Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

belki de o yzden bilmiorum aslında yakışıolar ama abisi yaşında ya biraz tuaf geldi alışırz zamanla
bana grede en fazla 3 yaş olmalı çiftler arasında ki o bile olmasa daha iyi kanımca :)) biz eşimle brlikte büyüdük resmen tanıştığmzda o 19 yaşındaydı ben 18 .. birbirmizi o kadar iyi anlıoruz ki sanki arada yaş farkı olunca karakter farkıda fazla oluyo gbi düşünüorum

sizin aradaki yaş farkı öyle olduğu için öyle geliyor.
bende hiç öyle 1/2 yaş büyüğümle birlikte olmadım hiç o yaşta sevgilim olmadı erkekler genç olgunlaşıyor. kadınlar daha hızlı gelişiyor büyüyor doğum stres kadını daha çabuk çökertiyor.
düşünüyorum da kendimle yaşıt birisi çocuk gibi geliyor bana :KK20::KK20: nasıl yaşadıysan hep öyle devam ediyor

vay kimler gelmiş. nerelerdesinz siz ya bakıyorum başka başka bölümlerdesin.. kendi konunu unuttun.. :KK34:

az kalmış doğuma ben hala istemiyorum. hayırlısı diyouz

napimmm doğum yaklaştı,eskiden tek derdimiz evlilikti burdayım,şimdi tek derdim bebişim ordayım..hamiş kal anlıcaksın:) hem topicim emin ellerde biliyorum:)

az kaldı evet kasımda...evet hayırlısı olsun...bizim gelinler tembel çıktı:):KK16:

napimmm doğum yaklaştı,eskiden tek derdimiz evlilikti burdayım,şimdi tek derdim bebişim ordayım..hamiş kal anlıcaksın:) hem topicim emin ellerde biliyorum:)

az kaldı evet kasımda...evet hayırlısı olsun...bizim gelinler tembel çıktı:):KK16:

arada uğra merak ediyoruz ne yaptın dopurdun mu ? bebek nasıl ? bizim de derdimiz bak bebeğin artık :KK1::KK1::KK1::KK1: ( anında satış )

valla ya biz tembeliz .. zor iş ya Allah kolaylık versin. son 1 ay işte sen benim arkadaşla birlikte doğuracaksın onunda kasımda :KK34::KK34:

arada uğra merak ediyoruz ne yaptın dopurdun mu ? bebek nasıl ? bizim de derdimiz bak bebeğin artık :KK1::KK1::KK1::KK1: ( anında satış )

valla ya biz tembeliz .. zor iş ya Allah kolaylık versin. son 1 ay işte sen benim arkadaşla birlikte doğuracaksın onunda kasımda :KK34::KK34:

:KK1: zor ama zevkli ..geceleri 2 saatte bir tuvalete kalkıorum,rahatça dönemiorum,istediklerimi giyemiyorum,kocişle birlikte olamıyoruz.v.s... ama herşeye rağmen çok güzel...Allah herkese yaşatsın..onun o tekmelerini yemek çok zevkli:)

bazen kızıyorum ona "anneye tekme atmaya utanmıyormusun "diye arkasından bi tane daha gelio :) bunların hepsine kocanla şahit oluosun..süper bir paylaşım..

arkadaşınada hayırlı doğumlarr:emir_bebek:

:KK1: zor ama zevkli ..geceleri 2 saatte bir tuvalete kalkıorum,rahatça dönemiorum,istediklerimi giyemiyorum,kocişle birlikte olamıyoruz.v.s... ama herşeye rağmen çok güzel...Allah herkese yaşatsın..onun o tekmelerini yemek çok zevkli:)

bazen kızıyorum ona "anneye tekme atmaya utanmıyormusun "diye arkasından bi tane daha gelio :) bunların hepsine kocanla şahit oluosun..süper bir paylaşım..

