- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.821
haklısın canım istediğiniz zaman alırsınız. çokta geç kalmayın.. kredi öde öde bitmiyor çünkü
bilmezmiyim ablamlar aldı 2 sene oldu valla ay sayıyo ablam dahada 8 senesi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın canım istediğiniz zaman alırsınız. çokta geç kalmayın.. kredi öde öde bitmiyor çünkü
yok kız görümcem işte benzesin güzel dediğim bide büyüğü var sen beni görmedin mi
hayırlısı canım yaa inşallah rabbim yardımcınız olsun ben resim eklicem özel albüme ama yapamadım
sanırım resmin boyutu büyük
ne güzel canım eşin bu konu da sana destek oluyor malesef benim eşim çalışma demiyor
zaten tek başına yürütmesi de zor onun için bebek konusu 1-2 seneye ertelenior
paintte küçültmen lazım önce
brc88 bizim de 8,5 yılımız var bu arada kendi resmimi de ekledim kaldırıcam şimdi sen görmemişmiydin beni
bnm eşimde öle hta gerekirse ben çalışmam ama senin çalışman lazım dio
aaa ben sni gelinlikle görmemiştim gelinliğinin modeli gzelmiş çok beğendim prenses modelimi yahu ben senin resmlerini grdüm ama hatrlamıomusum sanki saçların açık die kalmış aklımda buarada çok beğendm seni :)
aynen öyle ve bu duruma sinir oluyorum. çalışma isteğim kalmıyor.
evet canım ama topluydu açık olmadı hiç
tamam tamam hatrladım ceylininki açıktı faceden baktım şimdi onun fotolarına öle hatrladım
bnm albümüm yok ama bn eklemiştim düğün resmlerimi hatta evlilik yıldnümünü falanda eklemiştim hatrlıosundur
Ben hiçbirinizi görmedim, sonradan gelince böyle oluyor
Bebek için de hesap kitap yapıp duruluyor sonra o kafasına göre geliyor
O yüzden hayırlısı diyip geçiyorum
Cuma sabahı kadın doğum doktoruna gidicem genel kontrol için tabi bi iş çıkmazsa, geçen haftalarda da randevu aldım iş çıkınca iptal ettim
ÖYLE gelsin istemiyorum planlı istiyorum
Planlı olması güzel tabi heryönden hazır hissedip planlamış oluyorsun herşeyi. Ama günü saati gelince oluyor sanki. Zamanı gelince aratmadan gelsin hayırlısıyla.
cnm ben çok kurumsal bi firmada çalışıyorum 4. sene bitiyo iş yermde geçen yıl terfi ettim şirket bana ait ofis açtı ofiste tek yönetici benm 30a yakın elemanım var bana bağlı çalışan ve tüm yetkiler sorumluluklar bnde yani işime ara verme durumum yok çocuk olunca 1 hafta sonra işe başlamam gerekir düşün yani
işte ilerde diorum olunca 3-4 ay ofisimde bakarım yardımcmla beraber sonrada evde bakıcı bakar yapcak bişi yok ailelerde çok yakın değil 1 -1 buçuk saatlik mesafedeyiz ölee işte bakalım ilerde zaman ne gsterir ama muhtemelen benmki iş bebeği olur
şimdi şöyle oluyor işin özünde kalitel sperm kaliteli yumurta döllenmesınde erkek olur yanı bu ne demek adet gununun 14.gununde ılıskıye gırersen erkek olma olasılıgı yuksek ki ayse arkadasım sanırım tedavi sürecindesin ve mutlaka yumurtlama dönemınde ılıskıye gırmen lazım diğer gunler riske atamazsn kendını bu nedenle oğlun olur dedım haberını beklıyorum
brc arkadasım normal bir adet döngün varsa bebek olmama gibi bir durumun yoksa sende 13-15 gunlerı yaparsan kızın olma olasılıgı fazla
ha bu arada 28 gunde bır adet gören için bu tarıhler
ama en önemlısı tek parca saglıklı olması rabbım isteyen hrkese versn
Planlı olması güzel tabi heryönden hazır hissedip planlamış oluyorsun herşeyi. Ama günü saati gelince oluyor sanki. Zamanı gelince aratmadan gelsin hayırlısıyla.
canım maşallah başarılısın allah daim etsin inş. evet bu yoğunlukla sorumluluklarla bebek biraz zor gibi..ama bence fazla ileri tarihlere atma çünkü o kadar evlat sevgisiyle yanıp tutuşan insanlar var ki rabbim aratmasın kimseye..bende eşime diyorum bebeğimiz olursa beşiğini ofise getiririz
bnde kendimi hazır hssettiğimde pat die gelsin isterim bu ay çocuk düşünüoruz hadi ona gre falan die olsun istemem açıkcası
sipariş ile
yaa ben özellikle kocama süpriz için pat die isterm mesela ikimzde hazır hssedelim kendimizi hani çocuk yapalım aman hangi tarh müsait işte ne biilim sonra bekle bekle kocan sorsun adet oldunmu sen strese gr olcammı die falan bölee hiiiç istemem bi bakmışım adetm geçmiş bi bakmışım hamileyim süprizzzz böle bişi olsun isterm yani:) kocamada bebeğin ağzından mektup falan yazarım heralde :)) aa yada aynaya rujumla günaydın babacım yazarım sabah yüzünü yıkamaya grio yazıyı görüyo ahaa oda ne kalpten gder heralde