Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kesinlikle genç anne olmak avantaj ama birazda evliliğin tadını çıkartmak lazım düzeni tam oturtmak lazım.
evde olsam belki böyle çok beklemezdim ama çalışınca 2 kez düşünüyorsun. :KK34: :KK34: borç olduğu içinde 3 kez düşünüyorsun :KK1::KK1::KK1::KK1:
bizim de arkadaşlar var hamile ama Allahtan çok baskı yapmıyorlar kızdığımı anlıyorlar. ?

siz eşiniz ciddi ciddi istiyor mu ? bizim ki hiç bebek muh. açmıyor bile ne biliyim yaşı da var ama yine de yapalım edelim şu zaman da olsun demiyor ? :KK53::KK53:

ya bnm eşim şimdide olur dio hiç olmasa da olur dio ama arada istediğini düşünüorum hamile kadın görüorz mesela aa askım bak kadın bebek yutmuş dio:KK1: kmbilir sen hamilelinde ne tatlı olursun dio ben çok zayıfım bana leblebi yutmuş solucan gbi olursun dio:KK1:
ama bzde oturup bebek planı yapmıorz ama arada konusu böle açılıo işte yada ben midem bulanıo desem bebekmi yuttun dio :))
ay hatta bzm esprilerimz var bu konularda mesela bi ablamz hamile kaza oldu dedi neyse bigün bz bunla mutfakta çarpştık askım bak kaza yaptık bebek olmasın dio :KK1::KK1:

ya bnm eşim şimdide olur dio hiç olmasa da olur dio ama arada istediğini düşünüorum hamile kadın görüorz mesela aa askım bak kadın bebek yutmuş dio:KK1: kmbilir sen hamilelinde ne tatlı olursun dio ben çok zayıfım bana leblebi yutmuş solucan gbi olursun dio:KK1:
ama bzde oturup bebek planı yapmıorz ama arada konusu böle açılıo işte yada ben midem bulanıo desem bebekmi yuttun dio :))
ay hatta bzm esprilerimz var bu konularda mesela bi ablamz hamile kaza oldu dedi neyse bigün bz bunla mutfakta çarpştık askım bak kaza yaptık bebek olmasın dio :KK1::KK1:

öyle şakalaşma bizde de oluyor. ama bizimki şuanda ciddi ciddi istemiyor bilmiyorum belki bende istemiorum diye olabilir.
forum avm gidelim bebek eşyaları satan büyük mağazayı gezer fiyatlarına bakarız mesela sonra ikimizde iyiki yapmıyoruz deriz görünce :KK70:
yolda bebek görsün hemen gösterir. :KK70:

öyle şakalaşma bizde de oluyor. ama bizimki şuanda ciddi ciddi istemiyor bilmiyorum belki bende istemiorum diye olabilir.
forum avm gidelim bebek eşyaları satan büyük mağazayı gezer fiyatlarına bakarız mesela sonra ikimizde iyiki yapmıyoruz deriz görünce :KK70:
yolda bebek görsün hemen gösterir. :KK70:

yaaa ben korkuyorum bde ne bilim özgürlüğe alışmız hayatımz kısıtlancak gbi gelio şimdi mesela canımz skılıo arabamza atlayıp gdiorz canlı müzk dnlemeye canımz skılıo ne bilim kaçıorz biyere evde bile keyfli zaman geçiriorz çocuk olunca bunlar mutlaka kısıtlanıcak :KK43:( ama bi taraftanda 6 yıllk büyük askın tatlı bi meyvesi ne gzel olur diorum :) tabi en öenmlisi işim ben çocuğu doğrup işe gelmek zorundayım şaka değil yani en fazla 2-3 hafta snra ee nası olcak diorum bu bi süerç değil hep böle olcak o yzden zamanı gelince olduğunda napcam hala çok sağlıklı bi fkrim yok malesef:KK43:(

yaaa ben korkuyorum bde ne bilim özgürlüğe alışmız hayatımz kısıtlancak gbi gelio şimdi mesela canımz skılıo arabamza atlayıp gdiorz canlı müzk dnlemeye canımz skılıo ne bilim kaçıorz biyere evde bile keyfli zaman geçiriorz çocuk olunca bunlar mutlaka kısıtlanıcak :KK43:( ama bi taraftanda 6 yıllk büyük askın tatlı bi meyvesi ne gzel olur diorum :) tabi en öenmlisi işim ben çocuğu doğrup işe gelmek zorundayım şaka değil yani en fazla 2-3 hafta snra ee nası olcak diorum bu bi süerç değil hep böle olcak o yzden zamanı gelince olduğunda napcam hala çok sağlıklı bi fkrim yok malesef:KK43:(

hayırlısı olsun canım en sık kullandığım cümle ..