arkadaşınada hayırlı doğumlarr:emir_bebek:

maşallah canım zevkli olmaz mı içindeki senden bir parça bundan sonra enlerinin başında olacak tek kişi sana anneliği tattıracak minik yaramaz isim konusunda karar verdiniz mi ?:KK34:

ikinize de hayırlı doğumlar :KK34: ondan dolayı tekmeleri ,yatamamaları , tuvalet sıkıntısını çok net yaşıyrorum. ve gördükçe içim daha çok ürperiyor. Rabbim anne olduktan sonra büyük sabır veriyor olmalı katlanması zor

maşallah canım zevkli olmaz mı içindeki senden bir parça bundan sonra enlerinin başında olacak tek kişi sana anneliği tattıracak minik yaramaz isim konusunda karar verdiniz mi ?:KK34:

ikinize de hayırlı doğumlar :KK34: ondan dolayı tekmeleri ,yatamamaları , tuvalet sıkıntısını çok net yaşıyrorum. ve gördükçe içim daha çok ürperiyor. Rabbim anne olduktan sonra büyük sabır veriyor olmalı katlanması zor

isim konusunda karar verdik ..Atakan olacak.eşim çok istedi banada o kdr kötü gelmedi.ama tek başıma karar versem bu ismi koymazdım:)

anneliğe hazır olunca hiçbişey dokunmuyor.Ama tabi psikoloji değişik olduğu için oturup hüngür hüngür ağladığımı biliyorum.hatta ilk hareketlerinden korkmuştum bile..

merek etme içgüdüsel olarak isteyeceksin hazır olunca

isim konusunda karar verdik ..Atakan olacak.eşim çok istedi banada o kdr kötü gelmedi.ama tek başıma karar versem bu ismi koymazdım:)

anneliğe hazır olunca hiçbişey dokunmuyor.Ama tabi psikoloji değişik olduğu için oturup hüngür hüngür ağladığımı biliyorum.hatta ilk hareketlerinden korkmuştum bile..

merek etme içgüdüsel olarak isteyeceksin hazır olunca

hayırlı olsun canım. ismi ile yaşar inşallah :KK34:

o günleri bekliyoruz bakalım bigün gelecektir elbette :KK36::KK36:

kimsecikler yok bir tek ben varım . bende iyiyim bugün dün biraz gergindim hastalanmam lazım bugün yarın olurum herhalde :KK20:
çok gergin stresli oluyorum :KK43:
sen nasılsın keyifler nasıl ?

evet ya kimsecikler yok farkettim :18:
ben tatilim bugün evdeyim dinleniyoorum çamaşırlar var yıkıyorum ütü yapıcam bidee :KK37:
iyiyim Allaha şükür
benimde hastalanmam lazım ama bu ay 2 defa kocamın gazabına uğradımm korkuyorumm :18::KK17:

evet ya kimsecikler yok farkettim :18:
ben tatilim bugün evdeyim dinleniyoorum çamaşırlar var yıkıyorum ütü yapıcam bidee :KK37:
iyiyim Allaha şükür
benimde hastalanmam lazım ama bu ay 2 defa kocamın gazabına uğradımm korkuyorumm :18::KK17:

keyfini çıkart dinlen bugün hafta da 1 mi izin 2 mi ?
inş olursun canım yeni de işe girdin.. 2 kez hemde bizim riskimiz olmuyor Allahtan :KK1:
ama bende ne olur ne olmaz diye korkuyorum ne biliyim ya :KK14:

slm kızlar bi bakiim dedim neler oluyo:KK52:
herkesin mi regly dönemi:KK1: bnde bekliorum dün olmam lazımdı olmadım bgn yarn olur heralde 1-2 gün gecikio arada ... ama bnmde riskim yok rahatım korkmuorum :KK34::KK34:

keyfini çıkart dinlen bugün hafta da 1 mi izin 2 mi ?
inş olursun canım yeni de işe girdin.. 2 kez hemde bizim riskimiz olmuyor Allahtan :KK1:
ama bende ne olur ne olmaz diye korkuyorum ne biliyim ya :KK14:

benim izin şöyle oluyor dün 6 da çıktım işten bugün tatil yarın 2 de gidicem 2 gün gibi oluyor

bende istiyorum valla hiç istem dışı oldu kocam kendisi karar vermiş olmalı :KK53:

olsaa sevinirim şuan korkuyorum geçen ay 10unda regl oldum test yapsam belli olur mu kii ...

herkesin mi regly dönemi:KK1: bnde bekliorum dün olmam lazımdı olmadım bgn yarn olur heralde 1-2 gün gecikio arada ... ama bnmde riskim yok rahatım korkmuorum :KK34::KK34:

benim ayın 10 unda olmam lazım inş yine öyle gelir düzenli devam eder böyle 3*4 aydır hep ayın 10 unda oluyorum..
bu ay için benimde korkum yok ama genel olarak işte korkum

selamm hhoşgeldinn

sen rahatsın biz valla Allaha emanett yaniii :KK1::KK1:

X