Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Ay görmedim canım, sevindim o zaman :nazar:

Ben sonuna kadar hizmet ederim, ama 1 ay olacak nerdeyse birgün de yapmaz mı diye içerledim biraz. Çok da beklentiye sokmamaya çalışıyorum kendimi, değişik bir kadın. Dediğin gibi fazla samimiyete gerek yok, ama memnun kaldı tabi artık daha sık gelirim demez mi :KK37: neyse buna da şükür

söylemedim diyecektim ben yine eksik yazmışım kusura bakma :KK54::KK54:

hiç çıkmazmış sizden tabi :KK1: şaka bir yana da biz 2 haftadır kv gitmiyoruz dün telefonla aradım gelecek misin dedi akşam yok dedim bu hafta gitmemiz lazım ya :KK53::KK53:

zor dimi canım her acıdan anlıyorum onu benim eşim güvenlik görevlisi 1600 alıyor

eşin ziraate girse üni mezunu daha yüksek alır

Bakalım dün başladı çalışmaya sınavlara, 24 kasımda girecek inşallah bişeyler olur girer oda istiyor. ama olmadı şansını 28 nisan da kendi bankasında deneyecek.
şimdi geleceğe dair hiç plan yapamıyorsun. şunu alayım diyoruz tamam çok şükür hiç eksiğimiz yok ama daha rahat olabiliriz.
bide çalıştığı yerde sendikadan dolayı hala zam olmadı devlet önce oturup konuşacak ancak öyle :KK14: eşimde sıkılıyor haklı olarak.

söylemedim diyecektim ben yine eksik yazmışım kusura bakma :KK54::KK54:

hiç çıkmazmış sizden tabi :KK1: şaka bir yana da biz 2 haftadır kv gitmiyoruz dün telefonla aradım gelecek misin dedi akşam yok dedim bu hafta gitmemiz lazım ya :KK53::KK53:

valla şakayla karışık yıldönümünüzü de beraber mi kutlasak da öyle mi gitsem dedi, birden afalladım zor gülümsedim :KK53:
gidin gidin kv. ye aradan çıkarıverin ohh yemek düşünmezsin o akşam :KK9:

valla şakayla karışık yıldönümünüzü de beraber mi kutlasak da öyle mi gitsem dedi, birden afalladım zor gülümsedim :KK53:
gidin gidin kv. ye aradan çıkarıverin ohh yemek düşünmezsin o akşam :KK9:

yeniden düğün yapacaksa neden olmasın :KK1::KK1: karlı çıkardın söyleyim. o anı baştan yaşardınız..

artık yarına ancak gideriz sanırım bugün markete gitmemiz lazım :KK34::KK34:

Bakalım dün başladı çalışmaya sınavlara, 24 kasımda girecek inşallah bişeyler olur girer oda istiyor. ama olmadı şansını 28 nisan da kendi bankasında deneyecek.
şimdi geleceğe dair hiç plan yapamıyorsun. şunu alayım diyoruz tamam çok şükür hiç eksiğimiz yok ama daha rahat olabiliriz.
bide çalıştığı yerde sendikadan dolayı hala zam olmadı devlet önce oturup konuşacak ancak öyle :KK14: eşimde sıkılıyor haklı olarak.

anlıyorum canım olur inş. 24 kasımdaki sınav
devlete kalırsa ne zaman olur bilemiyorum :KK17:
sıkılıyorlar tabii emek veriliyor karşılığını almak istiyorlar sorumluluk yüksek
hayırlısı olsunnn

slm arkadaslar:KK16:
resmen grip salgını var btün ofis hasta kendimi korumaya çalışıorum ama zor gbi çnkü kocamda kaptı şifayı:KK43:
sizde dikkat edin kızlar ortalık çook fena ...

slm arkadaslar:KK16:
resmen grip salgını var btün ofis hasta kendimi korumaya çalışıorum ama zor gbi çnkü kocamda kaptı şifayı:KK43:
sizde dikkat edin kızlar ortalık çook fena ...