2011 gelinleri nerelerde yine ?

giz09 hiç gelemiyor artık geçen haftasonu konuştuk çalışma saatleri çok geç vardiyalı çalışıyor ve de . :KK17:

selam kızlar bugün evdeym bi bakayım dedim giremedim ne zamandır
çok yoruluyorum bide evin işleri düğün derkennn yoruldumm
annemler dün gittiler
internetimiz yeni bağlandı

sizler nasılsınız

selam kızlar bugün evdeym bi bakayım dedim giremedim ne zamandır
çok yoruluyorum bide evin işleri düğün derkennn yoruldumm
annemler dün gittiler
internetimiz yeni bağlandı

sizler nasılsınız

HAFTAİÇİ izinlisin dimi canım. zor olmaz mı ya ? Allah kolaylık versin canım..
dayanabiliyorsan iyi ben çalışamazdım herhalde bide eşim benim haftasonu da çalışmıyor asla kabul etmezdi o evde ben işte :nazar:
maaşı nasıl bari değiyor mu böyle çalışmana..
evin nasıl bekliyoruz resimlerini ?

HAFTAİÇİ izinlisin dimi canım. zor olmaz mı ya ? Allah kolaylık versin canım..
dayanabiliyorsan iyi ben çalışamazdım herhalde bide eşim benim haftasonu da çalışmıyor asla kabul etmezdi o evde ben işte :nazar:
maaşı nasıl bari değiyor mu böyle çalışmana..
evin nasıl bekliyoruz resimlerini ?

hafta içi izinler malesef spidimm mecburum aslında çok iyi şartlarda iş buluncağa kadar
maaşı 1100 lira değermi değmezmi bilmiyorum ama çalışmam lazım sabredicem artık
evimin hemen karşısında iş yerim gökhanlada arada 1 sokak var sadece

evimi eklicemm en kısa zamanda o kadar yorgunum kii üşeniyorum valla :)))

hafta içi izinler malesef spidimm mecburum aslında çok iyi şartlarda iş buluncağa kadar
maaşı 1100 lira değermi değmezmi bilmiyorum ama çalışmam lazım sabredicem artık
evimin hemen karşısında iş yerim gökhanlada arada 1 sokak var sadece

evimi eklicemm en kısa zamanda o kadar yorgunum kii üşeniyorum valla :)))

ANLADIM canım gidiş gelişinde çok iyi. çalışabildiğin kadarıyla çalış artık sonra bakarsın çaresine
inşallah daha rahat iş bulursun maaş için bişey diyemem burası istanbul ora bodrum hayat şartları aynı olmayabilir.

tamam müsait olduğun bir ara eklersin

ANLADIM canım gidiş gelişinde çok iyi. çalışabildiğin kadarıyla çalış artık sonra bakarsın çaresine
inşallah daha rahat iş bulursun maaş için bişey diyemem burası istanbul ora bodrum hayat şartları aynı olmayabilir.

tamam müsait olduğun bir ara eklersin

öyle canım birazda birikim yapmak istiyorum evde olmak istemiyorum
kayınvalidem acayip değişti buraya gelincee
herkesten uzak olmam için çalışmam lazımm:KK50:

öyle canım birazda birikim yapmak istiyorum evde olmak istemiyorum
kayınvalidem acayip değişti buraya gelincee
herkesten uzak olmam için çalışmam lazımm:KK50:

:KK53::KK53::KK53: hadi ya üzüldüm bu duruma şimdi devamlı onunla birlikte olacaksın.. seni üzmesine izin verme bırak o üzülsün..
birilerinden kaçıcam diye de kendini boşlama canım. olmadı muğlaya geri tayin istersin..:KK76:

:KK53::KK53::KK53: hadi ya üzüldüm bu duruma şimdi devamlı onunla birlikte olacaksın.. seni üzmesine izin verme bırak o üzülsün..
birilerinden kaçıcam diye de kendini boşlama canım. olmadı muğlaya geri tayin istersin..:KK76:

valla cannım inanılmaz değiştii 1 sene boyuca ayakta uyumuşum
evimin taşımasında hiç yardım etmedi sürekli laf sokuyor
akşam 10 da çıkıyoum bazen bana gel diyor zaten yorguum evimde yapılacak bir sürü iş var
herkesi toplayıp gelicekmiş ben yokken oturacaklarmış mantığa bak
geçen gün eşime benimle evlenmeden önce bulduğu kızı gösteriyormuş, nasıl güzelmi çok güzel kız diye diye soruyormuş
annem duymuşş
ben çok safmışım yani anlıcağın kimbilir arkamdan neler çevriliyor
evimi yerleştirirken bacak bacak üstüne oturup izledii
çok kafaya takıyorum ya bildiğin gibi değil

valla cannım inanılmaz değiştii 1 sene boyuca ayakta uyumuşum
evimin taşımasında hiç yardım etmedi sürekli laf sokuyor
akşam 10 da çıkıyoum bazen bana gel diyor zaten yorguum evimde yapılacak bir sürü iş var
herkesi toplayıp gelicekmiş ben yokken oturacaklarmış mantığa bak
geçen gün eşime benimle evlenmeden önce bulduğu kızı gösteriyormuş, nasıl güzelmi çok güzel kız diye diye soruyormuş
annem duymuşş
ben çok safmışım yani anlıcağın kimbilir arkamdan neler çevriliyor
evimi yerleştirirken bacak bacak üstüne oturup izledii
çok kafaya takıyorum ya bildiğin gibi değil

