaldı öptüm görüşürüz sonra :KK19:

çok güzeller ya bembeyaz hepsi :nazar::emir_bebek: mışıl mışıl uyusun inşallah içinde uslu çocuk olsun :KK19::KK19:
bunları bende görüyordum ıkea da çok güzel bebek eşyaları var gerçekten :KK34::KK34:

güle güle canım görüşürüz yine arada uğra özletme merak ettirme topik topik aramayım seni :KK34::KK34:

çok güzeller ya bembeyaz hepsi :nazar::emir_bebek: mışıl mışıl uyusun inşallah içinde uslu çocuk olsun :KK19::KK19:
bunları bende görüyordum ıkea da çok güzel bebek eşyaları var gerçekten :KK34::KK34:

güle güle canım görüşürüz yine arada uğra özletme merak ettirme topik topik aramayım seni :KK34::KK34:

teşekkür ederiz teyzesii :KK19:
evet yaa sorma her gittiğimizde masraf masraf daha nereye kadar dedik bidaha da ayak basmadık oraya :KK52:

huuuuuu kimse yokmuuuu:KK3::KK3::KK3: napıyonuz kızlar :KK53::KK53: hevincim sağsağlim kucağına alırsın inşallah bebişinii:KK16::KK16::KK16: allahım bizede istedeğimiz zamanda nasip eder

kötüyüm canım yaa böbrek taşı döküyorum kaç gündür öldüm öldüm dirildim :KK52::KK52::KK52::KK52: mahfetti beni bu taşlar:KK14::KK14: sen naptın canım diyet nasıl gidiyo

kötüyüm canım yaa böbrek taşı döküyorum kaç gündür öldüm öldüm dirildim :KK52::KK52::KK52::KK52: mahfetti beni bu taşlar:KK14::KK14: sen naptın canım diyet nasıl gidiyo

geçmiş olsun hayırdır nereden çıktı bu böyle bir anda ... daha önceden var mıydı ?
bol bol bira iç en iyi o geliyor sanırım :nazar::nazar::nazar::nazar:
diet yapmıyorum canım sadeec yediklerime dikkat ediyorum işte akşam 7 den sonra yememeye çalışıyoruz yada sadece meyve ile geçiştiriyoruz.. :KK39:
1,5 kilo falan vermişim. 53,5 ile 54 arasında gidip gidip geliyorum. yalnız spor yapamıyorum 1 haftadır evde yokuz gezyiyoruz dün kına vardı oynayarak iyi spor yaptım..
senin nasıl gidiypr _ bisiklet aldın ı?

bırden oldu canım geçen hafta çarşamba gecesi oldu 5 gun evdeydım ağrısından duramadım işe filanda gelmedim hala ağrıyor ben 3 kılo verdim ama bu hastalıktan oldu hiç birşey yiyemedim mide bulantısı yaptı bende :KK50::KK50::KK50: ağzıma annemin yaptığı çorbadan başka birşey sokmadım haliyle zayıfladım :KK52::KK52::KK52: bir iyi yanı bu oldu :KK52::KK52: bisikletide alamadım daha :KK31::KK31:

bırden oldu canım geçen hafta çarşamba gecesi oldu 5 gun evdeydım ağrısından duramadım işe filanda gelmedim hala ağrıyor ben 3 kılo verdim ama bu hastalıktan oldu hiç birşey yiyemedim mide bulantısı yaptı bende :KK50::KK50::KK50: ağzıma annemin yaptığı çorbadan başka birşey sokmadım haliyle zayıfladım :KK52::KK52::KK52: bir iyi yanı bu oldu :KK52::KK52: bisikletide alamadım daha :KK31::KK31:

geçmiş olsun son konuştuğumuzdan sonra bir daha görmedim zaten seni ama işin falan var diye düşündüm.. eskisi kadar sık sık gelmediğin için hasta olacağını düşünmedim. taş düşürmek kötü ya ağrısı sızısı öldürüyor insanı..
zayıflamak için bende taş falan mı yutsam sonra düşürmek için zayıflarım. şaka bir yana tekrarı olmaz inşallah :KK34:

evreka çok geçmiş olsun cnm bol boool su iç bende üniversite zamanında taş dökmüştüm benmki çok kçktü ama ağrısı kocamandı valla özellikle belime vuruyodu :KK43:( en az 5-6 litre su iç bol bol idrara çık... hareket et mümkün olduğunca yatmamaya çalış...

ben 41 kiloya düşmüştüm o dönemde :KK43:((( çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

evet cnm ben 10u sabahı oldum demiştim ya zaten :)
ben ajandama hep not alırım gnleri bgn dkkatimi çekti tarhler şöyle benm son 3 ay :
08.08- 09.09- 10.10 :)) ahahaa bdahaki 11.11 sanırım :))

:KK1::KK1: doğru unutmuşum...

bende takvime not alırım oda düzensiz olduğndan beri yoksa hiç almazdım. genelde hep 5. inde.. :KK34:
çok düzenliymiş ve uyumlu da :KK9:

geçmiş olsun son konuştuğumuzdan sonra bir daha görmedim zaten seni ama işin falan var diye düşündüm.. eskisi kadar sık sık gelmediğin için hasta olacağını düşünmedim. taş düşürmek kötü ya ağrısı sızısı öldürüyor insanı..
zayıflamak için bende taş falan mı yutsam sonra düşürmek için zayıflarım. şaka bir yana tekrarı olmaz inşallah :KK34:

işte senle konuştuk o akşamı çok köt oldum gece saat 3te birden ağrısıyla uyandım duramıyordum yerimde direk eşime söyledim acile gittik öğlene kadar ağrısını geçiremediler allahım kimseye bu ağrıyı yaşatmasın :KK52::KK52::KK52:

evreka çok geçmiş olsun cnm bol boool su iç bende üniversite zamanında taş dökmüştüm benmki çok kçktü ama ağrısı kocamandı valla özellikle belime vuruyodu :KK43:( en az 5-6 litre su iç bol bol idrara çık... hareket et mümkün olduğunca yatmamaya çalış...

ben 41 kiloya düşmüştüm o dönemde :KK43:((( çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
çok saol canım neler çekiyorum anlarsın beni:KK52::KK52: 5 litre içiyom su. benimde bacağıma vuruyor yürüyemiyorum kolay kolay :KK52:

X