ilaç falan kullan bulaşacaksa da daha kolay ve hafif atlatırsn.
bu sene bende grip aşısı falan mı olsam diyorm ya :21:

ilaç falan kullan bulaşacaksa da daha kolay ve hafif atlatırsn.
bu sene bende grip aşısı falan mı olsam diyorm ya :21:

faydalı oluyosa ol aşını cnm... ben ilaç kullanmıyorum genelde doğal yöntemlerde iyileşmeye çalışıorum tavuksuyu çorba içtim dün bol limonlu bol karabiberli... bde 1 kilo limon sıktık eşimle oturup içtik hepsini bal falan yedim bol bol ıhlamur içiorum 3 gndr ... şimdilk bişeym yok çok iyiyim inş. yakalamaz beni mikroplar:KK1: akşamada zencefil bal karştırcam tadı kötü ama napim ilaç kullanmayı sevmiorum ben

faydalı oluyosa ol aşını cnm... ben ilaç kullanmıyorum genelde doğal yöntemlerde iyileşmeye çalışıorum tavuksuyu çorba içtim dün bol limonlu bol karabiberli... bde 1 kilo limon sıktık eşimle oturup içtik hepsini bal falan yedim bol bol ıhlamur içiorum 3 gndr ... şimdilk bişeym yok çok iyiyim inş. yakalamaz beni mikroplar:KK1: akşamada zencefil bal karştırcam tadı kötü ama napim ilaç kullanmayı sevmiorum ben

bnde zorda kalmadıkça ilaç içmem onun için iğne oluyum kış boyunca grip olmayım diyorum :KK53:
tabi daha önce olmadım olur mu bilmem

woooowwww :KK70: hadi hayırlı olsun baldız baldan tatlıdır. :KK51:

şık bir elbise güzel olabilir :KK34::KK34::KK34: gardolabından kombine et

bu 3. baldızlığım olcak 2 ablam var evliler:KK16:
kardeşim kazandibi son o yzden nişanı düğünü herbişeyi çok önemli başka bekar kardeş kalmıo düğünde abartabilceğim kadar abartcam valla kıyafetimi:KK1:

kardeşimde senle yaşıt 89lu sözleniceği adamda 82li 30 yaşında:KK53: bana çok geldi ama herkes normal dio neyse bnmki yne en küçük damat olmaya devam edicek o yzden seviniorum:KK1::KK1:

bu 3. baldızlığım olcak 2 ablam var evliler:KK16:
kardeşim kazandibi son o yzden nişanı düğünü herbişeyi çok önemli başka bekar kardeş kalmıo düğünde abartabilceğim kadar abartcam valla kıyafetimi:KK1:

kardeşimde senle yaşıt 89lu sözleniceği adamda 82li 30 yaşında:KK53: bana çok geldi ama herkes normal dio neyse bnmki yne en küçük damat olmaya devam edicek o yzden seviniorum:KK1::KK1:

hayırlısı olsun tadını çıkart o zaman bu düğünün :KK1::KK1::KK1:
benim eşimde 82 li ama ben kendi yaşıtlarım ile asla yapamazdım bana komik geliyorud.. sen kendi eşinle kıyasladığın için öyle büyük gelmiştir :KK34:
eşimle benim aramdaki uyum çok iyidir .. hatta herkes ikimizin yaşını duyunca şok oluyor. ben büyük gösteriyorum eşim küçük öyle dengeliyoruz.

hayırlısı olsun tadını çıkart o zaman bu düğünün :KK1::KK1::KK1:
benim eşimde 82 li ama ben kendi yaşıtlarım ile asla yapamazdım bana komik geliyorud.. sen kendi eşinle kıyasladığın için öyle büyük gelmiştir :KK34:
eşimle benim aramdaki uyum çok iyidir .. hatta herkes ikimizin yaşını duyunca şok oluyor. ben büyük gösteriyorum eşim küçük öyle dengeliyoruz.

belki de o yzden bilmiorum aslında yakışıolar ama abisi yaşında ya biraz tuaf geldi alışırz zamanla
bana grede en fazla 3 yaş olmalı çiftler arasında ki o bile olmasa daha iyi kanımca :)) biz eşimle brlikte büyüdük resmen tanıştığmzda o 19 yaşındaydı ben 18 .. birbirmizi o kadar iyi anlıoruz ki sanki arada yaş farkı olunca karakter farkıda fazla oluyo gbi düşünüorum

X