şaşırdım ya giz :KK53: uzaktan aşk daha iyidir bence de kv ile gelin arasında şimdi yanına geldin ya bi tarafları kalkmıştır.
sen yokken senin evinde ne işi var ya var mı böyle saçmalık otursun evinde..
her akşam ona gitmniz de saçma he yardım etmek ister iş çıkışına doğru 2 kap yemek alır getirir al yemek yapma der.
eşine kız gösteriyor he eşin farketmedi mi bu durumları peki. onunla konuş gerekeni yapsın..:KK20: sen yaparsan eşini doldururda doldurur.
Allaha yakın sana uzak olsun ya eviniz çok mu yakın ?

şaşırdım ya giz :KK53: uzaktan aşk daha iyidir bence de kv ile gelin arasında şimdi yanına geldin ya bi tarafları kalkmıştır.
sen yokken senin evinde ne işi var ya var mı böyle saçmalık otursun evinde..
her akşam ona gitmniz de saçma he yardım etmek ister iş çıkışına doğru 2 kap yemek alır getirir al yemek yapma der.
eşine kız gösteriyor he eşin farketmedi mi bu durumları peki. onunla konuş gerekeni yapsın..:KK20: sen yaparsan eşini doldururda doldurur.
Allaha yakın sana uzak olsun ya eviniz çok mu yakın ?

aynen caım bende çok şaşırdımm ama artık eskisi gibi asla olmıcam
eşim de demiş anne saçmalama evli barklı adamım ne işim olur demiş
eşimde diyor kim laf sölerse gel bana diyor
asla eskisi gibi samimi olmıcam bugün izinliyim aramadım bile
yakın ama çokta değil yürüyerek gelmez zatenn
eşime söledimm ben yokken eve şunlar gelicekmiş diye kızdı söledi annesine
ben o kadar iyi niyetli oldum hep derdim hatırlarsın kayınvalidem iyi diye
resmen döndü yaniii
Allah büyük ama çok kırgınım

sence nasıl davranıyım kimseye anlatamıyorum ya çok bunaldımm :2:

aynen caım bende çok şaşırdımm ama artık eskisi gibi asla olmıcam
eşim de demiş anne saçmalama evli barklı adamım ne işim olur demiş
eşimde diyor kim laf sölerse gel bana diyor
asla eskisi gibi samimi olmıcam bugün izinliyim aramadım bile
yakın ama çokta değil yürüyerek gelmez zatenn
eşime söledimm ben yokken eve şunlar gelicekmiş diye kızdı söledi annesine
ben o kadar iyi niyetli oldum hep derdim hatırlarsın kayınvalidem iyi diye
resmen döndü yaniii
Allah büyük ama çok kırgınım

sence nasıl davranıyım kimseye anlatamıyorum ya çok bunaldımm :2:

CANIM kötü olmuş Allah kimseye yaşatmasın ya bende hep iyi diyorum bir an korktum böyle olurmu ki diye ?
ne güzel eşin sana destekçi ama bak en azından seni tutuyor.
sende izin günlerinde haber bile verme hafta 1 kez gidin kv akşam yemeğe sonra evinize gelin. çok fazla yüz verme eskisi gibi de çok iyi davranma. :KK20:

kimseye anlatamamak çok kötü bişey canım kaç haftadır bende böyle sıkıntılıyım yüzümde vucudumda gar garip kızarıklıklar oldu sinirimden her gece ağlıyorum. :KK43:

CANIM kötü olmuş Allah kimseye yaşatmasın ya bende hep iyi diyorum bir an korktum böyle olurmu ki diye ?
ne güzel eşin sana destekçi ama bak en azından seni tutuyor.
sende izin günlerinde haber bile verme hafta 1 kez gidin kv akşam yemeğe sonra evinize gelin. çok fazla yüz verme eskisi gibi de çok iyi davranma. :KK20:

kimseye anlatamamak çok kötü bişey canım kaç haftadır bende böyle sıkıntılıyım yüzümde vucudumda gar garip kızarıklıklar oldu sinirimden her gece ağlıyorum. :KK43:

öyle yapıcam canım artık istesemde eskisi olamam zaten ben hep iyi davrandım o da iyiydi ama bi anda döndü
bişey varsa bile açık açık konuşması gerekirdi

anlattığım iyi oldu çok kötüydüm çünkü uyuyamıyordum
öyle düşünme herkes aynı olmaz hep iyi olsun inş kayınvaliden

senin neyin var hayırdır

öyle yapıcam canım artık istesemde eskisi olamam zaten ben hep iyi davrandım o da iyiydi ama bi anda döndü
bişey varsa bile açık açık konuşması gerekirdi

anlattığım iyi oldu çok kötüydüm çünkü uyuyamıyordum
öyle düşünme herkes aynı olmaz hep iyi olsun inş kayınvaliden

senin neyin var hayırdır

inşallah değişmez bir de onunla sorun yaşamam çnükü :KK31: seninki de inşallah kısa sürede düzelir.
sen yine de çok iyi niyetli davranma üzme kendini. :KK54:

ya geçen hafta pazar gezmeye gittik planmız eve gelecektik ben şeker hamuru ile kurabiye yapacaktım sonra dışarı çıkacaktık ama şeker hamuru ile işim uzun sürdü çok basit değilmiş eşime kaç kez bana yardım etsene dedim oyun oynuyordu oralı olmadı.
sonra aradan yarım saat geçti eşim gitmeyecekmiyiz dedi bende baksana bitmiyor gidemeyiz herhalde sen değiştir üstünü dedim. sonra 1 saat sonra falan saat 9 gibi ben yatıyorum dedi gitti yattı. ertesi gün d.günü diye bende üzerine gitmedim msj attım alttan aldım. öyle kapadı konu bir daha açmadık.

bu hafta da sabah kahvaltı yaptık maçkaya gider oradan tophaneye gideriz dedik saat 2 de de hayvan hakları için yürüyüş vardı ..
evi süpürdük sildik sonra bi baktım koltuğa yatmış hadi kalk 2 de yürüyüş var gidelim dedim. gitmicem dedi bende tamam dedim. ama yüzüme bile bakmadı..
bende sinirlendim yatak odasına gittim 2,30 gibi uyumuşum 5 te telefona uyandım. sonra kalktım oturdum hiç konuşmuyoruz saat 8 oldu yine yatıyorum ben dedi. yattı
ondan sonra bende film kopmuş zaten. bşladım bağırmaya ne yapmaya çalışıyorsun sen amacın ne ? bıktım senden de kaprislerinden de diye oda bağırdı sonra ben yattım oda yattı:

devamlı trip kapris bıktım artık onun bu halini çekmekten. :KK5::KK5:

inşallah değişmez bir de onunla sorun yaşamam çnükü :KK31: seninki de inşallah kısa sürede düzelir.
sen yine de çok iyi niyetli davranma üzme kendini. :KK54:

ya geçen hafta pazar gezmeye gittik planmız eve gelecektik ben şeker hamuru ile kurabiye yapacaktım sonra dışarı çıkacaktık ama şeker hamuru ile işim uzun sürdü çok basit değilmiş eşime kaç kez bana yardım etsene dedim oyun oynuyordu oralı olmadı.
sonra aradan yarım saat geçti eşim gitmeyecekmiyiz dedi bende baksana bitmiyor gidemeyiz herhalde sen değiştir üstünü dedim. sonra 1 saat sonra falan saat 9 gibi ben yatıyorum dedi gitti yattı. ertesi gün d.günü diye bende üzerine gitmedim msj attım alttan aldım. öyle kapadı konu bir daha açmadık.

bu hafta da sabah kahvaltı yaptık maçkaya gider oradan tophaneye gideriz dedik saat 2 de de hayvan hakları için yürüyüş vardı ..
evi süpürdük sildik sonra bi baktım koltuğa yatmış hadi kalk 2 de yürüyüş var gidelim dedim. gitmicem dedi bende tamam dedim. ama yüzüme bile bakmadı..
bende sinirlendim yatak odasına gittim 2,30 gibi uyumuşum 5 te telefona uyandım. sonra kalktım oturdum hiç konuşmuyoruz saat 8 oldu yine yatıyorum ben dedi. yattı
ondan sonra bende film kopmuş zaten. bşladım bağırmaya ne yapmaya çalışıyorsun sen amacın ne ? bıktım senden de kaprislerinden de diye oda bağırdı sonra ben yattım oda yattı:

devamlı trip kapris bıktım artık onun bu halini çekmekten. :KK5::KK5:

Ortada bişeyde yok canım ya neden trip atıyor işiyle yada ailesiyle problem olabilir mi erkekler genelde eşlerinden çıkardıkları için
yada bişeye bozulmuş dicem ama durup dururken ne olucak varsada açık açık konuşsun yani
senin kzıdığın iyi olmuş anlasın belki düüşünür o ne yapıyorum diye küssünüz sannırım şimdi sen bişey deme anlasın hatasını

X